Jump to content

Letovanja TOPIC

Recommended Posts

prosle godine bio, 7 dana, 3osoban stan, klima, plazma, nas cetvorica, svaki po 9eur za noc (znaci 63 za smestaj) i jelo se samo po restoranima, pilo se samo skupo pice, na plazi samo bahat po kaficima, itd itd, jedva da sam 200-300 eur potrosio + gorivo za auto do tamo

"Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic

prosle godine bio, 7 dana, 3osoban stan, klima, plazma, nas cetvorica, svaki po 9eur za noc (znaci 63 za smestaj) i jelo se samo po restoranima, pilo se samo skupo pice, na plazi samo bahat po kaficima, itd itd, jedva da sam 200-300 eur potrosio + gorivo za auto do tamo

taj fazon,daki ti je manje vishe sve rekao

ovi moji su neku predrkanu sredjenu gajbu placali 8jura po danu,u samom centru,pivo u diskoteci ti je tipa 180 dinara,isli su na dejvida getu lol,karla koxa lol,acu lukasa lol i svuda su placali ulaz,i nisu se nista stekali i pukli su od 250 do 300 jura,kako ko...bus ti je 25 jura u jednom pravcu...

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.

taj fazon,daki ti je manje vishe sve rekao

ovi moji su neku predrkanu sredjenu gajbu placali 8jura po danu,u samom centru,pivo u diskoteci ti je tipa 180 dinara,isli su na dejvida getu lol,karla koxa lol,acu lukasa lol i svuda su placali ulaz,i nisu se nista stekali i pukli su od 250 do 300 jura,kako ko...bus ti je 25 jura u jednom pravcu...

a sto je Karl Koks lol?

2ch4bup.jpg

Ja sam bio Zwei Woche u inozemstvu. Jedno inozemstvo od 6 nocenja je bila Ada bojana. Smesten u sojenici, na reci, tik do ušća. 10 evra krevet, iako nam je za dvoje zapala sobica sa 4 kreveta i kupatilom samo za nju. Inače je jedno kupatilo za sve ostale. Tamo je milina i poenta je juriti sitna zadovoljstva tipa kafane, kafana, kafane, jer je hrana da se usereš. Nema komocije, nema izlazaka, samo bleja, bleja, bleja. Minus što se mene tiče je plitko more, odnosno moraš da šipčiš pola kilometra ili tako nešto do dubine. Ja nisam :)

Potom smo se zaputili na Krf, kolima, najbližim putem - preko Albanije. Prethodno, putovali smo do Crne Gore 13 sati i shvatili da bi preko Kopaonika, na Niš i dole ka Grčkoj umrli toliko, ako ne i duže. Stoga, Albanija, putem predaka, pa ako prođemo kao oni, bože moj. No, nismo. Albanija je spektakl za vožnju. Putevi su generalno ok, autoputa kuda smo mi išli i nema nešto. Išlo se na Skadar, Drač, Fier, Gjirokaster i posle Grecija. Hajlajt vozikanja tuda su benzinske pumpe kojih ima brat bratu na svakih 2 kilometra. Meni omiljena je Tači Oil! :) Inače, na albanskim putevima, kuda smo mi išli nema jebene bele linije. Tako da noću tuda, ne bih preporučio.

Krf je meni onako, turizam, turizam, turizam i samo turizam. Bez kola tamo ne treba ići ili ih treba iznajmiti. Skutere takođe. Ima tona plaža i odmor tamo se može provesti u skakutanju od jedne do druge, non stop. Sve je prilično blizu, te kolima ili motorom možete doći svuda.

Ovdashnji

P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI

:)

• 10 months later...
  • 11 months later...

Hocu da idem negde u Grcku na more, a ne daje mi se 500 evra na gorivo, trajekte, mostarine i ostale kurceve (tu spada odlazak na Krf, Zakintos i tako ta veselja). Ima li neko mesto u kojem se lepo moze provesti a da ispunjava gore navedene uslove?