konfuzni Posted August 11, 2011 Report Share Posted August 11, 2011 Jedno pitanjce , zanima me jel bio neko na Ohridu ove godine , i da mi kaze koliko je pukao za smestaj i kakve su cene dole , cuo sam da je bagatela dole :) Quote I wish that BACKSPACE works in life!. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted August 11, 2011 Report Share Posted August 11, 2011 prosle godine bio, 7 dana, 3osoban stan, klima, plazma, nas cetvorica, svaki po 9eur za noc (znaci 63 za smestaj) i jelo se samo po restoranima, pilo se samo skupo pice, na plazi samo bahat po kaficima, itd itd, jedva da sam 200-300 eur potrosio + gorivo za auto do tamo Quote "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted August 11, 2011 Report Share Posted August 11, 2011 bili su moji najortaci,vratili se prosle nedelje,pitacu ih sutra. Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demian Posted August 12, 2011 Report Share Posted August 12, 2011 Jel bio neko? Gde je najbolje pogledati cene, hotele i ostalo. Trinity travel, agencija.Sa taksama 550e, 5*, hurgada.Imaju bash dobre ponude. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted August 13, 2011 Report Share Posted August 13, 2011 prosle godine bio, 7 dana, 3osoban stan, klima, plazma, nas cetvorica, svaki po 9eur za noc (znaci 63 za smestaj) i jelo se samo po restoranima, pilo se samo skupo pice, na plazi samo bahat po kaficima, itd itd, jedva da sam 200-300 eur potrosio + gorivo za auto do tamo taj fazon,daki ti je manje vishe sve rekao ovi moji su neku predrkanu sredjenu gajbu placali 8jura po danu,u samom centru,pivo u diskoteci ti je tipa 180 dinara,isli su na dejvida getu lol,karla koxa lol,acu lukasa lol i svuda su placali ulaz,i nisu se nista stekali i pukli su od 250 do 300 jura,kako ko...bus ti je 25 jura u jednom pravcu... Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
konfuzni Posted August 14, 2011 Report Share Posted August 14, 2011 Hvala na informacijama dechkonje , sada ostaje da se isplanira trip Quote I wish that BACKSPACE works in life!. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted August 15, 2011 Report Share Posted August 15, 2011 taj fazon,daki ti je manje vishe sve rekao ovi moji su neku predrkanu sredjenu gajbu placali 8jura po danu,u samom centru,pivo u diskoteci ti je tipa 180 dinara,isli su na dejvida getu lol,karla koxa lol,acu lukasa lol i svuda su placali ulaz,i nisu se nista stekali i pukli su od 250 do 300 jura,kako ko...bus ti je 25 jura u jednom pravcu... a sto je Karl Koks lol? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
~JungleBoY~ Posted August 15, 2011 Report Share Posted August 15, 2011 izvuci lol ispred zagrade i dobiješ (dejvid geta, karl kox i aca lukas) lol tako da je ta kombinacija lolasta! Quote :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted August 15, 2011 Report Share Posted August 15, 2011 ^this Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted August 16, 2011 Report Share Posted August 16, 2011 Evo me u Đenovićima, vreme taman za more, 29-32 stepena, klinja ne izlazi iz vode. Malo je velika gužva za moj ukus, al šta je tu je. Sad će valjda malo da se isprazni.. kraj sezone. Cene iste ko u BG-u. Quote Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ste Posted August 17, 2011 Report Share Posted August 17, 2011 gde si bre u djenovicima?? kod mene?? ))) Quote http://www.biss.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted August 17, 2011 Report Share Posted August 17, 2011 Nisam :) Svratio sam sam samo jedno veče na piće u gostionu :) Klinac se naravno nagutao vode, pa sedimo u apartmanu danas ceo dan :) Quote Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ste Posted August 17, 2011 Report Share Posted August 17, 2011 Sad bas jurim gledam ko sedi sa lapom )) Svrati kad god opet i javi se, od 10h do zatvaranja sam ovde. Quote http://www.biss.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted August 17, 2011 Report Share Posted August 17, 2011 Pa daj neko ime, kako da te prepoznam lol :D Quote Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ste Posted August 17, 2011 Report Share Posted August 17, 2011 Trazi Stefana za sankom)) Quote http://www.biss.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted August 17, 2011 Report Share Posted August 17, 2011 mmkay :) ne znam dal ću stići danas :) al se vidimo sigurno :) Quote Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted August 17, 2011 Report Share Posted August 17, 2011 "dobar dan da li je stefana nafurana mala za sankom" Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted August 17, 2011 Report Share Posted August 17, 2011 Eh Igore da si i ti ovde, pa da zajedno komentarišemo :D Quote Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted August 17, 2011 Report Share Posted August 17, 2011 Ja sam bio Zwei Woche u inozemstvu. Jedno inozemstvo od 6 nocenja je bila Ada bojana. Smesten u sojenici, na reci, tik do ušća. 10 evra krevet, iako nam je za dvoje zapala sobica sa 4 kreveta i kupatilom samo za nju. Inače je jedno kupatilo za sve ostale. Tamo je milina i poenta je juriti sitna zadovoljstva tipa kafane, kafana, kafane, jer je hrana da se usereš. Nema komocije, nema izlazaka, samo bleja, bleja, bleja. Minus što se mene tiče je plitko more, odnosno moraš da šipčiš pola kilometra ili tako nešto do dubine. Ja nisam :) Potom smo se zaputili na Krf, kolima, najbližim putem - preko Albanije. Prethodno, putovali smo do Crne Gore 13 sati i shvatili da bi preko Kopaonika, na Niš i dole ka Grčkoj umrli toliko, ako ne i duže. Stoga, Albanija, putem predaka, pa ako prođemo kao oni, bože moj. No, nismo. Albanija je spektakl za vožnju. Putevi su generalno ok, autoputa kuda smo mi išli i nema nešto. Išlo se na Skadar, Drač, Fier, Gjirokaster i posle Grecija. Hajlajt vozikanja tuda su benzinske pumpe kojih ima brat bratu na svakih 2 kilometra. Meni omiljena je Tači Oil! :) Inače, na albanskim putevima, kuda smo mi išli nema jebene bele linije. Tako da noću tuda, ne bih preporučio. Krf je meni onako, turizam, turizam, turizam i samo turizam. Bez kola tamo ne treba ići ili ih treba iznajmiti. Skutere takođe. Ima tona plaža i odmor tamo se može provesti u skakutanju od jedne do druge, non stop. Sve je prilično blizu, te kolima ili motorom možete doći svuda. Quote Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljok Posted June 17, 2012 Author Report Share Posted June 17, 2012 El iemo? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted June 17, 2012 Report Share Posted June 17, 2012 oćemo Nesebar ili Kušadasi? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted June 17, 2012 Report Share Posted June 17, 2012 bilo gde ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
strokan Posted June 18, 2012 Report Share Posted June 18, 2012 није важна планета Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted June 18, 2012 Report Share Posted June 18, 2012 i na Marsu ako treba! Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sekira Posted May 20, 2013 Report Share Posted May 20, 2013 Hocu da idem negde u Grcku na more, a ne daje mi se 500 evra na gorivo, trajekte, mostarine i ostale kurceve (tu spada odlazak na Krf, Zakintos i tako ta veselja). Ima li neko mesto u kojem se lepo moze provesti a da ispunjava gore navedene uslove? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts