baltam0s Posted June 24, 2014 Report Share Posted June 24, 2014 skiathos ili santorini? Ako je moguce, izbegao bih rent a car. bitnije su plaze nego neka ultra zabava. Quote Forum neprikladan za signaturu! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 24, 2014 Report Share Posted June 24, 2014 Rodos nikako u sam grad ono je haos. Moze jedan dan cisto kao ekskurzija :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted June 24, 2014 Report Share Posted June 24, 2014 meni je rodos bio super jeste malo skuplji ali ima dosta interesantnog da se vidi a boga mi ima i bas bas lepih plaza banchenje i provod nije dolazio u obzir jer mi je zena bila trudna, ali bleja na plazi, hladno pivo setnjica vecerica ovo ono superiska totalno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted June 24, 2014 Report Share Posted June 24, 2014 skiathos ili santorini? Ako je moguce, izbegao bih rent a car. bitnije su plaze nego neka ultra zabava. na skiatosu ti ne treba renta kar, 14 km je put na "donjoj" strani i tuda ide bus na 15 min. Ako oćeš da obiđeš avanturističke delove severno, neki bagi-motor-bajk-auto je ok izbor mada ima i pešačkih tura. ostrvo je jako malo i perfektno Santorini je sudeći po svemu još bolji, ali nisam bio. Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 24, 2014 Report Share Posted June 24, 2014 meni je rodos bio super jeste malo skuplji ali ima dosta interesantnog da se vidi a boga mi ima i bas bas lepih plaza banchenje i provod nije dolazio u obzir jer mi je zena bila trudna, ali bleja na plazi, hladno pivo setnjica vecerica ovo ono superiska totalno I meni je Rodos bio super kao ostrvo, ali kao grad ne baš. Obiđeš šta imaš, od onog mesta gde je šatro bio Kolos očekuješ ne znam ni ja šta a ono ništa spec, jedina svetla tačka po meni je ona plaža kod "akvarijuma" tj. kako se već zove gde se spajaju mirno more i nemirno tj. na 10 koraka na levo imaš ogromne talase a na desno nikad mirnije more, to mi je gotivan trip. Ali pored toga, ima hiljadu i jadna kul plaža i mesto na samom ostrvu, tako da ko nije bio definitivno bi trebalo da ode. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dick Warlock Posted June 24, 2014 Report Share Posted June 24, 2014 Lucky, koristi spojlere zbog nas koji nismo bili 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 24, 2014 Report Share Posted June 24, 2014 računam, čitali ste knjigu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 24, 2014 Report Share Posted June 24, 2014 na skiatosu ti ne treba renta kar, 14 km je put na "donjoj" strani i tuda ide bus na 15 min. treba ti neko prevozno sredstvo jer taj bas zna da bude pretrpan, nema klimu, ne radi uveče dovoljno dugo i u na kraju ispadne skuplji nego skuter. mator si. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dick Warlock Posted June 24, 2014 Report Share Posted June 24, 2014 računam, čitali ste knjigu. Samo nisam gledao epizodu od juce Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mncu Posted June 24, 2014 Report Share Posted June 24, 2014 meni Santorini izgleda fenomenalno. Nadam se da cu nekada imati dovoljno sredstava da ga posetim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
baltam0s Posted June 24, 2014 Report Share Posted June 24, 2014 po agencijama kosta koliko i skijatos, a ja planiram u septembru da idem. s jedne strane govore da je tamo jako skupo, a po forumima vidim da je relativno - sve zavisi od tebe. ali i da je lako proci vrlo finansijski iscrpljujuce :) Quote Forum neprikladan za signaturu! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted June 24, 2014 Report Share Posted June 24, 2014 meni Santorini izgleda fenomenalno. Nadam se da cu nekada imati dovoljno sredstava da ga posetim Nema veze, uvek možeš da posetiš krakow! po agencijama kosta koliko i skijatos, a ja planiram u septembru da idem. s jedne strane govore da je tamo jako skupo, a po forumima vidim da je relativno - sve zavisi od tebe. ali i da je lako proci vrlo finansijski iscrpljujuce :) Smestaj i prevoz i prodavnice kao i u ostatku grcke, vanpansionska potrošnja skplja osetno, Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
mncu Posted June 24, 2014 Report Share Posted June 24, 2014 fetso, jel ti pises za skijatos ili santorini? ja sam cula da je poprilic o skupo na santoriniju. a ne volim da idem negde i da se stekam. poseticu i krakov, sto da ne :) cak mi je to bila i zelja ali se nikome ne ide tamo :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted June 24, 2014 Report Share Posted June 24, 2014 pisem za skijatos, a sto se krakowa tice, zovite me za kuma, dovoljno je uradi malo search foruma vezano za krakow Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post peja_ Posted June 24, 2014 Popular Post Report Share Posted June 24, 2014 Nema veze, uvek možeš da posetiš krakow! 4 Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mncu Posted June 24, 2014 Report Share Posted June 24, 2014 pisem za skijatos, a sto se krakowa tice, zovite me za kuma, dovoljno je uradi malo search foruma vezano za krakow sta srcujem, daj neki hint Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted June 24, 2014 Report Share Posted June 24, 2014 pa recimo, krakow ili krakov. 1 Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted June 24, 2014 Report Share Posted June 24, 2014 futsi, rekao ti peja da si patrik :c Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atelas Posted June 24, 2014 Report Share Posted June 24, 2014 Mnjah, idi na putovanja.info/forum, tamo opisuju bas detaljno sve sto tebe zanima a i mozes da postavis koje god hoces pitanje, uvek se nadje neko ko opsirno i kulturno odgovori Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mncu Posted June 24, 2014 Report Share Posted June 24, 2014 (edited) @ fetso nisam nista nasla, ne kapiram za koga me sad zezas. ali uvek mozes da mi budes kum! @atelas hvala, ali pricekace santorini bar jos neko vreme :) Edited June 24, 2014 by mnjah Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mncu Posted June 24, 2014 Report Share Posted June 24, 2014 (edited) edit hahah ukapirala sam. naljutili ste vudua, izbrisao me sa fejsa Edited June 24, 2014 by mnjah 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted June 24, 2014 Report Share Posted June 24, 2014 svakako, ako ne možeš da se odlučiš gde ćeš na letovanje, možeš da pokušaš kao Dralehttp://www.peticije24.com/peticija_za_pripajanje_san_marina_srbiji Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MikroStalja Posted June 28, 2014 Report Share Posted June 28, 2014 (edited) Htedoh da se zahvalim RuR ekipi jer su bili kap koja je prelila casu za odlazak u Rim. Stigli smo u stan oko 17 - od 17:30 do 21:30 smo setali Rimom. Prosli pored Koloseuma, Trajanovog foruma i koloseuma (i ostalih foruma u tom kraju) pa peske otisli do Trevi fontane koja se na moju veliku zalost renovira. Posle toga peske po malim Rimskim ulicicama do Spanskih stepenica i onda peske opet malim ulicama do Navano fontane koja je bila potpuno neverovatna. Svaka slika koju uslika covek je kao razglednica.Italijani su uglavnom navijali za Brazil protiv Cilea i litar i po vode je 2.5 EUR (parce pice je otprilike 3E).Za neverne tome slika sa prozora stana :PZa ostale evo galerija slika prvog danahttp://imgur.com/a/2han8#0 Edited June 28, 2014 by MikroStalja 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
babaphet Posted June 29, 2014 Report Share Posted June 29, 2014 Ljudi, da li je neko bio na Sartiju? Gledam slike i cene smestaja i deluje pristojno, a opet se spominje kako je mirno mesto. Kakve su plaze tamo i koliko je potrebno busem, a koliko kolima do tamo (jer se jos dvoumimo da li da idemo busem ili kolima)? Kakav je dan a kakva noc tamo i naravno, kakve su cene? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted June 29, 2014 Report Share Posted June 29, 2014 tamo je jako lepo, ali ima dosta porodica sa decom, tj prvenstvreno je takvo mesto, tako da nemoj ići, em nećeš imati provod, em ćeš loše uticati na decu. Inače, danju je dosta velika vidljivost, ima i sunca, i oblaka, noću je dosta manja vidljivost i mrak je 1 Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts