Jump to content

Letovanja TOPIC

Recommended Posts

meni je rodos bio super

jeste malo skuplji ali ima dosta interesantnog da se vidi a boga mi ima i bas bas lepih plaza

banchenje i provod nije dolazio u obzir jer mi je zena bila trudna, ali bleja na plazi, hladno pivo setnjica vecerica ovo ono superiska totalno

fallout_table.gif

skiathos ili santorini?

Ako je moguce, izbegao bih rent a car. bitnije su plaze nego neka ultra zabava.

na skiatosu ti ne treba renta kar, 14 km je put na "donjoj" strani i tuda ide bus na 15 min.

Ako oćeš da obiđeš avanturističke delove severno, neki bagi-motor-bajk-auto je ok izbor mada ima i pešačkih tura.

ostrvo je jako malo i perfektno

Santorini je sudeći po svemu još bolji, ali nisam bio.

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

meni je rodos bio super

jeste malo skuplji ali ima dosta interesantnog da se vidi a boga mi ima i bas bas lepih plaza

banchenje i provod nije dolazio u obzir jer mi je zena bila trudna, ali bleja na plazi, hladno pivo setnjica vecerica ovo ono superiska totalno

I meni je Rodos bio super kao ostrvo, ali kao grad ne baš. Obiđeš šta imaš, od onog mesta gde je šatro bio Kolos očekuješ ne znam ni ja šta a ono ništa spec, jedina svetla tačka po meni je ona plaža kod "akvarijuma" tj. kako se već zove gde se spajaju mirno more i nemirno tj. na 10 koraka na levo imaš ogromne talase a na desno nikad mirnije more, to mi je gotivan trip.

Ali pored toga, ima hiljadu i jadna kul plaža i mesto na samom ostrvu, tako da ko nije bio definitivno bi trebalo da ode.

na skiatosu ti ne treba renta kar, 14 km je put na "donjoj" strani i tuda ide bus na 15 min.

treba ti neko prevozno sredstvo jer taj bas zna da bude pretrpan, nema klimu, ne radi uveče dovoljno dugo i u na kraju ispadne skuplji nego skuter.

mator si.

po agencijama kosta koliko i skijatos, a ja planiram u septembru da idem.

s jedne strane govore da je tamo jako skupo, a po forumima vidim da je relativno - sve zavisi od tebe. ali i da je lako proci vrlo finansijski iscrpljujuce :)

Forum neprikladan za signaturu!

:)

meni Santorini izgleda fenomenalno. Nadam se da cu nekada imati dovoljno sredstava da ga posetim

Nema veze, uvek možeš da posetiš krakow!

po agencijama kosta koliko i skijatos, a ja planiram u septembru da idem.

s jedne strane govore da je tamo jako skupo, a po forumima vidim da je relativno - sve zavisi od tebe. ali i da je lako proci vrlo finansijski iscrpljujuce :)

Smestaj i prevoz i prodavnice kao i u ostatku grcke, vanpansionska potrošnja skplja osetno,

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

pisem za skijatos, a sto se krakowa tice, zovite me za kuma, dovoljno je  [roflmao]

uradi malo search foruma vezano za krakow 

Htedoh da se zahvalim RuR ekipi jer su bili kap koja je prelila casu za odlazak u Rim. Stigli smo u stan oko 17 - od 17:30 do 21:30 smo setali Rimom. Prosli pored Koloseuma, Trajanovog foruma i koloseuma (i ostalih foruma u tom kraju) pa peske otisli do Trevi fontane koja se na moju veliku zalost renovira. Posle toga peske po malim Rimskim ulicicama do Spanskih stepenica i onda peske opet malim ulicama do Navano fontane koja je bila potpuno neverovatna. Svaka slika koju uslika covek je kao razglednica.

Italijani su uglavnom navijali za Brazil protiv Cilea i litar i po vode je 2.5 EUR (parce pice je otprilike 3E).

Za neverne tome slika sa prozora stana :P

qKj3gaM.jpg

Za ostale evo galerija slika prvog dana

http://imgur.com/a/2han8#0

Edited by MikroStalja
  • Upvote (+1) 2

Ljudi, da li je neko bio na Sartiju? Gledam slike i cene smestaja i deluje pristojno, a opet se spominje kako je mirno mesto. Kakve su plaze tamo i koliko je potrebno busem, a koliko kolima do tamo (jer se jos dvoumimo da li da idemo busem ili kolima)? Kakav je dan a kakva noc tamo i naravno, kakve su cene?

tamo je jako lepo, ali ima dosta porodica sa decom, tj prvenstvreno je takvo mesto, tako da nemoj ići, em nećeš imati provod, em ćeš loše uticati na decu.

Inače, danju je dosta velika vidljivost, ima i sunca, i oblaka, noću je dosta manja vidljivost i mrak je

• Upvote (+1) 1