Kal1mero Posted June 13, 2011 Report Share Posted June 13, 2011 (edited) dulio niko ne cita vise tvoje postove :D vrati se slikanju :D Edited June 13, 2011 by Kal1mero Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted June 13, 2011 Report Share Posted June 13, 2011 u pravu si, al onda mi vudu napise 'postujemo te i dlugali smo ti' i ja zastanem! ne, pa znam ja da ljudi ne citaju nista, al sam kontao ovaj topic kao malo 'tehnickiji' i helpfulniji gde ce ljudi da svracaju samo po potrebi da bi citali/pitali/odgovarali. ne bi ja skakao okolo da mi ljudi nisu procitali post na 'pricajte' fala bogu Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted June 13, 2011 Report Share Posted June 13, 2011 Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted June 13, 2011 Report Share Posted June 13, 2011 a, to li je. pa dobro, kolona je skup od jednog ili manje vozila olol Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted June 13, 2011 Report Share Posted June 13, 2011 posle koliko stiže kazna za prolet kroz crveno ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 13, 2011 Report Share Posted June 13, 2011 mohijevi ortaci voze kamione 100 km/h nakon što su im deijevi rođaci hakovali tahografe!a idu u teretanu sa sejntom! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted June 13, 2011 Report Share Posted June 13, 2011 blabla :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted June 13, 2011 Report Share Posted June 13, 2011 dulio ja bih tebi preporucio HoN da igraš :D kakav crni HoN od toga moze samo jos vise frustracija da nabaci. Ja bih mu preporucio http://forum.klanrur.rs/index.php?showtopic=234919127 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted June 13, 2011 Report Share Posted June 13, 2011 ... al sam kontao ovaj topic kao malo 'tehnickiji' i helpfulniji... rofl, počeću da skupljam materijal za dooliov rečik izraza i umotvorina :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted June 14, 2011 Report Share Posted June 14, 2011 Krenuli su da orgijaju panduri od jutros, zaustavljaju, proveravaju, svaka raskrsnica ih je puna, svako skretanje. I naravno zaustavi me, chitchat, i na kraju pita "gosn igore jel znate zasto smo vas zaustavili?" "znam" "pa sta cemo sad?" "krenuo sam do servisa da zamenim sijaliu, iza coska je" "pa da ali ne bi smeli da vozite" "znam" "pa sta cemo" "pa sta moramo" "idem da vam pisem prijavu" "mkay" ----- "gosn igore jel ovo prvi prekrsaj" "da" "jao...3 hiljade...3 boda....ufff" "znam sta da se radi" ------neprijatna tisina----- Ovde cu dodati da sam sve vreme na sedistu suvozaca drzao jednu crvenu i jednu od 500. ------tisina------- "gosn igore ja sam odlucio da vam nista ne pisem" "hvala" "pa....dovidjenjenja" "dovidjenja" ------- "jel moigu da vas castim da se zahvalim" ozareno lice, ko bombonu da je dobio "moze moze, stavi u dokumenta i dodaj" Samo cu reci bilo mu je frka koju cu novcanicu da turim (hiljadarka) i ono sto je fascinantno, sve vreme sam mu snimao prste, nisam provalio kad je izvadio pare. Eto, sad sam ucesnik u korupciji. Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted June 14, 2011 Report Share Posted June 14, 2011 аххахахаха, одлично :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted June 14, 2011 Report Share Posted June 14, 2011 gospodine igore care Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted June 14, 2011 Report Share Posted June 14, 2011 Pazi fora je da ga pristojnoscu izludis, a na kraju da ispadne maltene ponosan i zahvalan sto si mu dao pare, prosto da se oseca da je nagradjen za lepo delo. Ulepsas coveku dan, ulepsas sebi, a malo i prckas pandura nezainteresovanim stavom. Ima li ista lepse da pocne dan??? Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted June 14, 2011 Author Report Share Posted June 14, 2011 Realno, danas ce samo BUDALA da dozvoli da mu panduri na kraju napishu prijavu za prekrshaj, SVE se UVEK moze zavrsiti na 1-2 crvene uz ono "svako dobro, pozz!" Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted June 14, 2011 Report Share Posted June 14, 2011 sto je naravno suprotno evropskim idealima kojim tezimo zar ne :) Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 14, 2011 Report Share Posted June 14, 2011 za prekrshaj, SVE se UVEK moze zavrsiti na 1-2 crvene uz ono "svako dobro, pozz!" i kad te uhvate da voziš 160? :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 14, 2011 Report Share Posted June 14, 2011 a sto su panduri u vecem broju na ulici? nije valjda ovo nato pakt dzamahirija i to? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted June 14, 2011 Report Share Posted June 14, 2011 verovatno i juce ih je bilo koliko hoces :)kad smo kod besmislenih kazni :D http://www.mondo.rs/s209002/Zabava/Ludi_svet/Saobracajci_su_uvek_u_pravu.html Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted June 14, 2011 Report Share Posted June 14, 2011 Dobar je :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted June 14, 2011 Report Share Posted June 14, 2011 sjajno:) Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts