Jump to content

Need medical attention

Recommended Posts

Tako sam ja operisao urastao nokat na palcu u KCV (pokrajinska u NS),stavio nogu na urolani,zamasceni i krvavi carsav u sali u koju ulazi i izlazi kako ko hoce,dobio infekciju i polukalcifikovan zglob.

Sad kad razmislim,trebao sam castiti.

Edited by Dende

zato što su prethodna dvojica sjebali svoj posao a ako ga sjebe i ovaj treći onda više nemamo opcija u srbiji, moramo da palimo preko, pa pre toga hoću da pokušam sve što je u mojoj moći, što uključuje i guranje para.

prethodnom sam veoma jasno dao do znanja da će dobiti pare ako sve bude u redu, i svejedno je sjebao, ovom sad ću da dam unapred.

sestre sam već podmitio i odjednom nije problem ni da izađe da se prošeta, ni da joj ja donesem hranu van vremena poseta (koje je 15-16h valjda jer su tada svi na poslu pa nema gužve u gradu), ni da donesu vodu, otvore/zatvore prozor... tu je posao odradilo pet velikih milki, al za lekara ipak mora makar tri rate kredita.

ovo je ortopedski hirurg, tako da je to ta priča, s tim što sam ipak rešio da mu dam samo koverat a yamazaki da popijem ja kad je izleče.

Kupi novu zenu!

Salim se :) Zelim joj brz oporavak i nadam se da ce sve biti ok ovaj put!

Inace mislim da mnogo gresis, ali dobro, mlad si :)

• Downvote (-1) 6

Mito je kod nas maltene izgubio smisao, jer ce stoka uzeti pare i opet odraditi sranje posao. Ispada da je jedina opcija uci sa pistoljem ili biti kum sa direktorom. Dok nije njihova koza na crti, zabole ih rch.

"A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton

Mito je kod nas maltene izgubio smisao, jer ce stoka uzeti pare i opet odraditi sranje posao. Ispada da je jedina opcija uci sa pistoljem ili biti kum sa direktorom. Dok nije njihova koza na crti, zabole ih rch.

Lulz i sta ces sa pistoljem, da pucas a? : ) Zamisli udjes sa pistoljem i doktor ti olomi stolicu od glavu, isutira te i izbaci napolje, al bi to bio zanimljiv obrt dogadjaja : D Poceli evri i pistolji da sevaju na sve strane ovde, de se uozbiljite...

• 1 month later...
  • 1 month later...

Ne citam ovaj topic, pa se izvinjavam unapred ako je ovo vec bilo...

Napunio sam 26god, nemam vise osiguranje preko keve. I dalje sam student, nisam prijavljen na biro.
Moje pitanje je, da li mogu da odem u drzavni dom zdravlja kod lekara opste prakse na pregled? Ako se placa, koliko bi to otprilike bilo? Cisto da vidim da li je velika razlika u odnosu na privatnike i da li ima smisla otici.

Inace je u pitanju prehlada, ali nesto predugo traje, a kao klinac sam imao tendencije da mi se spusti na pluca, pa cisto da proverim da se to nije desilo. 

2ch4bup.jpg

Dobro, to je stvarno ok cena. Je l' treba svakako da ponesem zdravstvenu knjizicu, ili kako? Bukvalno nisam bio kod doktora nekoliko godina, svaki put sam se lecio cajevima, ferveksima i vocem, pa zato nemam pojma kako sve funkcionise. :D

A sto se lekova tice, svakako stalno placam te fervekse, coldrekse i gluposti, mogu taman da platim i za nekim pravi lek.

2ch4bup.jpg