Shekk Posted July 6, 2015 Report Share Posted July 6, 2015 Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dende Posted July 7, 2015 Report Share Posted July 7, 2015 (edited) Tako sam ja operisao urastao nokat na palcu u KCV (pokrajinska u NS),stavio nogu na urolani,zamasceni i krvavi carsav u sali u koju ulazi i izlazi kako ko hoce,dobio infekciju i polukalcifikovan zglob. Sad kad razmislim,trebao sam castiti. Edited July 7, 2015 by Dende Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mncu Posted July 8, 2015 Report Share Posted July 8, 2015 zato što su prethodna dvojica sjebali svoj posao a ako ga sjebe i ovaj treći onda više nemamo opcija u srbiji, moramo da palimo preko, pa pre toga hoću da pokušam sve što je u mojoj moći, što uključuje i guranje para. prethodnom sam veoma jasno dao do znanja da će dobiti pare ako sve bude u redu, i svejedno je sjebao, ovom sad ću da dam unapred. sestre sam već podmitio i odjednom nije problem ni da izađe da se prošeta, ni da joj ja donesem hranu van vremena poseta (koje je 15-16h valjda jer su tada svi na poslu pa nema gužve u gradu), ni da donesu vodu, otvore/zatvore prozor... tu je posao odradilo pet velikih milki, al za lekara ipak mora makar tri rate kredita. ovo je ortopedski hirurg, tako da je to ta priča, s tim što sam ipak rešio da mu dam samo koverat a yamazaki da popijem ja kad je izleče. Kupi novu zenu! Salim se :) Zelim joj brz oporavak i nadam se da ce sve biti ok ovaj put! Inace mislim da mnogo gresis, ali dobro, mlad si :) 6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted July 8, 2015 Report Share Posted July 8, 2015 Uvesti i za lekare garantni rok...ako nesto izvrljaju, sledeci put popravljaju o svom trosku... Quote QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted July 8, 2015 Report Share Posted July 8, 2015 Mito je kod nas maltene izgubio smisao, jer ce stoka uzeti pare i opet odraditi sranje posao. Ispada da je jedina opcija uci sa pistoljem ili biti kum sa direktorom. Dok nije njihova koza na crti, zabole ih rch. Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 8, 2015 Report Share Posted July 8, 2015 Kupi novu zenu! Salim se :) Zelim joj brz oporavak i nadam se da ce sve biti ok ovaj put! Inace mislim da mnogo gresis, ali dobro, mlad si :) ti si dement Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted July 8, 2015 Report Share Posted July 8, 2015 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnn1e Posted July 14, 2015 Report Share Posted July 14, 2015 Mito je kod nas maltene izgubio smisao, jer ce stoka uzeti pare i opet odraditi sranje posao. Ispada da je jedina opcija uci sa pistoljem ili biti kum sa direktorom. Dok nije njihova koza na crti, zabole ih rch. Lulz i sta ces sa pistoljem, da pucas a? : ) Zamisli udjes sa pistoljem i doktor ti olomi stolicu od glavu, isutira te i izbaci napolje, al bi to bio zanimljiv obrt dogadjaja : D Poceli evri i pistolji da sevaju na sve strane ovde, de se uozbiljite... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 14, 2015 Report Share Posted July 14, 2015 evo još jednog budućeg doktora da odbrani čast profesije ajde lagano nazad nad udžbenik nemačkog... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnn1e Posted July 14, 2015 Report Share Posted July 14, 2015 (edited) Nije problem u profesiji vec u zemlji. A ja sam u medjuvremenu skolicu svoju zavrsio tako da nije buduci. ; ) I da dodam sliku za prethodni post, zaboravih Edited July 14, 2015 by Johnn1e Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ImbaQQ Posted August 30, 2015 Report Share Posted August 30, 2015 (edited) Dule kako resiti slajm u grlu? edit: jbs vudu xD Edited August 30, 2015 by ImbaQQ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted August 30, 2015 Report Share Posted August 30, 2015 Dovedeš Švarcija, Slaj vs Švarci je ko Betmen vs Supermen Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted August 30, 2015 Report Share Posted August 30, 2015 (edited) voodo kralju! Edited August 30, 2015 by Sting Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted August 30, 2015 Report Share Posted August 30, 2015 sto je dobro kad je vudu vudu! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rbds Posted August 30, 2015 Report Share Posted August 30, 2015 Nisam Dule, al mogu da.. Oh wait.. :/Boja, gustina..? Quote i'm not fat, i'm just easy to see.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ImbaQQ Posted August 30, 2015 Report Share Posted August 30, 2015 Pa to je fazon sto ne mogu da izbacim. Kao da je zalepljeno za onu resicu ali sa strane nosne duplje. Rezim k'o pas po 5-10min i ne mogu da skinem, jedva malo ali nikad onako u komadu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rbds Posted August 31, 2015 Report Share Posted August 31, 2015 Fluimucil 600mg jedna tbl dnevno. Za početak. Quote i'm not fat, i'm just easy to see.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted August 31, 2015 Report Share Posted August 31, 2015 Restartuj ruter Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted August 31, 2015 Report Share Posted August 31, 2015 Obustavi gazirano (uključujući pivo) i češće ispiraj grlo vodom da smanjiš mogućnost upale. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rbds Posted August 31, 2015 Report Share Posted August 31, 2015 (edited) Čaj od žalfije je isto ok. (za ispiranje) Edited August 31, 2015 by rbds Quote i'm not fat, i'm just easy to see.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ImbaQQ Posted August 31, 2015 Report Share Posted August 31, 2015 Pijem samo domace sokove, gazirano sam izbacio jos pre nekoliko godina. Definitivno je ruter resenje. Probacu sa zalfijom prvo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted August 31, 2015 Report Share Posted August 31, 2015 ako ne odradi stvar ruter i zalfija, uvek mozes obrisati kukije, cisto ono, kao measure of last resort Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted October 11, 2015 Report Share Posted October 11, 2015 Ne citam ovaj topic, pa se izvinjavam unapred ako je ovo vec bilo...Napunio sam 26god, nemam vise osiguranje preko keve. I dalje sam student, nisam prijavljen na biro.Moje pitanje je, da li mogu da odem u drzavni dom zdravlja kod lekara opste prakse na pregled? Ako se placa, koliko bi to otprilike bilo? Cisto da vidim da li je velika razlika u odnosu na privatnike i da li ima smisla otici.Inace je u pitanju prehlada, ali nesto predugo traje, a kao klinac sam imao tendencije da mi se spusti na pluca, pa cisto da proverim da se to nije desilo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted October 11, 2015 Report Share Posted October 11, 2015 Ako nemas osiguranje mozes da platis pregled lekara opste prakse koji je oko 350 dinara, ali i ako ti prepise neki lek ne mozes da ga dobijes na recept vec moras da ga kupis Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted October 11, 2015 Report Share Posted October 11, 2015 Dobro, to je stvarno ok cena. Je l' treba svakako da ponesem zdravstvenu knjizicu, ili kako? Bukvalno nisam bio kod doktora nekoliko godina, svaki put sam se lecio cajevima, ferveksima i vocem, pa zato nemam pojma kako sve funkcionise. :DA sto se lekova tice, svakako stalno placam te fervekse, coldrekse i gluposti, mogu taman da platim i za nekim pravi lek. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts