Jump to content

Need medical attention

Recommended Posts

Ako ti kaze da moze da ti sredi ligamente, znaj da laze.

pa nije mi rekao konkretno za ligamente, rekao mi je da je namestio njegovom burazeru rame 

iskreno, ne verujem u te NADRI lekare, ali me je ovaj malo zaintrigirao pricom..

nije rekao da ide u jajince

jebi glupog celu :D

Da li je moguce da kod operacije slepog creva hirurg vidi da je slepo crevo ok i da samo zatvori bez vadjenja ? Pitam zato sto pre nekih 10 godina boleo me je stomak i ja sam otisao u bolnicu i reko da je slepo crevo i da ga izvade iako nije zapravo bilo ikakvih probema sa njim. [xx(]  Danas imam temperaturu povisenu i nekoliko puta me je zabolela ta desna strana gde bi trebalo da bude izvadjeno crevo pa mi pade na pamet ko zna kod ovih nasih.

• 2 weeks later...

izvinjavam se, nisam video ove ranije postove

Da li je moguce da kod operacije slepog creva hirurg vidi da je slepo crevo ok i da samo zatvori bez vadjenja ? Pitam zato sto pre nekih 10 godina boleo me je stomak i ja sam otisao u bolnicu i reko da je slepo crevo i da ga izvade iako nije zapravo bilo ikakvih probema sa njim. [xx(]  Danas imam temperaturu povisenu i nekoliko puta me je zabolela ta desna strana gde bi trebalo da bude izvadjeno crevo pa mi pade na pamet ko zna kod ovih nasih.

vade obicno uvek kad vec otvore, upravo zbog toga

Je l imao neko nekada kur(i)je oci?
I to me je strefilo, kako se to sanira ? Jos imam osjecaj da se upalilo, boli ko konj jedva hodam

imas po apotekama one masti za to, ako ne idi kod koznog da ti srede

Imam visok pritisak (155/85). Wat do?

jel stalno toliki pritisak ili si izmerio samo par puta...u pocetku dijeta bez masti i soli, fizicka aktivnost, manje stresa itd...ako i posle mesec dana recimo bude isto mogao bi da pocnes neki najslabiji lek za pritisak, tipa tritace od 2.5mg...ali ipak otidi kod svog lekara da potvrdi to, mozda ti i aparat nije dobar (pogotovu ako je onaj digitalni)

srpskivojnik-3.jpg

jel stalno toliki pritisak ili si izmerio samo par puta...u pocetku dijeta bez masti i soli, fizicka aktivnost, manje stresa itd...ako i posle mesec dana recimo bude isto mogao bi da pocnes neki najslabiji lek za pritisak, tipa tritace od 2.5mg...ali ipak otidi kod svog lekara da potvrdi to, mozda ti i aparat nije dobar (pogotovu ako je onaj digitalni)

Ma keva juce kupila taj digitalni, i ja da se napravim pametan kazem daj vamo da vidis 120/80! Kad ono kurac, prvo 158/85, reko ne radi ovo kako treba, ali sam onda merio jos 3 puta u toku dana i uvek su bile te vrednosti.

Jel oko ručnog zgloba ili na nadlaktici? Ovaj prvi je neprecizniji.

Kakav je puls? Ako je povišen, onda ipak treba betablokator npr presolol u minimalnoj dozi.

Svakako idi kod lekara opšte prakse.

i'm not fat, i'm just easy to see..