Jump to content

Need medical attention

Recommended Posts

ili si jos pijan pa ne kapiras da te i dalje boli glava :D

meni je i dalje blasphemy piti vinjak uz indijski orah i zrna kafe, a ne kiseli kupus i sjenički sir!

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

Kvadriplegija incoming

Bole me ledja vec neko vreme,tacnije probada me sa leve prednje strane,na dnu rebara pa onda ispod nj8h bol izbija na ledja pored kicme...danima vec,slabije i malo intenzivnije.

Pritom nisam prekidao plivanje zato sto i pored tog bola nije mi nesto puno smetalo...

Danas se probudio,sve cool ,krenuo za grad,svratio do banke pa na pumpu i tu me ukljesti na smrt...jedva sam dovezao auto od ade do zemuna...tamo vise nisam mogao nista,zvao sam ortaka da me vozi kuci posto vise nisam mogao...bukvalno sam vristao :-)

Dovezao me je kuci i morao da pali,sada lezim skroz obucen,cela ledja su mi upaljena od hodanja 20m od parkinga do stana,ne mogu da se mrdnem...lezim ko dzak i cekam familiju koju sam alarmirao da dodje u pomoc...

Ne daj boze nikome...pakao

UM CARUJE DOK SNAGA NE POPIZDI !!!

ne znam koliko je ovo za ovu temu al' hajd

koliko je stetna/opasna ova laserska epilacija dlaka ???

Bila je neka priča o tome ovde, pre nekog vremena ali sad nemam pojma gde je, u svakom slučaju zaključak je bio da to nije trajno rešenje i da u suštini mu dođe na isto/slično kao depilacija, samo je skuplje i nešto duže traje.

u svakom slučaju zaključak je bio da to nije trajno rešenje i da u suštini mu dođe na isto/slično kao depilacija, samo je skuplje i nešto duže traje.

Па није исто, зато што се епилацијом спаљује корен длаке и она више не расте, а депилацијом се почупа длака из корена, који се обнови и наставља да расте стандардно.

Mislim da sam frustriran zbog svega od navedenog, kako si me procitao, ciganmala frojdovac.

e pa da, to je tako u teoriji ali u praksi je došlo do toga da to nema veze i da opet kreće da raste, tj. blizu je ovog od 2 god što je majebeni pisao, tj. nije trajno.

plus je bila neka priča oko toga da ima i razlike kakav je koren dlake dal' svetao ili taman i tu onda nešto ima veze, ne sećam se. 

Па у свим тим салонима где то раде би требало да ти појасне то који типови коже су погоднији за епилацију. Отприлике сваким третманом се губи трећина длака, лупам. Значи, оне које су успешно спаљене неће расти више никада, јер им је корен уништен.

Mislim da sam frustriran zbog svega od navedenog, kako si me procitao, ciganmala frojdovac.