Doca Posted June 3, 2013 Report Share Posted June 3, 2013 biljo, bolje bi ti bilo da spremiš hirurgiju za jun umesto što blejiš na forumu. Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mistress Posted June 3, 2013 Report Share Posted June 3, 2013 true that :/ ne podsecaj leba ti! Quote Gde god krocim tu topik ne raste (ubivam s komentari topike) :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 3, 2013 Report Share Posted June 3, 2013 Treba nam još lekara Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 3, 2013 Report Share Posted June 3, 2013 ne, nego jos pravnika i ekonomista! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 3, 2013 Report Share Posted June 3, 2013 A KO ĆE NANJIVU DA KOPA!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnn1e Posted June 3, 2013 Report Share Posted June 3, 2013 (edited) edit Edited June 3, 2013 by Johnn1e Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mistress Posted June 3, 2013 Report Share Posted June 3, 2013 Samo izvoli na kopanje! ;) Quote Gde god krocim tu topik ne raste (ubivam s komentari topike) :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 3, 2013 Report Share Posted June 3, 2013 Zaboravila si da se izloguješ iz njegovog naloga Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mistress Posted June 3, 2013 Report Share Posted June 3, 2013 pa kad se loguje sa mog lapa! (bilo je posle tog slucajnog posta nasilje u porodici ) Quote Gde god krocim tu topik ne raste (ubivam s komentari topike) :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted June 3, 2013 Report Share Posted June 3, 2013 Doolio - Da ti nemas neku formu pankreatitisa? tipa hronicni? jer on ima obicaj da boli preko ledja pojasno, da se siri u lopatice ili u rame. Mislim, ako ti je vec dijagnostikovano sta je necu vise da zapitkujem po tom pitanju... ako ne znas sta je razmotri ovo kao opciju (narocito ako imas epizode ekscesivnog konzumiranja alkohola xD ili imas/imao si kamencice u zucnoj kesi). Па немам (једино ако имам невезано за ово лол), пошто знам тачно кад сам ујебо леђа, а онда сам их додатно ујебо тако што сам морао (јебем ти живот) да радим тачно то чиме сам их ујебао - још недељу дана. И знам кад се погоршава (кад рецимо подигнем пар ствари с пода или седим дуго и те форе) и понаша се као спазам (само неки мега гига, јелте). ahaha, vudu drug:) dzoni car, lepo je objasnio sve, posto je sad na rasputu nek me menja ovde malo:) doolio, ako je spazam moze mydocalm/myolastan/tetrazepam za opustanje misica (jedan od njih, ne sva tri normalno:)) neki od tih gelova sto si pomenuo...a za bole mozes bilo sta sto te najbolje radi diklofen/brufen/rapten/dexomen itd Е, мени су, кад се то десило и кад сам дошао са трипом ''лол ујебо сам леђа и треба да их ујебавам још недљдана'', дали мидокалм и дексомен да фурам тај комбо фазон три дана. Знам да ме је један од њих прилично опијао, само не знам који. А чек, ако узмем рецимо мидокалм, јел ту има неко упутство типа ''узимајте три пута дневно четри дана'' и тако то и кад бих могао да поновим тај круг, ако је по том принципу? Капирам да то пише на леку, ал откуд знам... Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 4, 2013 Report Share Posted June 4, 2013 tri puta na dan se uzima, al nemoj da uzimas vise od 10 dana i da upravljas teskom masinerijom za to vreme:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Touche Posted June 4, 2013 Report Share Posted June 4, 2013 Doktori, pocela su da me bole ledja u krstima. Bol se najcesce javlja pri stajanju u mestu, dok setam ili sedim sve je manje-vise ok, mada poslednjih dana i tada boli. Sta ciniti? Da nije od fizicke neaktivnosti, ili moze da bude posledica davne povrede? Pre nekih 5 godina sam sam zaradio povredu ovog dela ledja na treningu, lekar mi prepisao fizikalnu terapiju plus od lekova sam pio 2 brufena i jedan vec pominjani midokalm(3 puta dnevno), od cega sam bio biljka, al bar nije bolelo. Trenutno mazem konjskom, ali nije bas od preterane pomoci, nimulid ili kafetin pijem kad bas mnogo boli. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted June 4, 2013 Report Share Posted June 4, 2013 tri puta na dan se uzima, al nemoj da uzimas vise od 10 dana i da upravljas teskom masinerijom za to vreme:) Ма де, ја сам возио ко по желеу и балонима кад сам узимао:) Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shomi~ Posted June 4, 2013 Report Share Posted June 4, 2013 @ touche mene je isto tako bolelo, kad stojim u prevozu il tako nesto, od kad sam malo smrsao i fizicki se aktivirao prestalo je. Sad, ne znam dal je isti trip bolova, znam da je do jaja prijalo kad legnem i opustim se, do jaja je bio osecaj. Ako je isti taj trip, definitivno neaktivnost / debelost Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Touche Posted June 4, 2013 Report Share Posted June 4, 2013 Moze biti shomi, taj osecaj dok stojim u prevozu a hocu da izadjem iz koze koliku mi nervozu stvara bol. A i ugojio sam se 15kg od kad sam prestao da treniram :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 4, 2013 Report Share Posted June 4, 2013 do toga je. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted June 6, 2013 Report Share Posted June 6, 2013 Сок од зове утиче на стерилитет или не ?:) Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 6, 2013 Report Share Posted June 6, 2013 ja prvi put cujem za to, treba proveriti! :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted June 6, 2013 Report Share Posted June 6, 2013 Meni sok od zove omiljeno pice...pa ipak :DDDDDD Quote QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 9, 2013 Report Share Posted June 9, 2013 Duly, nokat na nožnom palcu je potamneo, postao deblji i boli na stisak, internet kaže da su gljivice, šta da mažem dok nije prekasno? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted June 9, 2013 Report Share Posted June 9, 2013 idi kod pedikira Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted June 9, 2013 Report Share Posted June 9, 2013 Ja bi ga mocio( ) u blagi rastvor hipermangana... Quote QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted June 9, 2013 Report Share Posted June 9, 2013 Nešto ne znam za taj bol, koliko znam, gljive ne bole... Više se javljam da kažem da sam protiv pedikira u svakoj mogućoj varijanti. Ako su gljive onda moraš da budeš strašno uporan jer da bi ih uništio može da traje mesecima. Samo disciplina. Neki antimikotik imaš u apoteci baš za gljive za pod nokat, idi, pitaj, pa odluči na licu mesta! Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted June 9, 2013 Report Share Posted June 9, 2013 kanesten je prava stvar za gljivice svuda. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 9, 2013 Report Share Posted June 9, 2013 Fala, uradiću presek vaših odgovora! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts