Dule_smor Posted May 17, 2013 Report Share Posted May 17, 2013 dule, ispostavilo se da od onog osipa na stomaku imam neki virus pytiriasis rosea ... to je kao neki virus od znojenja mazao sam neku belogent kremu, ali nije pomagala i sad pijem presing 10 dana po jednu tabletu... ali nema ni dalje efekta... kazu da moze da traje nedeljama, jel imas ti nesta da mi kazes vise o tome? :D ili jos neku kremu da preporucis... hijao, pityriasis rosea gibert, video sam to par puta na faksu...eto da si slikao i okacio ovde prepoznao bih! :D sve u svemu nista strasno, samo sto traje i do 2 meseca i dosadno je...moze pressing i krecno mleko i izbegavaj kupanje vrelom vodom i fensi sapune, znaci bez iritacije koze Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted May 17, 2013 Report Share Posted May 17, 2013 hvala vam dobri moji Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted May 17, 2013 Report Share Posted May 17, 2013 hijao, pityriasis rosea gibert, video sam to par puta na faksu...eto da si slikao i okacio ovde prepoznao bih! :D sve u svemu nista strasno, samo sto traje i do 2 meseca i dosadno je...moze pressing i krecno mleko i izbegavaj kupanje vrelom vodom i fensi sapune, znaci bez iritacije koze pijanino, meni je trajalo (ili jos traje) od oko 2002-2003. rekli su mi da je alergija, virus, gljivica, suva koza, nervna baza, triderm, belogent, xyzal, krecni kurac, synioderm...i nista kako odem na more nestane. Sad nemam par poslednjih meseci, ko ce ga znati Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted May 17, 2013 Report Share Posted May 17, 2013 nemas ti pityriasis, imas dermatografiju ili kako se vec zove ono kad ti ostaju sare na kozi kad povuces ostrim predmetom Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted May 17, 2013 Report Share Posted May 17, 2013 To se zovu seksualne igre sa koletom... Quote QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIN Posted May 17, 2013 Report Share Posted May 17, 2013 hvala vam dobri moji Za viruse ojacaj imunitet. Pij Ecomer dve ujutru, dve uvece, ne znam da li postoji ista bolje od toga. Plus je i Arnojia, tj sibirska borovnica. Ova dva bi trebalo i zdravi ljudi da piju. Ja tucem ekomer vec par meseci, carsko sranje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted May 17, 2013 Report Share Posted May 17, 2013 nemas ti pityriasis, imas dermatoglifiju ili kako se vec zove ono kad ti ostaju sare na kozi kad povuces ostrim predmetom a to sam imao pre 5 godina na nekih par meseci, nema vise :) Naviko sam na peksim :) Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted May 17, 2013 Report Share Posted May 17, 2013 imam i ja neko njusra na stomaku, pojavilo se mozda pre godinu-dve, stoji i dalje, jos se i povecava :c duslikam duloa? :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted May 18, 2013 Report Share Posted May 18, 2013 (edited) Edited May 18, 2013 by voodoo_ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnn1e Posted May 18, 2013 Report Share Posted May 18, 2013 Za viruse ojacaj imunitet. Pij Ecomer dve ujutru, dve uvece, ne znam da li postoji ista bolje od toga. Plus je i Arnojia, tj sibirska borovnica. Ova dva bi trebalo i zdravi ljudi da piju. Ja tucem ekomer vec par meseci, carsko sranje. Ekomer ne ojacava imunitet, kao ni Aronija. Prodaja ekomera je cak zabranjena u pojedinim zemljama. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted May 18, 2013 Report Share Posted May 18, 2013 relano, muka mi je vise od tih prirodnih preparata koji lece sidu vudu, cemu ministarka?:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted May 18, 2013 Report Share Posted May 18, 2013 Nešto sam postovao, pa sam editovao Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted May 18, 2013 Report Share Posted May 18, 2013 relano, muka mi je vise od tih prirodnih preparata koji lece sidu vudu, cemu ministarka?:) https://www.facebook.com/pages/RAKIJA-Narodni-lek-koji-leci-i-SIDU/112184392143352 Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted May 18, 2013 Report Share Posted May 18, 2013 to jekao kad su pitali nekog seoskog jebaca zar se ne plasi bolesti, a ovaj kaze ma jok, ja ga samo namazem rakijom i ori HEEEE Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted May 18, 2013 Report Share Posted May 18, 2013 Дуле, само им не дај да направе од тебе оног лекара који кад му кажеш ''боли ме икс ипсилон тада и тада'', он каже ''немогуће'' и тако то! Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted May 18, 2013 Report Share Posted May 18, 2013 to jekao kad su pitali nekog seoskog jebaca zar se ne plasi bolesti, a ovaj kaze ma jok, ja ga samo namazem rakijom i bež od duleta. oooooori HEEEE Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted May 18, 2013 Report Share Posted May 18, 2013 au Quote QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted May 21, 2013 Report Share Posted May 21, 2013 Дуле, изгледа да ми пао шећер данас опасно и још се нисам понормалио скроз и у фазону сам како је то могуће лол Елем, одем ја данас на кеј, шетам ту онако фино пар км, седнем, попијем кафе и нека срања (доста кофеина и шећера у принципу, претпостављам да би то могао да буде битан инфо), шетам још и крећем да контам да сам гладан. Поједем неки батак у некој пљеџарници и сконтам да ми касни поглед, да сам малаксао, дрхте ми руке оно визибл на дваес метара фазон и имам трип ко да ћу да се занесвестим сваког тренутка, али некако се то не дешава - не знам ни ја како. Ортак ми каже пао ти шећер. Ја реко супер ал немам појма шта се тад ради. И сконтам да сам још гладан иако сам појо батак у нула и по залогаја, наручим још један батак. Одем до проџе и кад сам видео чоколадице на рафовима, буквално ми није било добро колико сам сконтао да ми се једе слатко. Узмем ти ја ту хиљаду чоколадица и још гомилу срања ко неконтролисани манијак и креће сцена за коју сам мислио да постоји само кад претерују у филмовима:) Узмем да отварам чоколадицу, то ми наравно не иде баш добро јер ми дрхте руке и лелујам се и обневидео сам, а са друге стране у фазону сам да бих је појео са папиром буквално ако не отворим у року од пет секунди. Никад ми се нешто такво и тог интензитета није десило у животу. Одем некако гајби (онај фазон кад организам крене да црпи ко зна које ресурсе да изврши таск), напијем се воде ко стока, једем још слатког, ма хаварија:) Седнем за комп, скапирам да ми је непријатно и да сам малаксао још увек и да се нисам напунио акцијом једења и пијења. И ништа, легнем у кревет и ту је тек журка:) Трип ми је ко да сам пијан, ал оно лоше, ако затворим очи врти ми се, ако отворим очи капирам да сам уморан и да бих да их затворим и тако у круг. Вруће у пичку материну (фазон уши ме буквално пеку ко да их палиш упаљачем), а опет сам у фазону да ми је готивно да је вруће и покријем се са разним срањима (?) И откунтам ја ту једну партију од пар сати (иако сам кунто сто милиона сати синоћ ко цар), устанем и боље ми је милион пута, али нисам скроз нормалан и то ме сад смара. Имам неки осећај блаааааааааааааге лелујавости, нпр. не знам, одем сад до вецеа да кењам и све је то океј. Али имам осећај кад бих отишао до вецеа тридесет посто брже, да би ми се вртело у глави. Не дешава ми се ово често, штавише, не знам дал ми се икад десило нешто баш на овај фазон. Ваљда ћу сутра бити нормалан лол. Али ако имаш неку пријаву а ла ''а па да лол то је икс ипсилон и дешава се тад и тад немој се трипујеш'' био бих ти захвалан, ако је пријава ''хм, ја бих то чекирао, мирише ми на шест ракова ките'' онда боље немој ништа да ми кажеш! Цео трип ми је што је врло специфична цела та малаксалост и лелујавост, да није, био бих у фазону да је не знам, умор, стрес, немање кондиције, нередовна исхрана, кунт или тако нешто. Ал ово ми баш личи да је ''нешто''. Нпр. ово ''вруће ми је, а готивно ми је што ми је вруће'' уопште није грозница трип него неки недефинисан фазон. Исто и за малаксалост, није онај фазон ко кад треба да добијеш грип или си преуморан или си се отрово храном итд. Такође, да је престало после пола сата, исто не бих ништа постовао. Е да, да додам, никакав психо трип није, оно стигла ме анксиозност него капирам да је нека равнотежа отишла у курац, могуће са том кафом и неком гуараном, не знам ни ја шта сам попио. Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted May 21, 2013 Report Share Posted May 21, 2013 pa moguce da si se overdozirao kafom i guaranom pa da ti je zato pao secer, al ipak proveri krvnu sliku i secer pre i posle jela...a jeste takav trip, moja keva je seceras na insulinu, tako da joj relativno cesto pada secer kad ne ubode pravu dozu insulina, al ona naravno uvek ima kocke secera i cokoladice kod sebe...ali i to nije dovoljno, vec samo za prvu pomoc, mora posle toga da pojede i nesto konkretno tipa leba i mesa pa joj opet treba sat vremena da se oporavi i povrati snagu...ako bas oces uradi i onaj Hba1c, on pokazuje nivo secera u krvi na tromesecnom nivou i dosta je bitniji pokazatelj od obicne glikemije pre i posle jela 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
C Y N I C Posted May 22, 2013 Report Share Posted May 22, 2013 Poslednjih 6,7 dana na mestu obelezenom na slici osecam ne bol, stezanje ili neko probadanje, nego kao prisutnost necega sto ne treba da bude tu, ne mogu da opisem uopste, mada cini mi se da je taj osecaj prisutniji dok sedim. Nisam nista radio od tezih fizickiih poslova da istegnem neki misic ili nesto slicno, ne znam ni koji se organ nalazi tu niti sta bi moglo da bude. Mesto je otprilike na slici obelezeno, ali uglavnom je negde na sredini izmedju pupka i pocetka rebara (na slici ne mogu da ocenim gde su rebra lika...), ali pod uglom od nekih 50, 60 stepeni naspram horizontale struka. Any clues? Quote "I think that gay marriage should be between a man and a woman." Arnold Schwarzenegger Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted May 22, 2013 Report Share Posted May 22, 2013 da je sa desne strane pa da pomisli covek na zucnu kesu, ovako nije bas specificno, moze da te zeza zeludac ili slezina Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 22, 2013 Report Share Posted May 22, 2013 a ja ću sad da lupam, mislim, zna se ko je ovde lekar (!) ali da nije tu negde dijafragma, pa možda sa tim nešto? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted May 22, 2013 Report Share Posted May 22, 2013 dijafragma je dosta iznad, no nebitno, ionako su ovo samo okvirni saveti:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnn1e Posted May 22, 2013 Report Share Posted May 22, 2013 (edited) Dijafragma je puno visa, tu je tipa tanko ili debelo crevo, eventualno bubreg pozadi, ali abdomen je triki zbog razlicitih projekcija bola... edit: spor sam :-) Edited May 22, 2013 by Johnn1e Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted May 22, 2013 Report Share Posted May 22, 2013 a mozda ima spusten zeludac!:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts