Jump to content

Need medical attention

Recommended Posts

inace, dosao sada gajbi posle dosta putesestvija po domu zdravlja, na kurac nabijem zdravstvo!

juce i justros sam zavrsio sasvim brzo, dok danas.... IJAO. cekanje 2h za jebeni uput za fizikalnu, pa onda tamo jos 1h da bi mi rekli da je prvi slobodan termin za fizikalnu terapiju 12.12. hahhhahahahah

pa do tada ce mi se samo zaleciti jebeno...

i da, mazem koleno nekim Gavez gelom..

dule drug brat doktor!

• 3 weeks later...

DOKTORE, nisam se bavio bar pola godine nekim vecim naporima i juce sam isao da trcim, od starta sam imao bolove u levom delu stomaka (dugo mi se to nije desavalo, secam se ranije kada se isforsiras pa pocne da boli - uglavnom je to bol pri nepravilnom disanju valjda) ali evo proslo je 24h a mene i dalje boli...sad vec strahujem da je slepo crevo, evo isao sam da prosetam i prilikom setnje me jace bolelo, wtf?

neko vec rece, da nikad ne guglas simptome, ispostavice se da imas raznorazne bolesti.

E da, a onaj moj kasalj, sto sam onomad pitao je bio od alergije na omeksivac. :)

Edited by SUBE

There are no miracles, there is no such thing as fate. Nothing is meant to be.

Дуле, отекла ми она два лимфна курца иза увета и болу, шта да радим?:)

Не знам шта је, нит ме смара уво, нит зуб, нит грло, можда је нешто минорно што не изваљујем... јел има неки џенерал корс оф екшн, типа чај курац палац... Да одем до апотеке по нешто?

brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :)

Па нешто не осећам ништа сем жлезда, не знам од чега су се исцимале, ал ево од понедељка су ту. Јел има нешто генерално што треба да радим?

Ал оно што је добро је да је данас почео да ми цури нос и мало сам гроги, контам да се манифестује коначно, биће ваљда неко грло :)

brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :)

reci!

otkud znam sta da uzmes jebo te ja!:) sranje je ovaj topik realno, trazim od lakija da ga zatvori, necu da sjebem nekoga ne daj boze...tvoj konkretni slucaj, uvecani limfni cvorovi ako nisu znak nekog zapaljenja bi trebalo da se provere obavezno....znaci ako se ne povuku za 10 dana, pravac kod doktora!

srpskivojnik-3.jpg

Kakve sad ja veze imam sa ovim topicom? :)

Plus, nije kao da ćeš ti dati nekome savet koji će ga oterati u grob, a nije ni da će ovde ljudi ako ih u pola noći zaboli slepo crevo da otvore RUR i kažu "e čak da postujem duletu na topicu, pa će valjda videti ujutru" nego će da zovu hitnu pomoć :)