shoocky Posted August 26, 2011 Report Share Posted August 26, 2011 shocky, mozda si povredio nerv ulnaris ako je spoljna polovina shake deo oko malog prsta mi trne, ako na to mislis. Jel ce proci to samo il da idem kod doktora, posto me mrzi jako :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted August 26, 2011 Report Share Posted August 26, 2011 a nisi povredio lakat pri padu, vec samo saku...onda ne bi trebalo da je nerv, al ipak idi ako ne prodje milance, idi ipak kod urologa da pogleda, mozda nece biti nista, a mozda ce morati neka mala operacija Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted August 26, 2011 Report Share Posted August 26, 2011 Da, ne brini se nishta. Morace malo da ti seku vrlo oshtrim secivima oko testisa. Ali to nije nishta strashno. Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted August 26, 2011 Report Share Posted August 26, 2011 Zar se bruh ne operiše tako što ti pečuju taj procep između mišića koji je na donjem stomaku, i jaja ne do'vataju uopšte? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted August 26, 2011 Report Share Posted August 26, 2011 tako je vudi, ja sam pricao o prosirenim venama, mada nisam bas siguran kako ide ta operacija:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tOMABRE Posted August 26, 2011 Report Share Posted August 26, 2011 Dule da li znas slucajno nesto o makuli oka i tretmanu avastinom? Tj koliko je efektivno to lecenje? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted August 26, 2011 Report Share Posted August 26, 2011 nisam cuo za taj lek, sad pogledah na guglu i vidim da blokira rast krvnih sudova i da zbog toga moze da se koristi u lecenju makularne degeneracije gde krvni sudovi prekrivaju makulu(tacku najostrijeg vida)...za to ipak moras da pitas nekog specijalistu ocnog Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tOMABRE Posted August 26, 2011 Report Share Posted August 26, 2011 Aha, hvala... Pitao sam posto su dosta skupe te inekcije, ali izgleda da nema bolje terapije. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted August 26, 2011 Report Share Posted August 26, 2011 nemke, reguarni korisnik desanke heheh I samo da znas da sam sve bolji...praksa je cudo Quote QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted August 26, 2011 Report Share Posted August 26, 2011 Da, ne brini se nishta. Morace malo da ti seku vrlo oshtrim secivima oko testisa. Ali to nije nishta strashno. Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoocky Posted August 26, 2011 Report Share Posted August 26, 2011 a nisi povredio lakat pri padu, vec samo saku...onda ne bi trebalo da je nerv, al ipak idi ako ne prodje setio sam se. Udario sam laktom u gelender prilicno jako, pa sam verovatno tad i sjebao i tacno kad uzmem namerno da drkam onaj zivac na laktu krene da trne saka. Sacekacu jos koj dan, pa ako ne prodje idem kod doce Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted August 27, 2011 Report Share Posted August 27, 2011 ufff, sjebao sam ledja opet, pomerao neki namestaj sa zetom...fora je sto se bas trudim da ne cimam mnogo i da ne vucem iz ledja, ne znam kako mi se desilo...moracu jedan magnet kicme da odradim kad tad Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted August 27, 2011 Report Share Posted August 27, 2011 pa dobro,ovo na neki nacin za tebe dule i jeste topik pricajte :D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted August 27, 2011 Report Share Posted August 27, 2011 ufff, sjebao sam ledja opet, pomerao neki namestaj sa zetom...fora je sto se bas trudim da ne cimam mnogo i da ne vucem iz ledja, ne znam kako mi se desilo...moracu jedan magnet kicme da odradim kad tad Bolje da odradiš 20 dana mrtvog dizanja i vesla Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted August 28, 2011 Report Share Posted August 28, 2011 pa dumrem...zezam se, stvarno se raspadam, bruka je koliko nista ne radim od vezbi vec samo sedim na poslu/za kompom Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WuDu Posted August 29, 2011 Report Share Posted August 29, 2011 za sankom* fixd o/ OT koliko vremenski moze da potraje regeneracija delimicno pokidanog ligamenta na skocnom zglobu? Quote People don't stop playing because they get old, they get old because they stop playing. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted August 29, 2011 Report Share Posted August 29, 2011 ne znam zaista, te rehabilitacije su individualna stvar:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WuDu Posted August 29, 2011 Report Share Posted August 29, 2011 to je zbog sanka priznaj =/ 'fala u svakom slucaju Quote People don't stop playing because they get old, they get old because they stop playing. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnn1e Posted August 31, 2011 Report Share Posted August 31, 2011 Dule treba mi savet, ja sam googlao ali ne mogoh da nadjem nista, a ortopediju jos nisam imao! : D Elem, drugarica je imala napuknuce neke od kostiju na tabanu, nisam siguran koje, nebitno, i nosila je gips 6 nedelja. Skinula je gips pre nedelju dana, i sada je u procesu fizikalne terapije ALI, kad spusti nogu dole, ona joj pocrveni i pece je jako, nije naduvena doduse, a kad je podigne u horizontalan polozaj sve se vrati u normalu. E sad, problem nastaje (da ne pricam pricu nasiroko) sto ta lekarka sto je leci trenutno, poznaje njenu kevu koja je njoj napricala kako je ova nervozna i mnogo drugih gluposti i doktorka joj je prepisala da pije svakodnevno 4 diklofenaka i 3 bensendina (ne znam od koliko) na pricu "nastale su komplikacije posle preloma sa krvnim sudovima i nervima pa moras to da pijes i nemoj mnogo da pitas nego pij!!1". Devojka je inace mirna i povucena nego je njena keva rsla, i od jednog diklofenaka joj padne pritisak i bude osamucena ceo dan a kamoli od ovoga lol... Elem, meni ovo deluje sumnjivo i po dozama a i po nameni. Kako ti cenis? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rbds Posted August 31, 2011 Report Share Posted August 31, 2011 Moguće da je upala. Diklofentak je okej za bol, al i nije rešenje. Ako je upala, ondak treba delovati sa antibioticima. Quote i'm not fat, i'm just easy to see.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted August 31, 2011 Report Share Posted August 31, 2011 verovatno je lomila 5-tu metatarzalnu kost kad je 6 nedelja nosila gips...taj prelom je malo zajeban za zarastanje i rehabilitaciju...i sad to pecenje i crvenilo mi bas nisu najjasniji, sta tacno radi od fizikalne terapije...jel su uradili kontrolni rtg da vide kako je zarasla kost Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnn1e Posted August 31, 2011 Report Share Posted August 31, 2011 Sad sam je pitao, Dzonsonova fraktura, ovaj neki rad Radili su rtg, zaraslo je fino, samo joj se javlja ta hiperemija i bol u vidu pecenja samo kada joj je povecan pritisak u nozi odnosno kad je spusti dole jelte. Rehabilitacija se sastoji u vidu vezbi, magneta i lampe one cini mi se. Nju inace to ne boli nesto preterano da bi uzimala toliki diklofenak a za bensendin mi tek nije jasno : D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted August 31, 2011 Report Share Posted August 31, 2011 U vezi sa bolovima u jajima: bile su dve opcije - proširena vena (varicocoella) i kila, i bili ste u pravu... Oboje imam! :-( Doktor kaže da sama varicocoella nije strašna, i da ne brinem u ovom tenutku, ali da je bruh u ranoj fazi, i to je tačnije "otvoren sp.otvor ingvinalnog kanala"... Biće operacija ove jeseni... Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted August 31, 2011 Report Share Posted August 31, 2011 al ubadam dijagnoze ko prstom u dupe heee...jbga milance, nije to strasno, al je smor kad mora covek pod noz...trazi obavezno da ti stave mrezicu da se ne bi ponovo vratila kila Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted August 31, 2011 Report Share Posted August 31, 2011 Ovaj doktor mi je nekako unapred bio protiv mrežice, ali on i nije bitan u toj priči, jer je urolog. Kada se javim hirurgu, onda će se valjda odlučivati o tome. Fora je što je kod mene to sve u ranoj fazi, samo je proširren ingvinalni otvor, ali još nije ništa kroz njega prošlo, barem ne toliko da postane vidljivo... Možda zbog toga ne budu hteli sa mrežicom... U stvari, ja se najviše plašim (ne)stručnosti doktora, Šabac je po tom pitanju baš problematičan. Eto, taj urolog mi je ukazao na probleme koje mrežica može da izazove kao strano telo u organizmu... Znači, on nema pojma da postoje te novije i bezbednije mrežice? WTF? A sve iako postoje, možda ih kod nas nema? U kurac... Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts