exile Posted June 23, 2011 Report Share Posted June 23, 2011 Buda bog! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted June 23, 2011 Report Share Posted June 23, 2011 nmp, meni zgibovi nikad nisu bili problem. Eo nisam uradio godinu i po dana nista, pa opet mogu 10+ da izvucem lagano, al zato ne mogu 20 sklekova i vise od 70kg na bencu ni u full treningu Pa jbg...da si tanji bio bi dvodimenzionalan :) Quote QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buda_ Posted June 23, 2011 Report Share Posted June 23, 2011 Buda bogočovek. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted June 23, 2011 Report Share Posted June 23, 2011 Vecina ljudi ne moze ni 5 vezanih zgibova da uradi, da ne pricam o 25 :D Zgibovi, kao i sve ostale vežbe tog tipa su stvar navike. Ja dok sam živeo u sarajevskoj imao sam šipku u stanu i radio sam svaki dan 4 serije po 12 komada. A sad ih radim jedva 4 serije 8-7-6-5. Ali zato propadanja sad recimo sabijam, jer ih već pola godine radim skoro svakodnevno. Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted June 23, 2011 Report Share Posted June 23, 2011 chek,jel pricamo o zgibovima,as pumpanje bicepsa zgibovima,ili zgibovima sirokim iza ledja mamojebachkim Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buda_ Posted June 23, 2011 Report Share Posted June 23, 2011 chek,jel pricamo o zgibovima,as pumpanje bicepsa zgibovima,ili zgibovima sirokim iza ledja mamojebachkim Buda priča o širokim. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted June 23, 2011 Report Share Posted June 23, 2011 Zgibovi, kao i sve ostale vežbe tog tipa su stvar navike. Ja dok sam živeo u sarajevskoj imao sam šipku u stanu i radio sam svaki dan 4 serije po 12 komada. A sad ih radim jedva 4 serije 8-7-6-5. Ali zato propadanja sad recimo sabijam, jer ih već pola godine radim skoro svakodnevno. Kakve bre stvar navike sta pricas ti :D Kakve veze navika ima sa time koliko ti zgibova mozes da uradis crni Savke ? :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 23, 2011 Report Share Posted June 23, 2011 Nova teorija - sve je navika! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted June 23, 2011 Report Share Posted June 23, 2011 Kakve bre stvar navike sta pricas ti :D Kakve veze navika ima sa time koliko ti zgibova mozes da uradis crni Savke ? :D Pa naviknes da si jaci od radeci zgibove Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted June 23, 2011 Report Share Posted June 23, 2011 A taj rad Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 23, 2011 Report Share Posted June 23, 2011 mali buda sabijač zgibova, coka profesionalni trener, savke logika Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 23, 2011 Report Share Posted June 23, 2011 vudu eugenicar! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buda_ Posted June 23, 2011 Report Share Posted June 23, 2011 mali buda sabijač zgibova, coka profesionalni trener, savke logika :') Sad ozbiljno, ima ljudi koji dodju probaju da urade pet urade mozda 2 i ono u fazonu su "ovo je sranje necu vise nikada ovo probati brukam se pred ljudima gledaj bude radi k'o car" a peonta je da odu na onu spravu za ledja jebem li ga rade jedan-dva treninga pa opet probaju zgibove definitvno ce uraditi 5+ onda jos mozda jedan trening na spravi pa onda se skroz prebacis na vratilo i zgibove 10+. Naime, suština posta predugačkog je da se vremenom sa sprave prebaciš na vratilo. :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buda_ Posted June 23, 2011 Report Share Posted June 23, 2011 možda je mislio da je ono što je savke izjavio (da kako navikavas misice na trening tako ces vise i raditi) logično i očigledno ? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buda_ Posted June 23, 2011 Report Share Posted June 23, 2011 :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted June 23, 2011 Report Share Posted June 23, 2011 Ali savke navika Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted June 23, 2011 Report Share Posted June 23, 2011 Kakve bre stvar navike sta pricas ti :D Kakve veze navika ima sa time koliko ti zgibova mozes da uradis crni Savke ? :D Pogrešno sam se izrazio, baš sam lošu reč izabrao. :D Hteo sam da kažem da mi se mišići ''naviknu'' na odredjene vežbe ukoliko ih praktikujem i ponavljam svakodnevno, pa ih radim sa relativnom lakoćom i čini mi se sa manje efekta. Što ne povezujem toliko sa jačanjem jer recimo pre mesec dana, kada sam ponovo krenuo da aktivno radim zgibove, sklekove sam mogao da radim tonu, pa po toj logici mogao sam i zgibove opušteno, ali mućak. Još uvek nisam povratio stare mogućnosti po pitanju zgibova. Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted June 23, 2011 Report Share Posted June 23, 2011 To se zove adaptacija mishica na prilozeni intenzitet rada :) Ako ti mozes da uradis toliko i toliko sklekova ne znaci da mozes da uradis toliko i toliko zgibova, ne moze tako da se meri generalno. Kontam ja sta ti hoces da kazes, ali znaj da ti u stvari jachash sto vishe radis zgibove. Kada ti recimo ne znam ni ja koji broj sklekova bude bio lagan (tipa 20-30 obichnih), otezhaj ih tako sto ces da podignesh noge recimo da budu malo vishe na nekoj gredi ili na necemu, pa opet radis i tako dalje :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted June 24, 2011 Report Share Posted June 24, 2011 (edited) Znam, počeo sam da improvizujem na razne načine da otežam te kućne vežbe, bolje nego da povećavam broj ponavljanja u beskonačnost :D Recimo po pitanju sklekova i trbušnjaka, kada imam nekog u okolini, obavezno ga cimam da mi pruža otpor, da me odgurava kod trbušnjaka kad se podižem, a kod sklekova da mi rukama na ledjima stavlja laganu kontru kada se otiskujem. Ili kada radim levitiranje (ili kako se već zove ona vežba za trbušnjake kada se levitira nogama), ja na noge obujem zimske čizme boga oca teške da bi povećao opterećenje. Edited June 24, 2011 by śavke Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted June 24, 2011 Report Share Posted June 24, 2011 Nisam bas mislio da obuvash zimske cizme al' dobro moze i to :)))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted June 24, 2011 Report Share Posted June 24, 2011 ma jok zacementiraj noge ! :D vece opterecenje :D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tOMABRE Posted June 24, 2011 Report Share Posted June 24, 2011 Hahhahaha, ne verujem :)))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Majstor bora Posted June 24, 2011 Report Share Posted June 24, 2011 Kupis sklekere i onda mozes da adaptiras kako hoces pa stavis da radis duboke uske i tako mesas, ima onaj p90x trening za grudi i ledja valjda tamo ima bas lepih varijacija sklekova. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted June 24, 2011 Report Share Posted June 24, 2011 Ovo sa čizmama na nogama dok radim levitiranje nogama je sjajna improvizacija verujte mi, deluje šašavo, ali vrši posao odlično :D Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
SleepeR^ Posted June 28, 2011 Report Share Posted June 28, 2011 Radio sam ranije teretanu, znam manje vise dosta toga. Al' fora je sad sto sam kreno, ja sam kratak sa keshom, popio sam protein sto mi je ostao. Necu da uzimam ovog puta nista osim proteina tj. uzecu ga ukoliko bude kesha. E sad trebaju mi neke varijanta za ishranu, da unosim sto veci broj proteina dnevno s tim da se ne bazira na tom jedi sto vise belog mesa, nego da tipa pricao sa drugom sta jede a da je jeftino, reko mi je pahuljice od zitarice, ovsene, razene, psenicne i suve banene, sve to pomesa uz neskvik i mleko, i kao bude dosta gotivno. Ima proteina i dosta slozenih ugljenih hidrata. E sad me interesuje sta ste jeli tog tipa za koje bi mogao da se iskonbinujem novcano. Nadam se da ste razumeli sta sam hteo da kazem... :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts