Jump to content

Teretana topik!

nikita_

Recommended Posts

Не волим овакве мотивационе видео снимке :) Мени треба неки снимак  где неко диже триста  кила и урла а паралелно иде нека ложачка музика :)

нпр овај видео  

и овај од 5 : 31 

Ако неко има још неки нека постави :) 

Нема  будућности без истине.

Rade Savić postavio je novi svetski rekord u benč presu podigavši 290 kilograma u apsolutnoj kategoriji bez opreme na evropskom prvenstvu u pauerliftingu koje se održava u Knjaževcu do 25. maja.

- Veoma sam srećan, ne obara se svetski rekord svaki dan! Koliko je lep osećaj takmičiti se na evropskom prvenstvu u svojoj zemlji i pred svojim narodom utoliko je veći pritisak jer se od mene očekivalo najviše, očekivalo se da potvrdim ono što sam najavio - kaže Rade Savić koji je već dve godine svetski rekorder u GPC federaciji, a u Knjaževcu je sopstveni rekord od 275 kilograma popravio za čitavih 15.

Shomi, voajeru stari :D

Skratio sam vreme treninga sa sat i po na sat vremena. Manje odmaram izmedju serija i lepo ide za sada.. Imam mali problem sa spustanjem kilaze.. Dosao sam na 101 kg i tu kazaljka stala i nece ni da mrdne dole... Dvoumim se da li da uzmem opet Tw Ripped fuel extreme ili da uzmem za 980 dinara Coffein koji u sebi sadrzi sagorevac..

• Upvote (+1) 1
  • Downvote (-1) 1