RaveN Posted April 29, 2013 Report Share Posted April 29, 2013 (edited) niti sam veliki, niti sam u tridesetim, niti sam covek salim se, samo sam se uprasio od silnog nolajfa, imam 24god :D kad sam bio fit, imao sam 80kg :c hvala na savetima, dacu sve od sebe! Edited April 29, 2013 by rejvenko Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted April 29, 2013 Report Share Posted April 29, 2013 sorry torima secam se ekipice iz arene/vuka uvek sam mislio da ste stariji :D Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shomi~ Posted April 29, 2013 Report Share Posted April 29, 2013 neko opste prihvaceno pravilo je da je zdravo gubljenje kilaze od 0.5-1kg nedeljno odnosno 2-4kg mesecno, ti imas viska nekih 20-25kg sto znaci da ce ti trebati od 6-12meseci a sve u zavisnosti od tvog cilja i toga koliko si istrajan/uporan. Mislim da ovo ne vazi za pocetak, posto sam ja izgubio 12-13 kila za malo vise od 3 nedelje kad sam sredio ishranu posle 3 godine tovljenja :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted April 29, 2013 Report Share Posted April 29, 2013 verovatno mislis na ramba ili kako se vec zvao lik sto je igrao kvejk! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted April 29, 2013 Report Share Posted April 29, 2013 dve stvari i pitanja prvo, nadam se da reki nisi debil pa da przis na maslinovom ulju. Ako przis na hladno cedjenom maslinovom ulju, odma zkazi jedan pregled na onkologiji. drugo, jel vi bacate zumanca od tih silnih belanaca sto pojedete? jer nemate neku grizu savest sto bacate hranu? Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shomi~ Posted April 29, 2013 Report Share Posted April 29, 2013 (edited) nisam zumance bacio u zivotu :) ja skuvam i pojedem celo, mada ima ljudi koji jedu po 3 cela i tipa 5-6 belanaca :D mada ti je sranje postavka, kad cistim ribu, bacam glavu, iako je i to hrana Edited April 29, 2013 by Shomi~ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted April 29, 2013 Report Share Posted April 29, 2013 pa, posto imam onaj delmano komplet(poz za nikolu), kad przim meso stavim samo tolko da se ne zalepi, da maslinovog, iako znam da je maslinovo isti djavo kao obicno kad se zagreje. ili je to maslinovo jos gore od suncokretovog kad se przi? :o ja zumanca necu bacati nego ih dam keru, voli ih a i dobro mu je za dlaku!1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dende Posted April 29, 2013 Report Share Posted April 29, 2013 @rejvenko:Sto ne bi napravio da ti svaki dan bude isti? @f4ts0:Koliko ja znam,u Svislajon slatkim kucama ima da se kupi belance u prahu,zumance u prahu i cela jaja u prahu pa ako neko ne voli da baca zumanca,eto resenja.Mene licno ne grize savest kad bacam zumanca.Ako mi ne trebaju,gledam na njih kao na ambalazu od proizvoda :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted April 29, 2013 Report Share Posted April 29, 2013 niste skapirali, ne proigovaram ako bacate zumanca, nego ja imam blok, znaci ne bi mogao da bacim zumance pa ne znam sta. Reki, ajde ovako. Na hladno cedjenom malsinovom ulju ne przi. Ako bas hoces, uzmi onda transformatorsko ulje i przi na njemu :) Imas maslinovo ulje za przenje, ulje od komine maslina. Molim te ne przi na hlano cedjenom maslinovom ulju. Nema ni jednog razloga da ne przis na malo suncokretovog ulja. Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted April 29, 2013 Report Share Posted April 29, 2013 (edited) @Dende ne znam sto, tako bi mi bilo lakse ali bi onda bila veca sansa da ne unesem sve sto mi je potrebno a i postalo bi monotono? @f4ts0 ok, nisam znao to ... od sad hladno cedjeno samo za salate ;) Edited April 29, 2013 by rejvenko Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted April 29, 2013 Report Share Posted April 29, 2013 http://www.doktor.rs/forum/nutricionizam/ulje-przenje-kuvanje-t34839.html ^ne znam sto, tako bi mi bilo lakse ali bi onda bila veca sansa da ne unesem sve sto mi je potrebno a i postalo bi monotono? ma da li si ti bre debil jebem mu kurac? malinovo ulje je vrhunska hrana, kupi hladno cedjeno i jedi ga kasikom, slamkom, prelij preko jela, kako bre mislis da ce ti pomoci ako przis na KAPI ulja koje ne trpi temperaturu i oksidise jebemmu misa Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted April 29, 2013 Report Share Posted April 29, 2013 1. Kakvo je belance u prahu u poređenju sa whey-om, što se tiče varenja (vidim da je procenat proteina ohoho)? 2. Gde je najjeftinije a da nije đubre? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted April 29, 2013 Report Share Posted April 29, 2013 http://www.doktor.rs/forum/nutricionizam/ulje-przenje-kuvanje-t34839.html ma da li si ti bre debil jebem mu kurac? malinovo ulje je vrhunska hrana, kupi hladno cedjeno i jedi ga kasikom, slamkom, prelij preko jela, kako bre mislis da ce ti pomoci ako przis na KAPI ulja koje ne trpi temperaturu i oksidise jebemmu misa odgovarao sam dendeu, sta ti je :c Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted April 29, 2013 Report Share Posted April 29, 2013 brinem se za tebe eto to je Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted April 29, 2013 Report Share Posted April 29, 2013 vidi igora sto terorise po forumu :) Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted April 29, 2013 Report Share Posted April 29, 2013 e jso nesto, jel ima taj ela sir hemikalije neke gadne? Meni je on do jaja ukusan al tripujem da ima neki kurac Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dende Posted April 29, 2013 Report Share Posted April 29, 2013 (edited) ^ne znam sto, tako bi mi bilo lakse ali bi onda bila veca sansa da ne unesem sve sto mi je potrebno a i postalo bi monotono? Meni bi bilo opterecenje da svaki dan gledam sta jedem,mozda tebi ne bi,pitam samo.Recimo ja diversifikaciju ostvarujem menjajuci povrce.Recimo 200g graska = 250g boranije = 100g graska/150g boranije,za PWM.Za 200g salate na kojih "imam pravo" nekad ode 200g sampinjona,nekad 100g krastavaca,50g sampinjona i 50g cvekle,itd. Mada,ruku na srce,imas ti tu dosta nepotrebnih stvari - npr plazmu,umesto muslija ovsene,sir bi trebao da bude samo ela/meggle mladi sir/imlek mladi sir,makaroni nisu bas najsrecniji izvor hidrata,itd. My 2 cents vezano za przenje:Ja pravim meso u mikrotalasnoj posto imam gril opciju (pece sa grejacem kao u rerni,po 15 minuta sa obe strane) bez ulja,ali kada nekad pravim junece pljeskavice ili junece kotlete,stavim u delimano tiganj par kapi palminog ulja (zato sto palmino ulje oslobadja slobodne radikale na najvisoj temperaturi od svih ulja kod nas i time je manje kancerogeno),ali bukvalno par kapi i time premazem tiganj.Junece meso posolim sa solju za omeksavanje mesa (Kotanyi je dobar izbor) i bude mekano,ne mora da se dinsta sat vremena. My 2 cents vezano za maslinovo ulje:Uzeti sto kvalitetnije (znam da je skupo) i koristiti 10-15g ISKLJUCIVO u salatama jer njega ne ne treba zagrevati.Dobar fazon je staviti 10-15g u ela sir,ako ste u ratu sa istim.Ako bas imate neku ludu zelju da przite na maslinovom ulju (sto ne preporucujem),uzmite od komine,manje je kancerogeno,a i jeftinije je.Mada,ponavljam,ja to ne bih radio. Edited April 29, 2013 by Dende Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shomi~ Posted April 29, 2013 Report Share Posted April 29, 2013 1. Kakvo je belance u prahu u poređenju sa whey-om, što se tiče varenja (vidim da je procenat proteina ohoho)? 2. Gde je najjeftinije a da nije đubre? ako ti je soba u kojoj spavas mala i jos ako drzis nocu zatvorena vrata, postoji mogucnost da se vise ni ne ustanes iz kreveta cuo sam da se prdi od toga izuzetno mnogo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted April 29, 2013 Report Share Posted April 29, 2013 vidi igora sto terorise po forumu :) brate, nije teror, nego ono jebem mu. Podsetio me je na ljubicu padavicarku sa akademije sa kojom sam se nesto jurcao (tj moj brat) neke 1996, i ona se raqzboli i napravi sebi tretman od sinacilina, penicilaina i jos par lekova i to podeli na svaka 4 sata. jebote Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted April 29, 2013 Report Share Posted April 29, 2013 Teško da može više nego od surutke u prahu :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted April 29, 2013 Report Share Posted April 29, 2013 Мислим да једино бундевино уље не губи својства ако се излаже високим темепратурама али је зато 1000динара 300мл :))) Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted April 29, 2013 Report Share Posted April 29, 2013 Meni bi bilo opterecenje da svaki dan gledam sta jedem,mozda tebi ne bi,pitam samo.Recimo ja diversifikaciju ostvarujem menjajuci povrce.Recimo 200g graska = 250g boranije = 100g graska/150g boranije,za PWM.Za 200g salate na kojih "imam pravo" nekad ode 200g sampinjona,nekad 100g krastavaca,50g sampinjona i 50g cvekle,itd. Mada,ruku na srce,imas ti tu dosta nepotrebnih stvari - npr plazmu,umesto muslija ovsene,sir bi trebao da bude samo ela/meggle mladi sir/imlek mladi sir,makaroni nisu bas najsrecniji izvor hidrata,itd. My 2 cents vezano za przenje:Ja pravim meso u mikrotalasnoj posto imam gril opciju (pece sa grejacem kao u rerni,po 15 minuta sa obe strane) bez ulja,ali kada nekad pravim junece pljeskavice ili junece kotlete,stavim u delimano tiganj par kapi palminog ulja (zato sto palmino ulje oslobadja slobodne radikale na najvisoj temperaturi od svih ulja kod nas i time je manje kancerogeno),ali bukvalno par kapi i time premazem tiganj.Junece meso posolim sa solju za omeksavanje mesa (Kotanyi je dobar izbor) i bude mekano,ne mora da se dinsta sat vremena. My 2 cents vezano za maslinovo ulje:Uzeti sto kvalitetnije (znam da je skupo) i koristiti 10-15g ISKLJUCIVO u salatama jer njega ne ne treba zagrevati.Dobar fazon je staviti 10-15g u ela sir,ako ste u ratu sa istim.Ako bas imate neku ludu zelju da przite na maslinovom ulju (sto ne preporucujem),uzmite od komine,manje je kancerogeno,a i jeftinije je.Mada,ponavljam,ja to ne bih radio. u pravu si, probacu da pojednostavim ovo, da menjam salate, 2 dana belo meso jedan junetina :D, bez muslija, plazme,makarona (to sam ubacio cisto da bude razlicito kontam da nije najbolji izbor :c) ... ella jedem uz velike muke, probacu da ga isprzim na malo hladno cedjenog maslinovog ulja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted April 29, 2013 Report Share Posted April 29, 2013 NEMOJ! meni je ljudi ela sir super ukusan, ne znam kako ono ne mozete jesti e jso nesto, jel ima taj ela sir hemikalije neke gadne? Meni je on do jaja ukusan al tripujem da ima neki kurac anyone? Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted April 29, 2013 Report Share Posted April 29, 2013 ima kloakina Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted April 29, 2013 Report Share Posted April 29, 2013 ukus mi je ok, ali mi je nekako suv i jedva ga progutam ... a bolji mi je od tog imlekovog mladog sira da budem iskren (ako mislimo na isti) to je onaj sto je skoro zelatinast i skroz neslan? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.