Rejz Posted April 12, 2013 Report Share Posted April 12, 2013 Kosa, Marka Celebonovica ulica, Revolution Gym. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted April 12, 2013 Report Share Posted April 12, 2013 Samo da kazem mendziju za trcanje... nemoj da povecavas ni distancu, ni brzinu... nego VREME :) Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
svinja Posted April 13, 2013 Report Share Posted April 13, 2013 Ladno idemo u istu teretanu, Vaso :-) Imam i ja sliku sa istog mesta al nisam u fazonu da kačim. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted April 13, 2013 Report Share Posted April 13, 2013 KACHI SISO ! Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted April 13, 2013 Report Share Posted April 13, 2013 Samo da kazem mendziju za trcanje... nemoj da povecavas ni distancu, ni brzinu... nego VREME :) s = v * t Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted April 13, 2013 Report Share Posted April 13, 2013 (edited) peja robot Edited April 13, 2013 by rejvenko Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rejz Posted April 13, 2013 Report Share Posted April 13, 2013 @Ivan Haha do jaja :) Ja vezbam ujutru pre posla, ako imas vremena prebaci jedan trening pa da sabijemo tegove zajedno (no homo) :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 13, 2013 Report Share Posted April 13, 2013 planiram da se prebacim na taj jutarnji termin, pa ćemo sabijati tegove redovno :D gej mi je da kačim sliku, nisam još dostigao taj tyler durden look Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shomi~ Posted April 13, 2013 Report Share Posted April 13, 2013 sisice :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shale Posted April 13, 2013 Report Share Posted April 13, 2013 Dajte neki help, treba mi savet kako da najefikasnije smaknem kilazu sa 107 na nekih 90ak, visok sam 192. Nabio sam 20-25kg u poslednje dve godine jer samo sedim i nikakvim fizickim aktivnostima se ne bavim, a jedem boga mesa, pijem kocu ko da je voda i pusim paklu do dve na dan. Nameravam da idem u teretanu, ali ne da se preunistavam od iste svaki dan. Od 10 sklekova i 10 trbusnjaka se umorim kao gabe newell kad mora da se sagne za cd. Vise sam zainteresovan za neku voznju bajsa, plivanje i slicno. Ne zelim da se nagruvam, vec samo da smaknem kilazu i pritom deo nje pretovrim u definiciju, nikakvi suplementi i ostale picke materine molio bih :) hvala unapred ! :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LepYbre Posted April 13, 2013 Report Share Posted April 13, 2013 (edited) Znam da neces da poslusas ovaj savet al ajd. Kreni u teretanu, da bi imao neku fizicku aktivnost koja ti pogadja sve delove tela. Najbitnije od svega je ISHRANA. Ne zaludjuj se sa nekim dijetama i tim glupostima, vec jednostavno sve sto jedes sad, jedi u manjim porcijama vise puta na dan. Vremenom ces sve manje i manje moci da jedes i samim tim porcije hrane ce da se smanjuju sve dok ne budu kako treba. I kardio je dosta bitan, ide lepo vreme i vidim iz Bg-a si. Imas staze za trcanje milina. Izadji i trci dok ne padnes :) Ne pisem ovo napamet, i ja sam bio u ovakvoj situaciji predposlog leta...Uradio sam ovo sto pise gore i to je to. Malo je mukica sto mora da se prekine sa Coca Colom, mada ja se nagradim jednom mesecno sa 2l cisto da ne zaboravim ukus :)) ps. Sve sto sam napisao, je za lagani tempo gde za godinu dana si na zeljenom cilju. Ako trazis nesto da imas kockice do ovog leta, onda sorry. Edited April 13, 2013 by LepYbre Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted April 13, 2013 Report Share Posted April 13, 2013 planiram da se prebacim na taj jutarnji termin, pa ćemo sabijati tegove redovno :D gej mi je da kačim sliku, nisam još dostigao taj tyler durden look vasa misli na 7 ujutro, ne 2 popodne hehe Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 13, 2013 Report Share Posted April 13, 2013 hjoooooj Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rejz Posted April 13, 2013 Report Share Posted April 13, 2013 :D Realno, jutarnji treninzi ftw, dan ne moze bolje da pocne od toga :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted April 13, 2013 Report Share Posted April 13, 2013 ajde niggeru, kaži da može! Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sunshine. Posted April 13, 2013 Report Share Posted April 13, 2013 vidim ima dosta ljudi koji plivaju,jel pliva neko u balonu na Kostunjaku mozda ?:) Quote UM CARUJE DOK SNAGA NE POPIZDI !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shale Posted April 14, 2013 Report Share Posted April 14, 2013 Znam da neces da poslusas ovaj savet al ajd. Kreni u teretanu, da bi imao neku fizicku aktivnost koja ti pogadja sve delove tela. Najbitnije od svega je ISHRANA. Ne zaludjuj se sa nekim dijetama i tim glupostima, vec jednostavno sve sto jedes sad, jedi u manjim porcijama vise puta na dan. Vremenom ces sve manje i manje moci da jedes i samim tim porcije hrane ce da se smanjuju sve dok ne budu kako treba. I kardio je dosta bitan, ide lepo vreme i vidim iz Bg-a si. Imas staze za trcanje milina. Izadji i trci dok ne padnes :) Ne pisem ovo napamet, i ja sam bio u ovakvoj situaciji predposlog leta...Uradio sam ovo sto pise gore i to je to. Malo je mukica sto mora da se prekine sa Coca Colom, mada ja se nagradim jednom mesecno sa 2l cisto da ne zaboravim ukus :)) ps. Sve sto sam napisao, je za lagani tempo gde za godinu dana si na zeljenom cilju. Ako trazis nesto da imas kockice do ovog leta, onda sorry. Generalno to sto ti napisa ja imam na umu, samo umesto brdo trcanja ja bi 50% bicikl 50% trcanje :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shomi~ Posted April 15, 2013 Report Share Posted April 15, 2013 sto peti prvi dan u teretani je dobro prosao, it was a chest day! :D jedan mali problem, dok sam radio bench (odmah posle prve serije, sve dok nisam zavrsio sa njim) su me bolele shake, ono, kosti bukvalno, a ne secam se toga za vreme ranijih pohoda na teretanu. To uobicajeno il sam ja nesto failovao hvat? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted April 15, 2013 Report Share Posted April 15, 2013 Који сте хипохондери :) Десило ти се први пут и одмах да није тумор рака !!!:) Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shomi~ Posted April 15, 2013 Report Share Posted April 15, 2013 kyli halp pls, might be srs! :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 15, 2013 Report Share Posted April 15, 2013 verovatno je do hvata, pogledaj po netu kako se pravilno drži šipka kod benča Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shomi~ Posted April 16, 2013 Report Share Posted April 16, 2013 Uf, stigle me upale, ne mogu se pomerim, cini mi se da ce i temperatua uskoro...tesko je Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astora Posted April 17, 2013 Report Share Posted April 17, 2013 Uf, stigle me upale, ne mogu se pomerim, cini mi se da ce i temperatua uskoro...tesko je Idemo tebra jos jace sada i jos hrabrije =D Zuni jedan andol i samo cepaj ;) STIGAO DO 101 KG !! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 17, 2013 Report Share Posted April 17, 2013 shomi, odmori tri-četiri dana, samo pazi koliko jedeš Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shomi~ Posted April 17, 2013 Report Share Posted April 17, 2013 Astora, bravo, imao si bese 128 kad si krenuo? Sjajno Ivke, danas mi je slobodno, cetvrtak noge, petak ruke (bidza tridza), vikend prazan, tako da ce upaljene particije imati dosta odmora 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts