Elvis J. Kurtovic Posted June 4, 2013 Report Share Posted June 4, 2013 А доста људи стварно говори бенџ. :) 1 1 Quote Naposletku ti si navek znala da sam svirac,brosic sto se tesko pribada,da me moze oduvati najblazi nemirac,da cu u po reci stati,da se necu osvrtati nikada... Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted June 10, 2013 Report Share Posted June 10, 2013 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
primo Posted June 10, 2013 Report Share Posted June 10, 2013 nije bilo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
primo Posted June 11, 2013 Report Share Posted June 11, 2013 (edited) stigo mi danas ovaj protein Cep je bio umotan regularno providnim celofanom a kad sam otvorio izgledao je ovako: https://www.dropbox.com/s/ftofadvza901jsc/2013-06-11%2015.43.05.jpg Ovi iz radnje mi kazu da je mehanizam takav.. Ukus je tripple chocolate i onako.. sranje je... malo je gorak/kisi i klasican je vestacka-cokolada-iz-sladoleda ukus al kontam da je to to. Kako je kod vas bilo sa ovim wheyom?(video da je neko odavde uzimao bas ovaj) edit: Ok je sve. Evo odgovora od THE Nutrition-a: Hello Petar They told you correctly. When the bottle is unscrewed, the sleeve can come off a little bit. There is no need for concern. Thank you for using THE Nutrition. THE Nutrition Team Edited June 11, 2013 by primo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted June 11, 2013 Author Report Share Posted June 11, 2013 Meni je uvek stizao citav. I da ukus je sranje, al cena je do jaja. Quote sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Dende Posted June 19, 2013 Popular Post Report Share Posted June 19, 2013 Eto mog progresa 10 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted June 19, 2013 Report Share Posted June 19, 2013 Одлично :) само ми није јасно зашто си исекао главу :)) Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted June 19, 2013 Report Share Posted June 19, 2013 Naaaaaaaaajs! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted June 19, 2013 Report Share Posted June 19, 2013 gz :) uvek je kul videti ove before i after Quote Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
jabre Posted June 19, 2013 Report Share Posted June 19, 2013 (edited) Kako bre!??! :) Sad izvaljujem rane od mrtvog :) isto i meni hahaha Edited June 19, 2013 by jabre Quote T_T Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dende Posted June 20, 2013 Report Share Posted June 20, 2013 @Kalimero:Nemam pojma,tako me je slikao prvu,nemam before sliku "sa glavom" : ) Sve se moze kada je organizacija vrhunska. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post prota_ Posted June 20, 2013 Popular Post Report Share Posted June 20, 2013 (edited) za koliko ti se povećao procenat penisa u vagini otkako izgledaš ovako ? nije lejm trol, ozbiljan sam, radim neko istraživanje. Edited June 20, 2013 by prota_ 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIN Posted June 20, 2013 Report Share Posted June 20, 2013 radim neko istraživanje Radis kod Istoka, a? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 20, 2013 Report Share Posted June 20, 2013 da, kapetane Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dende Posted June 21, 2013 Report Share Posted June 21, 2013 za koliko ti se povećao procenat penisa u vagini otkako izgledaš ovako ? nije lejm trol, ozbiljan sam, radim neko istraživanje. Nisam ja nikad imao problema sa tim,ali menja se stav ljudi prema tebi itekako.Zanimljivo je da me devojke uglavnom etiketiraju kao kazanovu,makar dok ne progovorim sa njima.Neverovatno je kako ljudi jedva cekaju da te strpaju u unapred odredjene kalupe.U svakom slucaju,ja imam devojku neko vreme pa se ne zanimam muvanjem random devojaka,ali je good looks asset bitan faktor. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 21, 2013 Report Share Posted June 21, 2013 bravo, dende! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted June 21, 2013 Report Share Posted June 21, 2013 Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted June 21, 2013 Report Share Posted June 21, 2013 Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
sekira Posted June 24, 2013 Report Share Posted June 24, 2013 Drugovi, posto se od sedenja i ucenja osecam kao glista, odlucih da malo idem u teretanu. E sad, posto blage veze o vezbanju u teretani nemam hteo bih da postavim par pitanja. Cilj mi nije da nabildujem ruke/noge/stomak nego da se jednostavno malo dovedem u red. Imam 72 kile a visok sam 173 tako da nemam problem sa kilazom. Mozda bih malo vise trebao da radim na nogama koje su kao cackalice i, posto sam kao klinac isao na plivanje, imam potencijala za man boobs i zelim to da sprecim, znaci malo grudi da ojacam. Koliko poseta teretani je potrebno za ovako nesto? Kontam da mogu izdvojiti nedeljno 4x1h. Ima li u svakoj teretani neki instruktor koji bi mi pokazao kako da radim vezbe? Koje vezbe su adekvatne za ovo sto ja zelim da postignem? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 24, 2013 Report Share Posted June 24, 2013 dosta ti je tri puta, al će ti verovatno trebati 75-80 minuta svuda ima instruktora ali po pravilu pokažu dve i po vežbe preko kurca i brže bolje pobegnu nazad iza pulta, tako da ti je bolje da uhvatiš nekog ortaka koji zna i/ili da gledaš na youtube-u kako se šta radi. sa programom ćemo ti pomoći mi ovde, to nije frka. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted June 24, 2013 Author Report Share Posted June 24, 2013 Radi cucanj i listove redovno, i doruckuj ovsene pahuljice. Ta formula ne moze da pogresi! 1 1 Quote sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 24, 2013 Report Share Posted June 24, 2013 jebeš listove, radi čučanj, dupe i donja leđa 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted June 24, 2013 Report Share Posted June 24, 2013 (edited) Секира је ко нека жена !:) Мисли ако иде у теретану и диже тегове да ће обим руке за два месеца да му нарасте на 45 ! Edited June 24, 2013 by Kal1mero 1 Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted June 24, 2013 Report Share Posted June 24, 2013 Nadam se da znash da bez redovnih jedno 6 meseci necesh videti nekog napredka na telu. Imam jedno relativno tupavo pitanje. Vezbam aktivno vishe od godinu dana i pre toga sam vezbao dosta dugo u naletima. Od tih godinu dana trchim 2-4 puta sedmichno po oko pola sata, a prethodnih pola godine radim aktivno vezbe i za noge. Uvek su mi one bile najslabija tachka i do skora su bile bash mrshave. Da li je moguce da i posle 6 meseci kad uradim samo 4 serije chuchnjeva sa 20-40kg noge krenu da mi otkazuju? Znachi, krenu da klecaju k'o nenormalne i pored chuchnjeva jedino imam snage za vezbe za listove sedeci. Naravno jedno 2-3 dana posle treninga imam upale. Jel' moguce da i posle 6 meseci imam isti problem kao i kad sam pocheo da ih vezbam? Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted June 24, 2013 Report Share Posted June 24, 2013 donja leđa donja ledja su jako bitna kod prcanja! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts