Shomi~ Posted April 29, 2013 Report Share Posted April 29, 2013 NEMOJ! meni je ljudi ela sir super ukusan, ne znam kako ono ne mozete jesti anyone? Jeste on super ukusan, kad ga namazes na hleb. Kad jedes samo ellu, suv je ko pesak :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted April 29, 2013 Report Share Posted April 29, 2013 @dende previse zatrpavas nepotrebnim informacijama... da li je pomenuo da hoce da izadje na mr. olimpija? verovatno nece, a da li hoce da sredi ishranu i da trenira pomalo? verovatno hoce. a to sto mu pravis primedbu na integralne makarone i 100g plazme jednom u nedelju dana je jos gluplje... my 2 cents Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post RaveN Posted April 29, 2013 Popular Post Report Share Posted April 29, 2013 (edited) nemojte ljudi da se svadjate obojica ste u pravu :D btw secam se pre par godina kad sam kao drzao neku rigoroznu dijetu, par dana je to islo ok i onda sam jedne noci legao jako gladan, ustajem ujutru ulazim u wc krecem da pisam i u tom trenutku se onesvestim i udarim glavom u vec masinu :D :( Edited April 29, 2013 by rejvenko 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted April 29, 2013 Report Share Posted April 29, 2013 i jedan ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astora Posted April 29, 2013 Report Share Posted April 29, 2013 Meni je 200g elle sira + 50g badema ili oraha obavezno 2-3 sata pred spavanje.. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dende Posted April 29, 2013 Report Share Posted April 29, 2013 @dende previse zatrpavas nepotrebnim informacijama... da li je pomenuo da hoce da izadje na mr. olimpija? verovatno nece, a da li hoce da sredi ishranu i da trenira pomalo? verovatno hoce. a to sto mu pravis primedbu na integralne makarone i 100g plazme jednom u nedelju dana je jos gluplje... my 2 cents Pa dobro,pitao je da li neko ima neke primedbe.Neka jede sta hoce,sto se mene tice,samo neka se ne zavarava da je plazma "zdrava" :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
primo Posted April 29, 2013 Report Share Posted April 29, 2013 Kakvo ulje za przenje... Kupite teflonski tiganj. Ja na njemu przim meso bez ulja. @rejvenko meni BMR kalkulator daje 2800 sa 194/90kg, <15% bf, "3 do 5puta nedeljno teretana" opcijama, a moj pravi bmr je 3000, tako da tvoj nije veci(xexueuxe) od 2500 sigurno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnn1e Posted April 29, 2013 Report Share Posted April 29, 2013 Koga zanima nadjite na fejsu lika "mma majice", valja lik i suplemente po cenama za oko 1k+ dinara nizim nego u prodavnicama, ja uzeo neke proteine, sutra stize, javljam dal je sve legit. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted April 29, 2013 Report Share Posted April 29, 2013 ukus mi je ok, ali mi je nekako suv i jedva ga progutam 1 Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted April 29, 2013 Report Share Posted April 29, 2013 (edited) haha legit troll is legit :) dzoni ja sam kupovao od pomenutog lika majice i extra je kvalitet, 1200 tada bile ne znam koliko su sada a posle 20+ pranja aplikacija i dalje stoji ko da je juce stampana! @dende ok slazemo se donekle i ja sam u fazonu da jede sta hoce, ali postoji toliko namirnica za koje ljudi tvrde da su "zdrave" a u stvari su u zabludi. a koliko god plazma bila (ne)zdrava 100g na nedelju dana telo nece ni osetiti... Edited April 29, 2013 by FATA Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted April 29, 2013 Report Share Posted April 29, 2013 što jedeš majice i kad? Pre ili posle treninga? 1 Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted April 29, 2013 Report Share Posted April 29, 2013 post workout majica Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
primo Posted April 29, 2013 Report Share Posted April 29, 2013 intra workout alo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shomi~ Posted April 30, 2013 Report Share Posted April 30, 2013 sutra mi je, po planu rotacije hidrata, dan sa 50gr uh-a, a treba da idem na rostilj i pijem pivo..:c Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dende Posted April 30, 2013 Report Share Posted April 30, 2013 haha legit troll is legit :) dzoni ja sam kupovao od pomenutog lika majice i extra je kvalitet, 1200 tada bile ne znam koliko su sada a posle 20+ pranja aplikacija i dalje stoji ko da je juce stampana! @dende ok slazemo se donekle i ja sam u fazonu da jede sta hoce, ali postoji toliko namirnica za koje ljudi tvrde da su "zdrave" a u stvari su u zabludi. a koliko god plazma bila (ne)zdrava 100g na nedelju dana telo nece ni osetiti... Slazem se,ne vredi biti rigorozan nedelju dana i onda prsnuti i jos nazadovati. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 30, 2013 Report Share Posted April 30, 2013 sutra mi je, po planu rotacije hidrata, dan sa 50gr uh-a, a treba da idem na rostilj i pijem pivo..:c najedi se roštilja i naloči piva kao svinja, lakše ćeš podneti narednih 60 godina regulisane ishrane! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astora Posted April 30, 2013 Report Share Posted April 30, 2013 Jos danas sam na strogom rezimu ishrane a sutra i prekosutra cu da cepam po mesistu i pivu o/ 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shomi~ Posted April 30, 2013 Report Share Posted April 30, 2013 boli tebe Ivane kurac, ti se spustio ispod 15% Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dende Posted May 2, 2013 Report Share Posted May 2, 2013 Juce oko 3 kile mesa za ceo dan,2 hleba,2 kole zero,skoro 1kg torte i celu elu pred spavanje ^^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted May 2, 2013 Report Share Posted May 2, 2013 ela je ključna :=) Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shomi~ Posted May 2, 2013 Report Share Posted May 2, 2013 ja juce ujutru imao 94-5kg, uvece 99 :c Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 2, 2013 Report Share Posted May 2, 2013 boli tebe Ivane kurac, ti se spustio ispod 15% e, keva mi je u poseti evo već nedelju dana, plus dva roštilja, mislim da sam se popravio jedno kilu-dve :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shomi~ Posted May 2, 2013 Report Share Posted May 2, 2013 ja sam se od jednog popravio 5 :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
primo Posted May 2, 2013 Report Share Posted May 2, 2013 mozes max da nabacis pola kile masti, ne brini :) to ti je voda ostalo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dende Posted May 2, 2013 Report Share Posted May 2, 2013 (edited) Ja sam slusao kada je ovaj lik sto je sad na drzavnom pobedio u apsolutnoj i u svojoj kategoriji pricao kako je navukao 15 kila vode za 1 dan posle takmicenja.Imao je covek 80ak kila suv kao dren,takmicarska forma od 3-4%.Ja nisam mogao da verujem kad sam slusao,kaze da je nije mogao da hoda koliko su ga bolele noge. Edited May 2, 2013 by Dende Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts