shecky Posted September 30, 2011 Report Share Posted September 30, 2011 to je kad je neko mnogo dlu! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
psy Posted September 30, 2011 Report Share Posted September 30, 2011 Efedrin je droga, neshto kao legalan, losh speed. mislim uopshte da pijenje 30 tableta bilo cega dnevno, ili troshenje 500e na razlicite suplemente, niti je zdravo, niti je normalno, osim ako niste profesionalac, a to je tek posebna prica. Cak i najobicniji proteini, koji sigurno nisu nezdravi, da su predvidjeni da se uzimaju u tim kolicinama, mogli bi da se unesu kroz hranu u telo. Uopshte, lako je napumpati se ako uzimash kreatin, aminokiseline i whey, ali tvoje spoljashnji izgled tada zapravo nije odraz tvoje unutrshnje snage, zdravlja i kondicije, nego je sve podredjeno izgledu.mada, vecinu samo to i zanima Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted September 30, 2011 Report Share Posted September 30, 2011 Uopshte, lako je napumpati se ako uzimash kreatin, aminokiseline i whey, Totalno je lako. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoocky Posted September 30, 2011 Report Share Posted September 30, 2011 Cak i najobicniji proteini, koji sigurno nisu nezdravi, da su predvidjeni da se uzimaju u tim kolicinama, mogli bi da se unesu kroz hranu u telo. Uopshte, lako je napumpati se ako uzimash kreatin, aminokiseline i whey, ali tvoje spoljashnji izgled tada zapravo nije odraz tvoje unutrshnje snage, zdravlja i kondicije, nego je sve podredjeno izgledu.mada, vecinu samo to i zanima Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shecky Posted September 30, 2011 Report Share Posted September 30, 2011 od kako pijem tribulus, svrsavam vise. jel se desilo nekome? (srs) soon to be Peter North Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Majstor bora Posted September 30, 2011 Report Share Posted September 30, 2011 Ja sam cuo od par ljudi da im je tribulus povecavao libido al za to sto ti kazes nisam cuo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted September 30, 2011 Author Report Share Posted September 30, 2011 (edited) zbog cinka. Edited September 30, 2011 by nikita_ Quote sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
darko m Posted September 30, 2011 Report Share Posted September 30, 2011 Pa normalno da ces vise da svrsavas kada ti on dize tostesteron od 30 do 70%. Zavisi koji uzimas i kako Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zuzilinjo Posted October 1, 2011 Report Share Posted October 1, 2011 to je kad je neko mnogo dlu! Pa moras da budes dlu ako juris masu... : ) Ali ozbiljno, pokusao sam da nadjem i nista... Quote How long will this last, this delicious feeling of being alive, of having penetrated the veil which hides beauty and the wonders of celestial vistas? It doesn't matter, as there can be nothing but gratitude for even a glimpse of what exists for those who can become open to it. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnn1e Posted October 3, 2011 Report Share Posted October 3, 2011 troshenje 500e na razlicite suplemente, niti je zdravo, niti je normalno, osim ako niste profesionalac Cek, kako se profesionalci razlikuju od "amatera" sto se tice suplementacije? @Belgarath, na papiru mozda dize i to kod onih kod kojih je testosteron smanjen iz nekog razloga, kod zdravih mladih osoba ne radi nista, batalite tribulus : ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
darko m Posted October 4, 2011 Report Share Posted October 4, 2011 Ako si profesionlac onda je zdravo ako nisi onda je stetno u pm Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shecky Posted October 4, 2011 Report Share Posted October 4, 2011 zanimljiva studija, prijatelju.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
darko m Posted October 4, 2011 Report Share Posted October 4, 2011 Pa rekao je cove niti je zdravo niti normalno da se trosi toliko para na suplementer SEM AKO NISI PROFESIONALACA. Znaci ako jesi onda niti je stetno niti nenormalno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
psy Posted October 4, 2011 Report Share Posted October 4, 2011 (edited) Jel znash ti uopshte shta znaci profesionalac? Da od toga zivi i da mu je to posao. uglavnom je to i sve za shta zna.u tom slucaju i mogu nekako da razumem da pije sherpu tableta dnevno.+ svaki profi bodi bilder ne zivi ni iz daleka zdravo tako da ne znam o cemu pricash i shta ti nije jasno Edited October 4, 2011 by psy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnn1e Posted October 4, 2011 Report Share Posted October 4, 2011 Znaci niko u Srbiji ne treba da pije suplemente zato sto (pa cak i u svetu) 99.9% ne zivi od body buildinga (jednostavno nema profita u tom sportu), bez obzira sto se takmice? Tacno sam znao sta podrazumevas pod "profesionalac", zato sam te i pitao. Uglavnom se sve radi zbog neke licne satisfakcije... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted October 4, 2011 Report Share Posted October 4, 2011 Prostar protein + kre akalin + bcaa :D idemo sta je bilo Quote don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted October 4, 2011 Report Share Posted October 4, 2011 gde cemo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted October 5, 2011 Author Report Share Posted October 5, 2011 Quote sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted October 7, 2011 Report Share Posted October 7, 2011 (edited) Evo i slike, trenutno sesta nedelja mase i tako ce biti po planu do januara. Iako sam na masi i tako jedem, za 6 nedelja sam sa 81 dosao na 85 ali i smanjio bf za 1-2% , cekam ortaka da mi izmeri tacno. Obime nisam merio. Pojacao sam UH i masti iz kostunjavom voca, protein drzim na nekih 2-2,5/kg Suplemetni, za sada samo whey, uskoro ubacujem i kreatin. Edited October 7, 2011 by Longleyy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shecky Posted October 7, 2011 Report Share Posted October 7, 2011 do jaja, bice to u fullu :) verovatno to jos nista nije smorilo? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tiger21 Posted October 7, 2011 Report Share Posted October 7, 2011 uhh.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted October 7, 2011 Report Share Posted October 7, 2011 do jaja, bice to u fullu :) verovatno to jos nista nije smorilo? Posrnuo sam prosle nedelje, 4 dana bez treninga i junk food 2x dnevno a jako puno + alkohol, ali tako se zadesilo, nisam imao vremena 15 minuta da budem kuci da pravim hranu a bilo rodjendana i tako tih zajebancija uvece ali ko sto sam rekao, niti sam pro, niti mi je to najbitnija stvar, pridrzavacu se koliko obaveze i tekuci zivot dozvoljavaju ipak je to samo hobi i ventil. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dende Posted October 7, 2011 Report Share Posted October 7, 2011 Dobar je topik,Longli macko : ) Nije mi samo jasno zasto pijete kofein?Da napomenem,da nikad nisam bio fan pre-workout suppsa,probao sam vecinu stvari koje se prodaju doduse.Meni se nije svidelo kako rade,nekima od vas jeste pa me zanima kakve su pozitivne strane toga (dugorocne)? Ja recimo kada sam probao Animal cuts,trebalo mi je 15 minuta da dodjem sebi koliko me je crvena pilula drmnula (kasnije sam tek izvalio da moze da se prospe malo iz nje pa da se pije tako dok se telo ne navikne),a inace ne pijem ni kafu - mozda sam u zivotu 4-5 puta pio nes,ni guaranu.Dakle,coffein resistance - nula. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted October 7, 2011 Report Share Posted October 7, 2011 Najbolje da me je interesovalo u animal cutsu sta radi crvena pilula :)... kad se pije dva puta dnevno po 9 pilula lol... samo gutaj svih 9 i vozi ! Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted October 7, 2011 Report Share Posted October 7, 2011 (edited) Dobar je topik,Longli macko : ) Nije mi samo jasno zasto pijete kofein?Da napomenem,da nikad nisam bio fan pre-workout suppsa,probao sam vecinu stvari koje se prodaju doduse.Meni se nije svidelo kako rade,nekima od vas jeste pa me zanima kakve su pozitivne strane toga (dugorocne)? Ja recimo kada sam probao Animal cuts,trebalo mi je 15 minuta da dodjem sebi koliko me je crvena pilula drmnula (kasnije sam tek izvalio da moze da se prospe malo iz nje pa da se pije tako dok se telo ne navikne),a inace ne pijem ni kafu - mozda sam u zivotu 4-5 puta pio nes,ni guaranu.Dakle,coffein resistance - nula. Brate nema neke mudrosti, po meni primarno je: pomazu ti da bolje odradis trening ------> vise "unisteni" misici -----> veca iskoriscenost gradivnih materija koje uneses. to je to. Ne grade oni misice niti bilo sta, svi to valjda znaju. Sekundarno je to sto 90% ljudi kao sto smo rekli ide u teretanu rekreativno, iskreno ja ne znam kada mi se desilo poslednji put da odem u teretanu odmoran i spreman za trening, obicno je to ili odma ujutru nakon recimo 6 sati spavanja ili uvece posle ustajanja u 8 i celog dana posla i obaveza, NO ili kofein mi pomaze da vestacki dovedem trening na nivo kakav bi bio da odlazim u teretanu skroz odmoran i spreman za tegove. Uostalom postavio sam tekst o kofeinu pre par strana pa procitaj, vrlo jasno sto se pije, povecanje performansi. Edited October 7, 2011 by Longleyy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts