Kemp. Posted May 21, 2011 Report Share Posted May 21, 2011 (edited) EDIT: HERBALIFE ne Herbafast, moja greska, proizvodi na biljnoj bazi.(nek edituje mod ime topika pls) Krenuo sam da igram basket, trcanje tu i tamo, moram jedno 10ak kg da skinem, al ne mogu da iskontrolisem ishranu kako hocu, uvek pojedem nesto sto ne treba kasno, i naravno da nema efekta, osim sto sam poboljsao kondiciju, masa je ista manje vise. Teoretski sve znam, sta i kako bih trebao da radim sto se tice mrsavljenja i gubljenja kilograma al razmisljam da probam sledecu varijantu. Drugar koji trenira fudbal 20 godina fazon, preporucio mi je neki proteinski sejk, iz herbafasta. Kaze da je skinuo 3 kila za 2-3 nedelje, bez treninga doduse, jer je bio povredjen. Vidim da se primio na tu pricu i da je skinuo te masne naslage koje nije mogao godinama da skine, uz taj sejk i neki caj, jebemliga pokazao mi je par kutijica. Ono, savrseno je izgledao i bez toga, sad mu se vide trobusnjaci skroz, to nije uspeo nikad da odradi. Uglavnom, preporucuje mi da uzmem taj sejk (kao whei protein ili slicni proteini sto sam nekad pio), pomesas sa vodom ili mlekom/sokom i zameni ti dorucak, i unosis sve potrebne kalorije i vitamine proteine itd, i ne osecas glad. Pricao mi je dosta o tome, al skontao sam da je usao u lanac toga i da ce biti prodavac iste robe, sad gledam dal me samo tera da kupim il to funkcionise. To cudo je oko 4k kutija, 100 din~ izadje obrok tako da nije ni skupo. Pa me zanima jel iko imao ikakva iskustva sa istim proizvodima i jel funkcionise. Neko mi rece da je bila neka afera oko toga, al nisam u toku... Edited May 21, 2011 by Kemp. Quote Ko laze taj i krade ko krade ima cokolade Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoocky Posted May 21, 2011 Report Share Posted May 21, 2011 ne ocekuj da ce ti pomoci bilo kakav carobni napitak dok ne sredis ishranu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandar_ Posted May 21, 2011 Report Share Posted May 21, 2011 prekini da igraš wow. Šalim se naravno, moje lično mišljenje je da je to čista glupost, možeš da jedeš koliko god hoćeš samo ne onaj klasičan junk food već neko povrće nešto + fizičke aktivnosti i smršaćeš tih potrebnih 10kilograma Quote "When you want to succeed as bad as you want to breathe, then you'll be successful". "Nearly all men can stand adversity, but if you want to test a man’s character, give him power". Superbia in Proelio Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kemp. Posted May 21, 2011 Author Report Share Posted May 21, 2011 (edited) ma dobro znam ja sve oko toga, nekad sam imao 105 kila misica. Pa sam se gojio par puta, pa drmnem mesnu dijetu 2 nedelje pa smrsam 10-15 kila. Nego ovo mi je delovalo bas ono nestvarno, al opet razmisljam, popijes taj sejk umesto obroka ( dorucak ili vecera) i teoretski moras da mrsavis, ne unosis toliko kalorija ali ne osecas glad jer si zasitio sve sa proteinima i vitaminima. Ogadilo mi se meso vise reko mozda da probam ovo Edited May 21, 2011 by Kemp. Quote Ko laze taj i krade ko krade ima cokolade Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoocky Posted May 21, 2011 Report Share Posted May 21, 2011 pa ti cepi obican whey protein, i multivitamin neki i isto ti dodje, samo dosta jeftinije. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kemp. Posted May 21, 2011 Author Report Share Posted May 21, 2011 de jeftinije ista cena za whei s tim sto ti 30% ode u masne naslage od wheia moras da istrosis to, ovde je naglasak na biljnoj materiji, ne zivotinjskoj kao u whei-u. Quote Ko laze taj i krade ko krade ima cokolade Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoocky Posted May 21, 2011 Report Share Posted May 21, 2011 aj ti daj nesto o tom herbafastu, da znam otprilike sto je sranje :D ako je naglasak na biljnoj materiji, a pricaju o proteinima, onda im stvarno svaka cast, posto je osnovna stvar da protein kao protein moze da valja samo ako je zivotinjskog porekla. I ne znam odakle ti to da 30% wheya ode u masne naslage? Postoji minimalna dnevna kolicina proteina koju bi trebalo svako da unosi da bi se omogucilo normalno funkcionisanje svih organa u telu, a ta kolicina je dosta manja od one koje bi ti uneo preko sejka umesto dorucka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 21, 2011 Report Share Posted May 21, 2011 Popij čaj uveče umesto da se oždereš i problem rešen :) Zar nije fora da kad piješ nešto, ma kako kalorično bilo, osećaš se posle i dalje gladan jer mozak piće ne registruje kao hranu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted May 21, 2011 Report Share Posted May 21, 2011 lol, ortak, njegova riba i njegov burazer su upali u taj herbalajf trip. e sad, to mu dodje klasicna piramidalna sekta fazon (ne u losem smislu, vec cisto trip nabavljanja proizvoda i 'regrutovanja' ljudi). sto se tice utisaka, oni su prezadovoljni, to je sve sto mogu da kazem i sto se tice mrsanja i sto se tice generalno 'zdravosti'. sto se tice te dijete njihove, fora je da nije valjda ceo dan pokriven nego si slobodan za rucak da radis sta oces ili nesto u tom fazonu. u svakom slucaju, ne znam nista tacno, ovo sam pokupio iz price njihove, ali su u fazonu jeeeej vau do jaja. e sad, ako je neko zainteresovan, verovatno high priests of herbalife drze neke seminare redovno, pa mogu da se raspitam. Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 21, 2011 Report Share Posted May 21, 2011 ali čekaj, zar nije fora da ako tebi neko kaže "doručak herbalife, ručak slobodno, večera herbalife", a herbalife ustvari samo voda sa nekim ukusom, imaš isti efekat kao da je "doručak voda, ručak slobodno, večera voda". Nema teorije da nećeš da oslabiš ako imaš jedan obrok dnevno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted May 21, 2011 Report Share Posted May 21, 2011 a nije sad tako bas, imas neke smernice, rasporede, moguce da imas cak i neki trip koji nije vezan za ishranu samo, pa onda verovatno imas vise preparata na razlicite fazone itd itd itd. uglavnom, koliko sam ja shvatio, te njihove kure i proizvodi napadaju inner i outer masnoce, tako da ako ti imas 150 kila misica, neces da smrsas uz herbalajf, tj nije neki fazon u food deprivationu, samo ces da se 'uzdravis'. a ako si debo, onda ces da mrsas do normalnog, tako nekako:) kazem, ne znam tacno, ali ovi kazu da je do jaja. mislim, ne mozes sad da me vatas za tacke u prici kad ne znam o cemu se radi, kazem verovatno imas high priest seminare. Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 21, 2011 Report Share Posted May 21, 2011 Ma ne 'vatam ja tebe (daleko bilo!) niti mi je to cilj, samo i dalje mislim da su smešni ti preparati tipa - popijte jednu tabletu herbafasta pre jela uz samo litar vode, i tako pre svakog jela. Normalno da posle litar vode ne možeš da pojedeš koliko bi pojeo da nema te litre. I onda naravno mršaviš, a kao "zahvaljujući herbafastu". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
reiser Posted May 21, 2011 Report Share Posted May 21, 2011 ne znam sto bi se toliko ljudi zamlacivalo sa uh rotacijama, keto dijetama i trcanjem, kad mogu da popiju herbalife i dobiju isti efekat ? :D U prevodu, cista glupost, dok ne stanes traku ili bar regulises ishranu nema nista od PRAVOG mrsavljenja, ti mozes da smrsas 20 kila ako ne jedes nista, ali samim tim ces usporiti metabolizam do te mere da cim pocnes opet normalno da se hranis kilogrami i masnoca ce ti se vratiti deset puta brze nego sto si je izgubio. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kemp. Posted May 21, 2011 Author Report Share Posted May 21, 2011 aj ti daj nesto o tom herbafastu, da znam otprilike sto je sranje :D ako je naglasak na biljnoj materiji, a pricaju o proteinima, onda im stvarno svaka cast, posto je osnovna stvar da protein kao protein moze da valja samo ako je zivotinjskog porekla. I ne znam odakle ti to da 30% wheya ode u masne naslage? Postoji minimalna dnevna kolicina proteina koju bi trebalo svako da unosi da bi se omogucilo normalno funkcionisanje svih organa u telu, a ta kolicina je dosta manja od one koje bi ti uneo preko sejka umesto dorucka http://www.ehow.com/way_5318896_tips-herbalife-shake-weight-loss.html a za whei par ljudi mi je reklo, prodavac i ono sto sam citao tad na raznim bodybuiding forumima da nije 100% protein, ne ide sve u misice. Quote Ko laze taj i krade ko krade ima cokolade Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoocky Posted May 21, 2011 Report Share Posted May 21, 2011 (edited) ja ocekivao sta sve ima u njemu, a ono cista reklama :D nesto me mrzi sad da trazim sta sve ima u njemu, al pogledacu uskoro :D a to za whey. Naravno da nije 100% protein, tj ima i 100% ali oni kostaju boga oca, ali vecina ima preko 80%, a ostalo su razni uh, sto ne smeta previse. I ne ide sve u misice, to je potpuno tacno, jer telo prvo treba da razdvoji koje su mu amino kiseline iz proteina potrebne za oporavak(rast) misica, a koje idu na drugu stranu, i zbog toga whey igra sve manju i manju ulogu, i koriste se izolovone AK. Mislim, aj da ide sve u misic, i ja pijem shejk posle treninga od 50gr wheya, i odradim 20 treninga, i dobijem kilo misica... :D EDIT: a i kolko vidim, aktivan si kolko tolko, i zaista mislim da nema potrebe da se bakces sa ovim govnima, posto su napravljena za one koje mrzi da mrdnu dupetom. Whey + sredjena ishrana (kolko god mozes da ispostujes, nece te usrati neki mali obrok uvece ako ispostujes ceo dan) i trckaranje i bog da te vidi Edited May 21, 2011 by Shoocky Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvis J. Kurtovic Posted May 21, 2011 Report Share Posted May 21, 2011 Не знам за делотворност тога (мада сумњам да је има), али знам да деру са ценама, типа тај протеин + чај коштају скоро 7000 дин и да, организовани су буквално као секта, што се тиче те продајне мреже :) Иначе, имају трип да са'ватавају људе по улици и да им као бесплатно мере количину масноће у крви са неким апаратом, и пошто (наравно) већина има преко неке нормале, онда те цимају да идеш код њих у неки тренинг центар на разговор (као све бесплатно) и тамо покушавају да ти уваљају то, другара су тако израдили :)) Quote Naposletku ti si navek znala da sam svirac,brosic sto se tesko pribada,da me moze oduvati najblazi nemirac,da cu u po reci stati,da se necu osvrtati nikada... Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted May 21, 2011 Report Share Posted May 21, 2011 Nema teorije da nećeš da oslabiš ako imaš jedan obrok dnevno. Zapravo ima. Dve godine sam jeo ko ptica malo muislija i preskakao veceru i ugojio se. Kada sam poceo ko covek da doruckujem i da njupnem nesto za veceru smrsao sam ne toliko u kilazi (2 kile) ali sam se ispuhao. Objasnjenje je manje vise logicno, o organizmu koji sve od rucka natalozi jer zna da ga ceka dug put do sledeceg zdranja Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 21, 2011 Report Share Posted May 21, 2011 ih bre, pa što preskačeš doručak? ne kaže se za džabe - debeli ljudi ne doručkuju :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skrimke Posted May 21, 2011 Report Share Posted May 21, 2011 ne znam sto bi se toliko ljudi zamlacivalo sa uh rotacijama, keto dijetama i trcanjem, kad mogu da popiju herbalife i dobiju isti efekat ? :D U prevodu, cista glupost, dok ne stanes traku ili bar regulises ishranu nema nista od PRAVOG mrsavljenja, ti mozes da smrsas 20 kila ako ne jedes nista, ali samim tim ces usporiti metabolizam do te mere da cim pocnes opet normalno da se hranis kilogrami i masnoca ce ti se vratiti deset puta brze nego sto si je izgubio. vidi se ko prati realx3m! :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted May 21, 2011 Report Share Posted May 21, 2011 laki end ko: ama bre:) kazem da mislim da nije bas tako, vezbas ti i sve to, nije 'one product wonder', niti je u tome smisao (bar sam tako ja shvatio). lupam, ko sto kad radis jogu ti treba da seres, pisas, dises, jebes itd, samo sto si gotivniji jer imas +5 na bleju:) niko ne kaze 'joga je sranje, ja sam radio jogu pet sati dnevno nedelju dana i umro sam od gladi'. nije ni ovo tako, vise je kao ceo trip blejanja, ne samo neki produkt koji mandzas. kazem, nemam ni ja pojma, ali ste se uhvatili za te amer caj pretpostavke, a tripujem da je to vise lifestyle nego sto se zasniva na samim produktima. tipa to sto pazaris i hasas je 10% celog tripa, mozes i bez toga verovatno, za 80% uspesnosti npr. dakle nije 'sedite i gledajte ovaj kung fu program sat vremena dnevno i postajete crni pojas za nedelju dana', nego vezbas tri sata dnevno kung fu i postajes crni pojas za pet godina, a bez te kasete ti treba osam godina. znaci daju ti i 'cime' i 'kako', a ne samo 'jedna kasika xy i jebacete sve ribe'. cimas se i sve, samo sto si valjda gotivniji od nekog ko se cima bez toga... Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnn1e Posted May 21, 2011 Report Share Posted May 21, 2011 Reiser lepo rece : ) A i ne moras da uzimas whey, ako bas hoces da das pare nekom bezveze, daj ih meni : ) Zaista ne postoji magicna formula, skidanje kilograma je uvek ti protiv svog tela, znaci skupis muda i izdrzis da ne pojedes to sto ti se jede, ili skupis muda i odradis trening, uglavnom skupljanje muda sve u svemu : ) Mozes da olaksas sebi na dosta nacina, da smanjis glad i to, ali je to druga prica. Herbalife definitivno nema nikakv efekat na lipolizu a samim tim ga batali, plus sto nije bas jeftin da bi ga probao tek onako radi probe. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kemp. Posted May 21, 2011 Author Report Share Posted May 21, 2011 Не знам за делотворност тога (мада сумњам да је има), али знам да деру са ценама, типа тај протеин + чај коштају скоро 7000 дин и да, организовани су буквално као секта, што се тиче те продајне мреже :) Иначе, имају трип да са'ватавају људе по улици и да им као бесплатно мере количину масноће у крви са неким апаратом, и пошто (наравно) већина има преко неке нормале, онда те цимају да идеш код њих у неки тренинг центар на разговор (као све бесплатно) и тамо покушавају да ти уваљају то, другара су тако израдили :)) a to mi bilo smesno, ortak uzeo neki dzojstik-alike aparat, uneo visinu tezinu godine(znam da ima fora s tim da se izracuna taj broj, i to ti je kalorijska vrednost koju smes dnevno da unosis), i kao ispruzi ruke drzi pravo, i racuna ti od pasa na gore, masti u telu, imam dosta vise nego sto je dozvoljeno. On je fazon imao 22,5 a sad ima 15,3 posle 2 nedelje koriscenja tog sejka. Sad meni nije jasno na koju foru to racuna kad samo drzis rukama :D deluje mi kao neka sprdnja realno Quote Ko laze taj i krade ko krade ima cokolade Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted May 21, 2011 Report Share Posted May 21, 2011 ne znam, meni je ovaj sekta lik objasnjavao sistem funkcionisanja tih preparata, al nisam bio nesto zainteresovan, mislim, ja sam neodgovoran lik, verovatno cu se pocesati po glavi tek sa pedeset godina kad budem imao sto infarkta i pet prostata il tako nesto. sad mi zao jedino sto nisam zapamtio, pa da sherujem sad ovde, al realno, ne znam sta da mislim, taj lik nije pglu niti neobrazovan, hocu reci da mu prilicno verujem sta god da prica u principu. mislim, mene boli kurac, pa me ne zanima, ali otkud znam, da sam u fazonu, iscekirao bih neko predavanje, ako ima predznanje o tim stvarima, jedno bi bilo dovoljno da izvucem konacni zakljucak. Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted May 21, 2011 Report Share Posted May 21, 2011 ja sam isto čuo od dvoje-troje ljudi za taj Herbalife šejk, i to su ljudi koji se ne tripuju na preparate i te suplemente, probali su i oduševili se. Jedan drugar je uspeo za 3 meseca da skine 15 kila, a pre znam da je radio sve i svašta kako bi smršao. Tako da šta znam, ja lično ne verujem u to, ali eto, ima uglavnom zadovoljnih ljudi Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted May 22, 2011 Report Share Posted May 22, 2011 brzo mrsavljenje nije zdravo :) valjda je poenta biti zdrav :) Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts