Pekarman Posted August 28, 2011 Report Share Posted August 28, 2011 Niko nikad nije prelazio DX da bi video razlicite krajeve nego da bi presao na drugaciji nacin. Cisto da istaknem tu zivotnu cinjenicu. Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted August 28, 2011 Report Share Posted August 28, 2011 Ovde bi jedino još pokušao da pređem igru kao totalno stealth. Što mislim da zbog dugog load time-a neću pokušavati uskoro :) Quote Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted August 28, 2011 Report Share Posted August 28, 2011 A ja mislio samo kod mene taj soulcrushing loading tajm :D Mora da je krek (ovaj Shitrow) buđav malo ili ako neko ima original, nek se javne dal mu se louduje normalnije? Jel imao neko problema sa menjanjem Video opcija? Ja kad smanjim i na minimum ili na high on mi tu i tamo ponekad kaže da blablab, vaš računar ne može da istera ovo itd. A naravno da može jer igram na nekim normalnim podešavanjima trenutno, a reicmo kad smanjim nešto, izleti to obaveštenje i neće radi. Nisam ni nešto oduševljen grafikom mada vidim da ima podršku za DX11 i teselaciju, možda tu izgleda lepše od mog DX10.1 :D U svakom slučaju i dalje igram, nije mi loše mada me neke gluposti dosta iritiraju, glupe kutije na sve strane, hakovanje koje je bar po meni skroz glupavo urađeno. Autosave koji vraća po 10 minuta unazad igru ili me npr. zaglavi u sred opšte kiše metaka, što kombinovano sa učitavanjem od po minut nije ni malo kul. I tako neki opšti utisak o samom gejmpleju mi i nije neki. Očekivao sam malo napredniji gejmplej u odnosu na keca, a mislim da bi ovo kao punokrvni 3rd person naslov bio mnogo bolja igra. Bitno je da mogu da puštam vodu na svim slavinama i wc šoljama (od kojih koliko sam primetio ovde nema vajde ko u kecu), a ne treba da trošim municiju ili da bacam ko debil kutije da bi ih razvalio u kojima u 95% slučajeva nema ništa. Očekivao sam malo bolji doživljaj. Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted August 28, 2011 Report Share Posted August 28, 2011 Novi patch značajno poboljšava učitavanje (prepolovio mi je okvirno vreme) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted August 28, 2011 Report Share Posted August 28, 2011 Novi patch značajno poboljšava učitavanje (prepolovio mi je okvirno vreme) samo da proverim, jel to 1.1.622 verzija? Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted August 28, 2011 Report Share Posted August 28, 2011 Da.Mada ja ne koristim shitrow verziju, već working.p2p Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted August 29, 2011 Report Share Posted August 29, 2011 Pitanjce za one koji su temeljno igrali, a odmakli malo: na prvoj lokaciji posle prologa (Serif zgrada), ima sidequest u kome treba da se nađe osoba koja preprodaje firmine zalihe neke droge na crnom tržištu. Pratio sam sve tragove i prilično sam siguran da više ništa ne mogu da uradim sa trenutno (ne)razvijenim likom. Da li mogu slobodno da idem dalje, pa se posle vraćam na tu lokaciju i mogu da nastavim sa questom, ili mi je nešto sada promaklo? (samo prost odgovor - možeš da ideš dalje, vratićeš se posle na to, odnosno - moraš sve da odradiš pre odlaska na misiju, bez konkretnih objašnjenja šta treba da se radi, to hoću sam da provalim) Quote "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted August 29, 2011 Report Share Posted August 29, 2011 Ne brini se za to, samo igraj ;) BTW neko je pomenuo mine: I u ovom delu mogu da se pokupe, samo što je potrebno veoma sporo prići da ih ne bi aktivirali.Alternativa je metak u minu da je raznese. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted August 29, 2011 Report Share Posted August 29, 2011 Zabagovala mi igra kad tamo u Kini treba da udjem u Tai Young medical, nece voz da dodje da bi nastavio dalje :/ Loadovao sam na ranije ali isto se desava... Ima neko ideje sta da radim ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atomic Posted August 29, 2011 Report Share Posted August 29, 2011 Ja sam navukao jako na igru :( Juče sam umesto učenja ceo dan protraćio igrajući, a ispit sutra. FML. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 29, 2011 Report Share Posted August 29, 2011 Pomenimo i igranje TF2 :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
abohac Posted August 29, 2011 Report Share Posted August 29, 2011 Deus.Ex.Human.Revolution.Incl.Crack.and.CHS_V1.1.Fullrepack-ALI213 Jel bi neko bio ljubazan da mi kaže kako da instaliram ovo, glup sam? Imam .bin fajlu, 3 velike .rar fajle, 1 .txt i 2 exe??? Aj pliz help, igra mi se. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted August 29, 2011 Report Share Posted August 29, 2011 Pip mozes sve sidekvestove da ostavis za kasnije, samo nemoj da zavrsis glavni kvest i napustis tu oblast. Exile, ja sam tamo juce usao bez problema, ali koristim stari kineski krek sa sporim ucitavanjem. Tbh, hteo sam ovaj vudijev 1.1 ali ne mogu stari sejvovi. UPOZORENJE> Snajper koji se dobije na pocetku igre kao bonus za preorder je GOVNO. Ja sam potrosio 4-5 upgrejda na njega da bi shvatio kako headshot ne ubija iz metka. Odma ga prodajte i budzite crossbow, ako vam je stealth puca potrebna. Ja sad idem magnum revolverom ko Prljavi Hari Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted August 29, 2011 Report Share Posted August 29, 2011 Meni baš brzo učitava sve sa ovom P2P verzijom, a nemam neku state of the art makinu, čak baš često quicloadujem i probam razne varijante sa augmentima. Inače, svih tih bonus preorder sranja sam se rastosiljao odmah čim mi je otključao, potrošiću i 10k koje sam dobio na opremu koju ću odmah zatim da bacim, oću da igram hard core, kako treba :) Btw, na toj zadnjoj težini otvorena pucnjava gotovo da ne dolazi u obzir, imaš tačno tri sekunde da kao pucaš u generalnom smeru pre nego šte te ugase kao sveću. I super mi je što se dobija različit experience u zavisnosti od načina na koji se ubijaju/onesposobljavaju neprijatelji i dal' se uopšte diže alarm i tako to. Quote "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted August 29, 2011 Report Share Posted August 29, 2011 Evo sta se meni desilo konkretno pise na netu da je jedino resenje prelazenje igre iz pocetka.... MA MRSH Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted August 30, 2011 Report Share Posted August 30, 2011 Jel neko provalio 3 skoljke u klonji, lolnuo sam irl Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted September 1, 2011 Report Share Posted September 1, 2011 i kakva je igra ? nije me bilo 10ak dana tek sad skidam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted September 1, 2011 Report Share Posted September 1, 2011 Ja sam zadovoljan. Dosta podseća na prvi Deus Ex. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted September 1, 2011 Report Share Posted September 1, 2011 Bolji je nego IW ali nije bolji od prvog, valjda nostalgija. Fali vibe. Zameram na govnjavom konzolasom logu, sto pamti info i slicno. Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted September 1, 2011 Report Share Posted September 1, 2011 (edited) Kopirali su karaktere i pricu od keca samo tako. Malik=P Denton, Pritchard=Alex, zla kineska kuja=zla kineska kuja etc etc itd. Cak su i table prilicno identicne. Tbh ja sam ocekivao ingame grafika da ce biti ko u cinematicima, ovako mi izgleda kao neki dobar mod za keca. Ko je igrao keca ne vidim kako moze da se odusevi sa igrom. Al da je igriva, igriva je, samo zato sto su verovatno iz kukavicluka da nesto ne zaseru(nedostatka kreativnosti), kopirali keca doslovce. Ko kad prepisujes s puskica definicije iz hemije i fizike, pa te strah da ubacis svoje reci da ne bi ispalo skroz pogresno. edit: Jel neko uspeo da spase Malik kad se srusi helikopter? Ja sam krenuo odma da ih ubijam ali su je roknuli za 10 sekundi bukvalno Edited September 1, 2011 by bionic.man Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted September 1, 2011 Report Share Posted September 1, 2011 Deus Ex HR in a nutshell (sa jednog sajta): "It's like Robocop, only set in futuristic Detroit...oh, wait" :) Inače, ima dijalog dva pandura u igri u kojem baš spominju Robokapa, odličan smisao za humor za razvojni tim. Quote "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
~JungleBoY~ Posted September 1, 2011 Report Share Posted September 1, 2011 (edited) apropo toga, skrinshot iz igre sve je jasno :D Edited September 1, 2011 by Mr. Nobody Quote :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted September 1, 2011 Report Share Posted September 1, 2011 igra je odlicna... nisam presao jos... valjda ostalo jos malo, ali mi se jako jako svidja.. ima taj duh iz prvog dela, ceo shmek... i onaj "jebote, moram da zavirim svuda" shmek kod steltovanja. Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted September 2, 2011 Report Share Posted September 2, 2011 Tbh ja sam ocekivao ingame grafika da ce biti ko u cinematicima, ovako mi izgleda kao neki dobar mod za keca. Ko je igrao keca ne vidim kako moze da se odusevi sa igrom. Ja sam presao keca uzduz i popreko i i dalje sam odusevljen ovim delom, STA CES SAD KUJO Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted September 2, 2011 Report Share Posted September 2, 2011 (edited) Pa dobro, tebi je threshold ostao isti, meni se posle 30tog prelazenja keca povisio edit: predjoh, ju kako los kraj. igra razocarala. obrazlozicu kad dodjem malo sebi :) Edited September 2, 2011 by bionic.man Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts