Jump to content

Deus Ex: Human Revolution


Kaurin

Recommended Posts

Nije loša... mada ne znam da li ću je prelaziti još jednom...

Prešao igru, na kraju ima 4 kraja. Maltene isto kao i u prvom delu... malo proseravanja na kraju, al šta da se radi. 3 verzije gde pričate tuđu priču, i jedna gde lepo sve dignete u vazduh. Zadnji boss fight je bio ipak prelagan... koliko sam se jebavao sa drugim i trećim, ovo je smejurija.

Najviše sam se smejao, kad sam na jednom od kompova u mailovima našao Nigearian scam mail :D

Hacking je neophodan. To sam prvo nabudžio do kraja (samo za lvl5 i jedan stepen za "defense" čini mi se.

Ja sam nabudžio samo 10mm do kraja (svi upgrade-ovi), i zezao se sa snajperom i assault rifle.

Edited by Santa

Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 173
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

A ja mislio samo kod mene taj soulcrushing loading tajm :D

Mora da je krek (ovaj Shitrow) buđav malo ili ako neko ima original, nek se javne dal mu se louduje normalnije?

Jel imao neko problema sa menjanjem Video opcija?

Ja kad smanjim i na minimum ili na high on mi tu i tamo ponekad kaže da blablab, vaš računar ne može da istera ovo itd. A naravno da može jer igram na nekim normalnim podešavanjima trenutno, a reicmo kad smanjim nešto, izleti to obaveštenje i neće radi.

Nisam ni nešto oduševljen grafikom mada vidim da ima podršku za DX11 i teselaciju, možda tu izgleda lepše od mog DX10.1 :D

U svakom slučaju i dalje igram, nije mi loše mada me neke gluposti dosta iritiraju, glupe kutije na sve strane, hakovanje koje je bar po meni skroz glupavo urađeno. Autosave koji vraća po 10 minuta unazad igru ili me npr. zaglavi u sred opšte kiše metaka, što kombinovano sa učitavanjem od po minut nije ni malo kul. I tako neki opšti utisak o samom gejmpleju mi i nije neki. Očekivao sam malo napredniji gejmplej u odnosu na keca, a mislim da bi ovo kao punokrvni 3rd person naslov bio mnogo bolja igra.

Bitno je da mogu da puštam vodu na svim slavinama i wc šoljama (od kojih koliko sam primetio ovde nema vajde ko u kecu), a ne treba da trošim municiju ili da bacam ko debil kutije da bi ih razvalio u kojima u 95% slučajeva nema ništa.

Očekivao sam malo bolji doživljaj.

pljk!

Link to comment
Share on other sites

Pitanjce za one koji su temeljno igrali, a odmakli malo: na prvoj lokaciji posle prologa (Serif zgrada), ima sidequest u kome treba da se nađe osoba koja preprodaje firmine zalihe neke droge na crnom tržištu. Pratio sam sve tragove i prilično sam siguran da više ništa ne mogu da uradim sa trenutno (ne)razvijenim likom. Da li mogu slobodno da idem dalje, pa se posle vraćam na tu lokaciju i mogu da nastavim sa questom, ili mi je nešto sada promaklo? (samo prost odgovor - možeš da ideš dalje, vratićeš se posle na to, odnosno - moraš sve da odradiš pre odlaska na misiju, bez konkretnih objašnjenja šta treba da se radi, to hoću sam da provalim)

"You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?"

 

"By my deeds I honour him, V8."

 

Link to comment
Share on other sites

Pip mozes sve sidekvestove da ostavis za kasnije, samo nemoj da zavrsis glavni kvest i napustis tu oblast.

Exile, ja sam tamo juce usao bez problema, ali koristim stari kineski krek sa sporim ucitavanjem. Tbh, hteo sam ovaj vudijev 1.1 ali ne mogu stari sejvovi.

UPOZORENJE> Snajper koji se dobije na pocetku igre kao bonus za preorder je GOVNO. Ja sam potrosio 4-5 upgrejda na njega da bi shvatio kako headshot ne ubija iz metka. Odma ga prodajte i budzite crossbow, ako vam je stealth puca potrebna. Ja sad idem magnum revolverom ko Prljavi Hari

"A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton

Link to comment
Share on other sites

Meni baš brzo učitava sve sa ovom P2P verzijom, a nemam neku state of the art makinu, čak baš često quicloadujem i probam razne varijante sa augmentima. Inače, svih tih bonus preorder sranja sam se rastosiljao odmah čim mi je otključao, potrošiću i 10k koje sam dobio na opremu koju ću odmah zatim da bacim, oću da igram hard core, kako treba :) Btw, na toj zadnjoj težini otvorena pucnjava gotovo da ne dolazi u obzir, imaš tačno tri sekunde da kao pucaš u generalnom smeru pre nego šte te ugase kao sveću. I super mi je što se dobija različit experience u zavisnosti od načina na koji se ubijaju/onesposobljavaju neprijatelji i dal' se uopšte diže alarm i tako to.

"You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?"

 

"By my deeds I honour him, V8."

 

Link to comment
Share on other sites

Kopirali su karaktere i pricu od keca samo tako. Malik=P Denton, Pritchard=Alex, zla kineska kuja=zla kineska kuja etc etc itd. Cak su i table prilicno identicne.

Tbh ja sam ocekivao ingame grafika da ce biti ko u cinematicima, ovako mi izgleda kao neki dobar mod za keca. Ko je igrao keca ne vidim kako moze da se odusevi sa igrom. Al da je igriva, igriva je, samo zato sto su verovatno iz kukavicluka da nesto ne zaseru(nedostatka kreativnosti), kopirali keca doslovce.

Ko kad prepisujes s puskica definicije iz hemije i fizike, pa te strah da ubacis svoje reci da ne bi ispalo skroz pogresno.

edit:

Jel neko uspeo da spase Malik kad se srusi helikopter? Ja sam krenuo odma da ih ubijam ali su je roknuli za 10 sekundi bukvalno

Edited by bionic.man

"A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton

Link to comment
Share on other sites

Deus Ex HR in a nutshell (sa jednog sajta):

"It's like Robocop, only set in futuristic Detroit...oh, wait" :)

Inače, ima dijalog dva pandura u igri u kojem baš spominju Robokapa, odličan smisao za humor za razvojni tim.

"You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?"

 

"By my deeds I honour him, V8."

 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.




×
×
  • Create New...