Jump to content

zanimljivi video klipovi

Guest

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

ja sam uspeo nekako da se skinem sa nyan cat,non stop sam je slushao

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.

Meet Dule_Smor:

edit:

E da, i ovako:

- Čudan sudar dva motora na trkama + mi nije jasno kako je prvi lik pao uopšte, kao da je pao u nesvest u sekundi:

i Mikko Hirvonen (muž one ribe iz Evanescencea što je posle pevala u Nightshiftu) koji izbegava i provaliju i drvo:

http://videosift.com/video/WRC-Mikko-Hirvonen-neither-slid-downhill-nor-hit-a-tree

@lale

jebote umro sam od smeha,zato sto na onom topiku o tarji turunen sam rekao kao za nju da zvuci kao neko ko vozi reli,i cak sam spomenuo miku hirvonena,i sad evo roflujem irl,a nisam imao pojma da su njih dvoje u braku:))))))))))))))))

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.

- Čudan sudar dva motora na trkama + mi nije jasno kako je prvi lik pao uopšte, kao da je pao u nesvest u sekundi:

http://www.youtube.c...d&v=ZaOVNqA7lBA

Ahahaha, gledam onog lika kako juri u krug u pokušaju da uhvati motor i vrištim od smeha :))

btw, ovaj klip je zadnji na prošloj strani coolface-1.png

Edited by śavke

У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. 
Радоје Домановић - "Страдија" 1902. -

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...