D5N Posted May 2, 2011 Author Report Share Posted May 2, 2011 @akva viva hvala ;) potrudicu se Quote Game Highlights Leader YouTube Kanal - www.youtube.com/wwwGAMERSba Kontakt: edin@klanrur.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlaa Posted May 2, 2011 Report Share Posted May 2, 2011 Skroz su dobri intervjui :) Kao sto su vec rekli neki pre mene, sledeci bi mogao da bude neki old schooler :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dNte Posted May 2, 2011 Report Share Posted May 2, 2011 +1 za Heaven-a. Mada u principu bili bi lepo uraditi interiju sa bilo kojim igracom nase nekadasnje najbolje ekipe sa CS scene. Quote infidel Link to comment Share on other sites More sharing options...
D5N Posted May 2, 2011 Author Report Share Posted May 2, 2011 Vidite, ja nisam pratio scenu kada su oni bili. :( Ako imate kontakt i neka pitanja koja da im postavim rado ću to učiniti. Quote Game Highlights Leader YouTube Kanal - www.youtube.com/wwwGAMERSba Kontakt: edin@klanrur.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted May 2, 2011 Report Share Posted May 2, 2011 mileta,pilgrim,heaven,predator...bilo bi sjajno kad bi pronasao nekog od njih =) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jordan Posted May 2, 2011 Report Share Posted May 2, 2011 ako moze Dusana Dragovica :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
D5N Posted May 2, 2011 Author Report Share Posted May 2, 2011 (edited) Ako imate kontakte dajte. Ako nemate ja ću vidjeti sam da nađem. edit: marš jordan :P Edited May 2, 2011 by paNter Quote Game Highlights Leader YouTube Kanal - www.youtube.com/wwwGAMERSba Kontakt: edin@klanrur.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
dNte Posted May 2, 2011 Report Share Posted May 2, 2011 ako moze Dusana Dragovica :) Sunce moje :) Ako imate kontakte dajte. Ako nemate ja ću vidjeti sam da nađem. edit: marš jordan :P Alo gari, respect my autoritah. @toppic Stvarno bih voleo nekog iz Glorije dvidim, takodje Predator/Elie yeswhyno :) Quote infidel Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted May 2, 2011 Report Share Posted May 2, 2011 Ako moze intervju sa perom iz kostolca,buducim ocom dvoje dece... Quote ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted May 2, 2011 Report Share Posted May 2, 2011 (edited) o jebote. kaže kori aj predatora, panter kaže nemam kontakt. dođe još neko i kaže aj predatora, on kaže nema kontakt. onda se još neko nađe pametan da smara za guild i opet kaže da nema kontakt, i onda dođe dante i opet ponovi to za guild. nema kontakt ljudi, jebote. ne morate da pokazujete da znate za guild. jedini koji je nešto i rekao je akva viva. mislim, pitanja su uglavnom standard pitanja na koje sam i ja znao odgovore. i trudi se da budeš pismen. za početak ubaci zareze. Edited May 2, 2011 by prota_ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VUL_A Posted May 2, 2011 Report Share Posted May 2, 2011 Mislim da bi valjalo nekoga iz gilde e Prepravi intervju pre nego sto ga okacis, da ne izgleda kao kopipejst steamchata. Popravi i svoje i sagovornikove pravopisne greske da to ipak lici na nesto. Poradi na smislenosti pitanja i informisi se o nekim osnovnim stvarima, ko je gde najbolji i to. Konstruktivna kritika, nema ljutnje. Intervjuisi hajbera. I uradi dvougao intervju sa kobricom i hamlom, udovolji masi. m2c Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jordan Posted May 3, 2011 Report Share Posted May 3, 2011 Sunce moje :) Znas ti da sam ja uvek mislio na tebe :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted May 3, 2011 Report Share Posted May 3, 2011 ako moze bane burgija i stole penta? Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
D5N Posted May 3, 2011 Author Report Share Posted May 3, 2011 o jebote. kaže kori aj predatora, panter kaže nemam kontakt. dođe još neko i kaže aj predatora, on kaže nema kontakt. onda se još neko nađe pametan da smara za guild i opet kaže da nema kontakt, i onda dođe dante i opet ponovi to za guild. nema kontakt ljudi, jebote. ne morate da pokazujete da znate za guild. jedini koji je nešto i rekao je akva viva. mislim, pitanja su uglavnom standard pitanja na koje sam i ja znao odgovore. i trudi se da budeš pismen. za početak ubaci zareze. ^^ Još da im greške ispravljam xD :$ Aj ako mi se bude dalo ispraviti ću. Imam intervju sa MILENK0m a pokušao je ovaj lik da zovne GTRa al zauzet :) Quote Game Highlights Leader YouTube Kanal - www.youtube.com/wwwGAMERSba Kontakt: edin@klanrur.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
kGk.lazin Posted May 3, 2011 Report Share Posted May 3, 2011 ako moze bane burgija i stole penta? w0w Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted May 3, 2011 Report Share Posted May 3, 2011 evo ja bi, na primer, voleo da cujem sta kazu rejven i darko (rev) iz klana platoplus! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted May 3, 2011 Report Share Posted May 3, 2011 evo ja bi, na primer, voleo da cujem sta kazu rejven i darko (rev) iz klana platoplus! da nam darko isprica kako je pucao iz vazdusare na primer Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
zexon Posted May 3, 2011 Report Share Posted May 3, 2011 Kao sto je vec Wula rekao, intervjuisi hyber-a, malog Zena, ostale iz 4gl. I nek se javi neko od ovih starijih kanterasa koji su u kontaktu sa G-jevcima, znam da ih ima :D Quote Kad se rodimo, tad placemo, jer smo na veliku pozornicu budala stupili. - W. Shakespeare Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted May 3, 2011 Report Share Posted May 3, 2011 I uradi dvougao intervju sa kobricom i hamlom, udovolji masi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zyllion Posted May 3, 2011 Report Share Posted May 3, 2011 ovo je dobar i-view http://www.sk-gaming.com/content/33091-elemeNt_13_nobody_had_a_chance_vs_SK_03 ,za one koji vec nisu odgledali ;-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zoNg Posted May 3, 2011 Report Share Posted May 3, 2011 ma kenja elemeNt nije mogao na turu nikog da ubije pa sad kao kad je on bio najbolji :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oly Posted May 3, 2011 Report Share Posted May 3, 2011 Treba da se uradi sa igracima iz stare 4gl,jer jedino su oni mogli da prismrde koliko toliko na internacionalnoj sceni. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
deK!sa Posted May 3, 2011 Report Share Posted May 3, 2011 Do jaja su intervjui,realno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dejan K. Posted May 3, 2011 Report Share Posted May 3, 2011 Pa nek ostavi neko kontak od tih igraca sa kojima zelite inervju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandar_ Posted May 3, 2011 Report Share Posted May 3, 2011 teshke90@hotmail.com Quote "When you want to succeed as bad as you want to breathe, then you'll be successful". "Nearly all men can stand adversity, but if you want to test a man’s character, give him power". Superbia in Proelio Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts