SavKe Posted April 17, 2014 Report Share Posted April 17, 2014 (edited) http://www.buzzfeed.com/ryanhatesthis/heres-exactly-how-the-biggest-jerk-in-all-of-game-of-thrones Sta znam,ok je teorija :D To nije teorija, ljudi doslovno objašnjavaju onako kako se desilo, jer je taj ko je pisao čitao knjige, tako da si u suštini spoilovao sebi stvari. Edited April 17, 2014 by Савовски 1 1 Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shomi~ Posted April 17, 2014 Report Share Posted April 17, 2014 fu cobky ;( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted April 17, 2014 Report Share Posted April 17, 2014 Na početku teksta iz članka piše vrlo jasno: This post is literally one gigantic SPOILER, even if you’re caught up on the show. A odmah u nastavku i: But aren’t you kind of curious how they did it? Tako da šta sam ti ja kriv? :D Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shomi~ Posted April 17, 2014 Report Share Posted April 17, 2014 pa u samom tekstu mi nista nije spoilovano, jer sam mislio da je teorija, i kada serija dodje do tog otkrica, bio bi u fazonu "vau kako su to super to otkrili". Sad kad si mi rekao da nije teorija, onda je malo spoilovano :D 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted April 17, 2014 Report Share Posted April 17, 2014 Brate naslov : Here’s Exactly How The Most Recent, Huge Death In "Game Of Thrones" Was Pulled Off A onda i prva dva reda teksta, koje sam napisao gore. Nemoj da me zezate... Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shomi~ Posted April 17, 2014 Report Share Posted April 17, 2014 Zbog ovoga sam mislio da je ostalo u teoriji: Huge shout out to all the very intrepid “detectives” over at the Game of Thrones subreddit Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted April 17, 2014 Report Share Posted April 17, 2014 (edited) To je zadnja rečenica u tekstu, koji je sam po sebi veliki spoiler, i ne treba ga čitati ukoliko ne znate radnju knjiga. Moj post gore je u suštini upozorenje ljudima da ne čitaju tekst da ne bi spoilovali sebi stvari, unkindov line "zanimljiva teorija" je nenamerni mislead ljudima, pošto tekst jasno objašnjava šta se desilo, nije ''how might" nego " exactly how", nije ''how might they did it'' nego ''how they did it''. Edited April 18, 2014 by Савовски Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shomi~ Posted April 17, 2014 Report Share Posted April 17, 2014 (edited) U pravu si, izvini. Edited April 17, 2014 by Shomi~ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted April 17, 2014 Report Share Posted April 17, 2014 Mendzi, kazi im sta da rade/ne rade pls... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted April 17, 2014 Report Share Posted April 17, 2014 pa ono, rekao bih nesto ali ce moderatori/admini izbrisati... tako da ono ... SISAJTE KOBAS MODERATORI Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ulpy Posted April 17, 2014 Report Share Posted April 17, 2014 Cabke, sve je pod kontrolom, ne moras da se pravdas. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
overkind Posted April 18, 2014 Report Share Posted April 18, 2014 Posto smo zakljucili ko je i kako, ja pitam zasto tako? Mogla je Olena i iz rukava da izvadi i da ubaci. Cemu cirkus sa ogrlicom? Quote ...Од рођења спремна стоји, мене чека моја рака, Да однесе све што имам у дубину у дубоку. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted April 18, 2014 Author Report Share Posted April 18, 2014 Valjda je to jako teško nabaviti, nešto preko bare itd Quote Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
overkind Posted April 18, 2014 Report Share Posted April 18, 2014 Биће да сам лоше формулисао :) Зашто јој је требала Санса да донесе отров на свадбу? И да она као узме камен са огрлице уместо да лепо донесе у џепу. Чему упетљавање Сансе у све то. Није да би Олену неко претресао на свадби. Quote ...Од рођења спремна стоји, мене чека моја рака, Да однесе све што имам у дубину у дубоку. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted April 18, 2014 Report Share Posted April 18, 2014 можда овако може да окриви Сансу Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted April 18, 2014 Report Share Posted April 18, 2014 pa zar nije očigledno da je poenta da zbog toga najebu Tirion i Sansa, a ne da se igraju klueda i "omg, whos the killer!?!?!", nego odmah da bude "aha, oni su, vidi njoj fali taj kurac na ogrlici, ona je". Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
overkind Posted April 18, 2014 Report Share Posted April 18, 2014 Слажем се да је тако, барем ја не видим други разлог. Али шта има она против Сансе и Триона? Или су они колатерала, најпогоднији за уклањање Џофрија? Quote ...Од рођења спремна стоји, мене чека моја рака, Да однесе све што имам у дубину у дубоку. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted April 18, 2014 Report Share Posted April 18, 2014 Слажем се да је тако, барем ја не видим други разлог. Али шта има она против Сансе и Триона? Или су они колатерала, најпогоднији за уклањање Џофрија? pa ne verujem da ima išta, prosto se našli njih dvoje tu kao odlični žrtveni jaganjci, pa je iskoristila priliku. Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted April 18, 2014 Author Report Share Posted April 18, 2014 iskomplikovaće se to dalje jako fino sa sansom i tirionom Quote Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted April 18, 2014 Report Share Posted April 18, 2014 jel hint iz knjige, mathoree? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted April 18, 2014 Report Share Posted April 18, 2014 ne znam, ja nista ne otvaram, nek javi ko otvori! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted April 18, 2014 Report Share Posted April 18, 2014 ****** će ubiti ******* na WC šolji! 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted April 19, 2014 Report Share Posted April 19, 2014 Au Vudu, stavio si i tacan broj slova, ubice te Stanko sad. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atelas Posted April 19, 2014 Report Share Posted April 19, 2014 Hahahah ali ja sam CEO topik procitao Poslednjih 30 strana se toliko smejem na komentare poput "knjiga je bolja od serije"..ahhaha, na svakoj drugoj stranici "je l to iz knjige?" E, sta da vam kazem, odgledao sam sve sezone, sve epizode, nisam citao knjigu, zaljubljen sam u Margaeri Tirel bas poprilicno, serija je odlicna - knjiga je jos bolja, pogotovo kada Deneris ubije Dzona Snoua Nesto bih vam preporucio, 100 strana se blizi, mozda se otvori i novi topik, a i ako se ne otvori dakle predlog - Ajde ovde da pisemo samo stvari iz serije, znaci bez spojlera, nego se podrazumeva da otvoris topik(poslednju stranu) tek kad si odgledao poslednju epizodu koja se emitovala i onda podelimo utiske...dakle spojleri su skroz nepotrebni, mislim ja ni jedan spojler nisam otvorio jer sam citao vase besne komentare, skapirao sam da se spojluje nesto sto jos nije bilo u seriji! 7 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted April 19, 2014 Report Share Posted April 19, 2014 šta bre? Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts