alfa Posted May 28, 2012 Report Share Posted May 28, 2012 odlicna epizoda! ali velika zamerka ide na to sto su se osvrnuli samo na peglu, a ima dosta prica sa strane... Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted May 28, 2012 Report Share Posted May 28, 2012 (edited) pa ti procitaj knjigu ako ti je sranje serija, tamo je sve objasnjeno do detalja! Edited May 28, 2012 by manager Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kotru Posted May 28, 2012 Report Share Posted May 28, 2012 tako je bre! brue, jel se secas sta si pricao za blackwater Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted May 28, 2012 Report Share Posted May 28, 2012 Je bo te! Odlicna epizoda.... govno mi se smrzlo u par momenata. Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hyperion Posted May 28, 2012 Report Share Posted May 28, 2012 Je l' zna neko gde ima u Bg-u ili Novom Sadu da se kupi Game of thrones komplet knjiga? Ili negde u Srbiji ako ima mogucnost isporuke na kucnu adresu? :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted May 28, 2012 Report Share Posted May 28, 2012 http://www.laguna.rs/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hyperion Posted May 28, 2012 Report Share Posted May 28, 2012 nisam uspeo da nadjem, a bio sam ovde u NS-u u laguninoj knjizari i riba mi rekla da nemaju ;( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted May 28, 2012 Report Share Posted May 28, 2012 pa nemaju knjige po selima, skokni do najblizeg grada! Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hyperion Posted May 28, 2012 Report Share Posted May 28, 2012 mani me politike :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted May 28, 2012 Report Share Posted May 28, 2012 Nije to politika nego geografija Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted May 28, 2012 Author Report Share Posted May 28, 2012 Super super epizoda. Ja prorekao prošle godine da ovde ne smeju da zaseru sa štednjom i nisu. Odlično Quote Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
brue Posted May 28, 2012 Report Share Posted May 28, 2012 E nisam jos gledao epizodu. NEMOJTE DA MI SPOJLUJETE! tj ne ulivajte mi nadu da je bio neki proper fight... najzad! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
psaras Posted May 28, 2012 Report Share Posted May 28, 2012 Odlična epizoda, Tirion briljira. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted May 28, 2012 Report Share Posted May 28, 2012 ok, dobra je epizoda, al ste izhajpovali previse, nije toliko omfg...i mogli su malo da preseku, a ne cela epizoda o crnobujici...naravno, kise nad kastamirom najjaci momenat:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
psaras Posted May 28, 2012 Report Share Posted May 28, 2012 Pa jeste u odnosu na ostatak sezone. :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted May 28, 2012 Report Share Posted May 28, 2012 (edited) Je l' zna neko gde ima u Bg-u ili Novom Sadu da se kupi Game of thrones komplet knjiga? Ili negde u Srbiji ako ima mogucnost isporuke na kucnu adresu? :P Ovo ti je stvarno best buy... Cena je sa carinom, ja sam kupovao preko njih http://www.bookdepository.co.uk/Game-Thrones-5-Copy-Boxed-Set-George-R-R-Martin-Song-Ice-Fire-Series-George-Martin/9780345540560 a cela sezona je kompletni win da budemo realni Edited May 28, 2012 by JoeKerr Quote If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hyperion Posted May 29, 2012 Report Share Posted May 29, 2012 Nije to politika nego geografija aheh @JoeKerr hvala :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted May 29, 2012 Report Share Posted May 29, 2012 Sto rece Emil, smrzlo mi se govno u par momenata, posle osme sam jedva docekao ovu, sad ne znam kako cu docekati poslednju. Quote Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted May 29, 2012 Author Report Share Posted May 29, 2012 Ovo ti je stvarno best buy... Cena je sa carinom, ja sam kupovao preko njih http://www.bookdepository.co.uk/Game-Thrones-5-Copy-Boxed-Set-George-R-R-Martin-Song-Ice-Fire-Series-George-Martin/9780345540560 Od ovoga nema jeftinije! Quote Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
qbA Posted May 29, 2012 Report Share Posted May 29, 2012 Stannis mi je bas gotivan bio, jedva cekam da vidim sta ce biti sa njim :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
brue Posted May 29, 2012 Report Share Posted May 29, 2012 Пи бре, ја мислио сад нешто стварно одрадили... кад оно... Додуше, схватам усхићење, најзад пустише нешто ван позоришних дасака. Ок, могло је доста боље, ал ајде, макар мали позитиван корак. Надам се да ће бити више овога, јес да се ради о серији а не филму, али је више него потребно. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
~JungleBoY~ Posted May 29, 2012 Report Share Posted May 29, 2012 (edited) jebote, brue, sve sto si pricao do sad sam uzimao kao legitimni konstruktivni kriticizam, ali ako ti je ovo bio "mali pozitivan korak", onda ja tebe vise ne mogu da shvatim kao ozbiljnog sagovornika. licno, vise pljustanja krvi i spaljivanja svega po jednoj epizodi od ovoga ne zelim da vidim, ovo je bila gornja granica, i bilo je glorious. Edited May 29, 2012 by Mr. Nobody Quote :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted May 29, 2012 Report Share Posted May 29, 2012 Nije los fajt, mada mi je u jednom trenutku zalicilo na obracun OS Ivan Gundulic sa OS Zikica Jovanovic Spanac sa poctka 90-ih :) Moglo je da se tu doda malo na masovnosti, mada swe pohwale i za seriju i za knjige Quote QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted May 29, 2012 Report Share Posted May 29, 2012 meni bas odgovara malo da gledam pozorisne daske umesto masovnih i grandoznih scena. That joffrey, that joffrey. I svidelo mi se sto konacno dog krene da se razvija kao karakter, jako je zanimljiv. Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted May 29, 2012 Report Share Posted May 29, 2012 dog je car veliki...btw, sto rece neko nije stanis bas toliki baja da krene prvi uz merdevine:)...takodje, koja budala se iskrcava ispod zidina pod dometom strelaca, umesto da lepo ode na neku plazu 10km od grada, napravi mostobran, izgradi opsadne kule i ovnove i jebe im keve:)...to mi je i u knjizi bilo bezveze spoiler vezan za knjigu! btw, gde je tirionov lanac:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts