killYg0r Posted April 26, 2011 Report Share Posted April 26, 2011 :D pae na svirku @topik pitati se pitanje da li je neko normalan sto neko radi nesto mislim da vise ne funksionise nigde a kamoli ovde Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fushi.ryuu Posted April 26, 2011 Report Share Posted April 26, 2011 nije ovde u pitanju loš ukus koliko je pitanju prodavanje magle i lake zarade para na ljudima koji ih rado daju misleći da kupuju nešto dobro. Ali ti ne znaš da li ovo zaista nije dobro, pošto nisi probao. Quote .: l@w.: co-founder of kouteki Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted April 26, 2011 Report Share Posted April 26, 2011 ne. ok, onda ti nisi retardiran. izvini Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted April 26, 2011 Report Share Posted April 26, 2011 nije ovde u pitanju loš ukus koliko je pitanju prodavanje magle i lake zarade para na ljudima koji ih rado daju misleći da kupuju nešto dobro. a ti si sve svoje pare u zivotu potrosio na prave i korisne stvari, jel da? po meni je iphone prodavanje magle, pa opet nikad nisam rekao za nekog ko poseduje isti da je retardiran... mnogo ti je arogantan pristup za tako nebitnu stvar. Quote Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted April 26, 2011 Author Report Share Posted April 26, 2011 Pa svako ima arogantan pristup nekim stvarima koje ne bi trebalo da ga tangiraju, eto, mene iritira strašno kad ljudi nasedaju na ovakve marketinške gluposti. Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 26, 2011 Report Share Posted April 26, 2011 Samo treba da upoznate Čilija uživo i shvatite da je on ustvari jedna dobra osoba koja ne ume da artikuliše svoje stavove na način da ne izgleda kao neki mohijev rođak (opa, jel će sad univerzum da se uruši?) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted April 26, 2011 Author Report Share Posted April 26, 2011 Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
darko m Posted April 26, 2011 Report Share Posted April 26, 2011 Iskreno pre bih nosi ovo nego one odvratne ari max sa 1000 vazdusnih djionova i ostalih sranja. A sto se tice udobnosti air maxa. Prosle godine reko ajde da ne umrem glup da porbam i ja taj air max (posto ga nikada nisam imao) posto ga svi hvale kao udobnu patiku. I odmah u ranji posle probam stabilke koje nosim ceo zivot i to ne moze da se poredi koliko su stabil patike udobnije od tog nike sranja. A sto se tice trosenja para na gluposti. Eh nasta sam sve puko pare.... xD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted April 26, 2011 Report Share Posted April 26, 2011 za pocetak, na "stabilke" stabilke??? Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted April 26, 2011 Report Share Posted April 26, 2011 rukometne adidas patike. Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shw. Posted April 26, 2011 Report Share Posted April 26, 2011 ja glasam da se banuje. Quote Lyesmith kept his orange-blond hair pretty much shaved. You could see the lines of his skull. "Tell you what, though. This country started going to bell when they stopped hanging folks. No gallows dirt. No gallows deals." Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted April 26, 2011 Report Share Posted April 26, 2011 Zar mu nije dovoljno što mora da živi sa sobom? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted April 26, 2011 Author Report Share Posted April 26, 2011 Život je težak i surov. Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts