Lucky Posted May 29, 2011 Report Share Posted May 29, 2011 Realno, jeste. Ja baš nisam stekao utisak da je Scorpion super sa magijama, više da je za komboe. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted June 9, 2011 Report Share Posted June 9, 2011 Ja ne znam zašto je Smoke lejm? Pa ovde je čak i Noob Saibot dosta normalniji nego u starijim igrama. Realno, ako umeš, možeš sa svakim likom da spamuješ. Meni su prijatno iznenađenje bili Stryker i Baraka sa kojima nikad ne igram inače (do sada). Kiborzi su mi isto fini, imaju lepe cake. A sranje mi je što ne mogu da se snađem sa onim kojim sam inače igrao kao što je Jax. Ali vrhunska igra. Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grotar2 Posted April 19, 2013 Report Share Posted April 19, 2013 Stize ovo izgleda i za PC, pojavili su se achievmenti u steam registru.. Ako bude dobra prodaja nadam se da ce i Inustice da izbace za PC :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 20, 2013 Report Share Posted April 20, 2013 Ah, konačno mogućnost da uradim magije kako treba a ne da skočim nakon "nazad, DOLE, napred" :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoocky Posted April 25, 2013 Report Share Posted April 25, 2013 pa to je sjajno, ako zaista izbace. Iovako sam bio vrlo blizu da pazarim ps3 samo zbog mk i pesa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kblo11c Posted April 30, 2013 Report Share Posted April 30, 2013 Neki link? Nesto ne vidim po netu tu informaciju... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 30, 2013 Report Share Posted April 30, 2013 Nema, za sada je i dalje samo glasina. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted April 30, 2013 Report Share Posted April 30, 2013 http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=524799 Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted May 22, 2013 Report Share Posted May 22, 2013 potvrđeno http://www.gamespot.com/news/mortal-kombat-hitting-pc-this-summer-6408715 Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atelas Posted May 22, 2013 Report Share Posted May 22, 2013 Uh, strava Da li ce moci da se igra preko neta, je l se zna to? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 22, 2013 Report Share Posted May 22, 2013 samo dve godine kasnije :( al' ajd', bolje išta nego ništa :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted May 22, 2013 Report Share Posted May 22, 2013 Uh, strava Da li ce moci da se igra preko neta, je l se zna to? pazi kad ne znam :S ali kontam da ćemo uskoro saznati. Najverovatnije da. Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DOTA Posted July 3, 2013 Report Share Posted July 3, 2013 haa kad se setim mortal kombat trilogy ... noob saibot WINS ja mislim da nikad nisam izgubio partiju sa noob saibotom hahaha a ovo cu da probam SADA :) 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
baltam0s Posted July 3, 2013 Report Share Posted July 3, 2013 ljudima su juce stigli kljucevi, ali nisu mogli da instaliraju na stimu. ne znam kakva je situacija danas. sacekacu da vidim kako igra radi uopste, pa neki popust i onda cu je najverovatnije uzeti (nije da je bila skupa inace :D). Quote Forum neprikladan za signaturu! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Slađan Posted July 3, 2013 Popular Post Report Share Posted July 3, 2013 HAIMO AE LOMI GAZI ITD http://www.skidrowgames.net/mortal-kombat-komplete-edition-full-unlocked.html 3 Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted July 3, 2013 Report Share Posted July 3, 2013 Sad i ja videh, svrsssssssss Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteXmaN Posted July 5, 2013 Report Share Posted July 5, 2013 Najbolji fight nema šta 10/10 Moze MP sa narodnom 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
E jebes baku Posted August 30, 2013 Report Share Posted August 30, 2013 poceo sam pre neki dan sa drugarima ... 2 dzojstiak i udri, zaboravio sam koliko je lep osecaj igrati igrice sa troseda na tvu danas sam probao online izgleda da su narodnu verziju "pokvarili" :) bas sam se isprimao na fight igre.. :) nasao sam na jednom sajtu 16e steam cdkey (g2play.net - proveren) , pa me interesuje jel igra jos neko od nasih i kakvi su utisci igranja iz srbije... jer valjda treba da se prebaci steam location na russian central? imam mali problem na nekim stejdzovima sa 'slow motion' , valjda je malo i do kompa (iako mi kao preporuceno stavlja 1920x1080 sve na high i tada igra lepo radi)... probao sam razne nacine da resim ali ne uspeva bas , a cuo sam i da ljudi imaju problema da igraju online (jer su ogranicili na regione) , pa reko da vidim da li se isplati uzeti igru uopste... ili sf4 , ili sacekati injustice i kof xiii za koji dan Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteXmaN Posted August 30, 2013 Report Share Posted August 30, 2013 Šta znam,malo smori na duže staze. Bacao sam je jedno 2 nedelje,imao sam fps dropova na onu stazu sa zelenim "tornadom" ostale su radile kako treba. Ne mogu govoriti o org verziji jer je nemam ali promena lokacije u steamu smanjuje lag i popravlja "connection lost" problem. 16e je dobar dil Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vukashinp Posted September 1, 2013 Report Share Posted September 1, 2013 Skinuo preko skidrowgames.net, instaliram i kada hocu da udjem u igru, nista se ne desava, smor. a imam jaku zelju da je igram :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
E jebes baku Posted September 1, 2013 Report Share Posted September 1, 2013 16e nije puno za original ako planiras da igras preko neta... ako planiras da pikas sa ortacima na gajbi li da prelazis igricu narodna verzija radi super ( ima repackovana FLT (mislim da je oznaka) na piratebay radi kao doxa :) Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
vukashinp Posted September 1, 2013 Report Share Posted September 1, 2013 Ma ne daju mi se 16e, a ionako bih samo sa drugarima pikao :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tOMABRE Posted September 1, 2013 Report Share Posted September 1, 2013 jel moguce ovo nekako pokrenuti na XP-u? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteXmaN Posted September 2, 2013 Report Share Posted September 2, 2013 (edited) jel moguce ovo nekako pokrenuti na XP-u? Ne Skinuo preko skidrowgames.net, instaliram i kada hocu da udjem u igru, nista se ne desava, smor. a imam jaku zelju da je igram :)) Možda ti anti virus briše crack/dll fajl i neka ti steam bude uključen. Edited September 2, 2013 by SteXmaN Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vukashinp Posted September 2, 2013 Report Share Posted September 2, 2013 Ladno do stima bilo. A lepo ima folder STEAM, nije mi ni palo na pamet... hvala :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts