Lucky Posted April 27, 2011 Report Share Posted April 27, 2011 Ovo je već bolestan kombo. Jest' da ponavlja tri puta isto, ali treba ovo izvesti :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atelas Posted April 27, 2011 Report Share Posted April 27, 2011 Što se mene tiče, možemo nekog od ovih dana u redakciji napraviti okupljanje, taman sad pred ove praznike nove :) Bice krvi, videces, unajmi obezbedjenje da stoji izmedju dva igraca za svaki slucaj! Danas sam igrao sa drustvom, koliko iznervira igrica kada gubis to je nesto neverovatno :D Fatality od Scorpion-a Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 28, 2011 Report Share Posted April 28, 2011 Haha, dobar je ovaj "portal" Scorpion fatality :) Mada je meni bolji onaj od Kitane :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted April 29, 2011 Author Report Share Posted April 29, 2011 Inace, za one koji se nisu mnogo bavili igrom, X-ray se izvodi jako lako. R2+L2 kada je bar napunjen i to je to. Quote Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
SHMEKER Posted April 29, 2011 Report Share Posted April 29, 2011 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaurin Posted April 29, 2011 Report Share Posted April 29, 2011 najezio sam se kad sam cuo theme za sonju (stari mk2 theme reworked, ako se ne varam) sutra uvece idem kod onog ortaka sto sam mu narezao mk na MK uranak :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 30, 2011 Report Share Posted April 30, 2011 vrlo zanimljivo :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaurin Posted May 1, 2011 Report Share Posted May 1, 2011 presao sa ortakom story mode (partiju ja, partiju on). namucio nas je poslednji boss u story modu, igrali smo ga jedno 10 puta sigurno :/ omiljeni fatality: johnny cage: we have a winner :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 1, 2011 Report Share Posted May 1, 2011 Ja ne mogu da se naviknem na igranje na džojpedu, baš mi pravi probleme. Skoro pa uvek kad god hoću da uradim recimo dole, napred, X ili dole, nazad Y ili bilo šta što podrazumeva "dole" i "napred" ili "nazad", ja uradim skok :) kako, pojma nemam :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaurin Posted May 1, 2011 Report Share Posted May 1, 2011 imao sam isti problem prva 4 sata igranja :) takodje: ako je neko otkljucao cyber sub zeroa: x-ray mora u vazduhu da se radi :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted May 1, 2011 Report Share Posted May 1, 2011 seki aj skupimo za soni! Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Undenis Posted May 1, 2011 Report Share Posted May 1, 2011 Ja ne mogu da se naviknem na igranje na džojpedu, baš mi pravi probleme. Skoro pa uvek kad god hoću da uradim recimo dole, napred, X ili dole, nazad Y ili bilo šta što podrazumeva "dole" i "napred" ili "nazad", ja uradim skok :) kako, pojma nemam :) Zato sto D-Pad na Xboxu 360 je nesto najgore u istoriji konzola za tuce i sport, za sve ostalo je dobar. Imam isti problem :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 2, 2011 Report Share Posted May 2, 2011 haha, pa jeste ... probao sam vala na oba, kontrolera i analogni i digitalni, da ih tako nazovem, ne vredi, ono, kao debil igram :)) Moraću da vidim kako je na soniju. Inače, ovako malo ovlaš igrajući (nisam skrpio ni možda sat vremena, dva) sviđa mi se Noob kako su ga napakovali, ima tušte i tma kombinacija, a Scorpion deluje kul za komboe. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted May 2, 2011 Author Report Share Posted May 2, 2011 Speaking of prelazak Story moda. Burazer i ja smo se jedno sat vremena mucili sa Shao Khanom. Bas nije radila ona fora da igra sama pusta lakse kako vidi da ti ne ide, vec tvrdo do zajebanosti. Onda dve tri partije na smenu, pa nervoza, bacanje dzojpeda u pravcu onog ko gleda i tako u krug. I burazer ga dobio :) Quote Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atelas Posted May 2, 2011 Report Share Posted May 2, 2011 Samo se treba udaljiti, sacekas ga da krene da baca cekic ili koplje, pa uradis teleport iza njega i aperkat/munjicu ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Undenis Posted May 2, 2011 Report Share Posted May 2, 2011 (edited) haha, pa jeste ... probao sam vala na oba, kontrolera i analogni i digitalni, da ih tako nazovem, ne vredi, ono, kao debil igram :)) Moraću da vidim kako je na soniju. Inače, ovako malo ovlaš igrajući (nisam skrpio ni možda sat vremena, dva) sviđa mi se Noob kako su ga napakovali, ima tušte i tma kombinacija, a Scorpion deluje kul za komboe. Noob je imba koliko je dobar kada naucis lepo poteze i komboe, koliko vidim po netu najpopularniji lik za igranje preko neta je Ermac (cika sa telekinezom) a za Scorpiona sam gledao na nekom sajtu da je tier 5 lik tj jedan od jacih likova u igri... Ma da najvise volim likove kao Scrorpion zbog samog X raya koji ne mozes da omasis ili da bude blokiran posto ga dovuces do sebe dok je meta u stun efektu na 2 sekunde.... Edited May 2, 2011 by Nobina!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted May 2, 2011 Author Report Share Posted May 2, 2011 Tako i bi :) Ali nam je trebalo vremena da skontamo... Quote Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Undenis Posted May 2, 2011 Report Share Posted May 2, 2011 Igrao sam pre neko vece preko neta, jedan lik me je urnisao sa Ermacom bukvalno nisam znao sta da uradim na polovini druge runde sam spustio dzojstik i ostavio ga da me zavrsi :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted May 3, 2011 Report Share Posted May 3, 2011 Svi koji imaju stun magije su imba jer x-ray uvek prođe (scorpion, subzero, sektor i sl) Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 4, 2011 Report Share Posted May 4, 2011 Nego, is it just me ili zaleđivanje kod SubZeroa traje nešto kraće nego što sam navik'o? Ako si na razdaljini čitavog ekrana, nema šanse da stigneš do protivnika dok je u freezu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted May 4, 2011 Report Share Posted May 4, 2011 Jes ima toga, a ne mozes da se zatrchish vise na njega ko u mk vs dc sto je bilo, ali ako si na nekoj normalnoj razdaljini onda mozda i stignesh! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted May 4, 2011 Report Share Posted May 4, 2011 možeš da se pomeriš brže u stranu, valjda brzo dvaput u tu stranu, bilo je negde u tutorialu :) Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
tOMABRE Posted May 4, 2011 Report Share Posted May 4, 2011 Pa bas sam to razmisljao, nisam igrao ovaj novi ali ako se ne varam u svim prethodnim delovima je bio fazon da stisnes 2 puta napred i onda trci. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atelas Posted May 5, 2011 Report Share Posted May 5, 2011 (edited) Dash - dva puta kliknete nazad ili napred Uskoro novi karakter, Skarlet http://www.youtube.com/watch?v=bnBGRSF2A2Q&feature=player_embedded edit: jbt koliko je lud fataliti Edited May 5, 2011 by Atelas Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 6, 2011 Report Share Posted May 6, 2011 pa da, ali nekako čak i sa trčanjem, otkud znam, nešto mi prekratko deluje. Plus da ne pričamo što si malo inferiorniji u odnosu na one koji mogu da odmah oštete ili privuku protivnika đijama. ko je bre ova skarlet? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts