sekira Posted June 26, 2011 Report Share Posted June 26, 2011 odmori malo Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted June 26, 2011 Report Share Posted June 26, 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljok Posted June 26, 2011 Report Share Posted June 26, 2011 kolki kurac ima :O Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kemp. Posted June 26, 2011 Report Share Posted June 26, 2011 a sto niste razmisljali da uzmete i one eko gume, sa malim otporom kotrljanja, ustedeli biste i 200 eura na gorivu? ili, busom do grcke i nazad, 250e ustede. mada, kad razmislim sad, stopirate do makedonije pa odande uzmete uzmete bus... bitno je da si ti skapirao da se plinom stedi, iako smo to svi zakljucili na ovom topicu. :) il da ne ide uopste, plus mu ostane od guma i plina! Ko laze taj i krade ko krade ima cokolade Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljok Posted June 26, 2011 Report Share Posted June 26, 2011 Meni smesno 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kemp. Posted June 26, 2011 Report Share Posted June 26, 2011 i meni realno Ko laze taj i krade ko krade ima cokolade Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buda_ Posted June 26, 2011 Report Share Posted June 26, 2011 hopahahahahhaa isti :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
moyo Posted June 26, 2011 Report Share Posted June 26, 2011 1 "U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa" Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted June 26, 2011 Report Share Posted June 26, 2011 au, kartanje šaha - najbolji vukajlija shit ikada! :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted June 26, 2011 Report Share Posted June 26, 2011 aahhah kartaju ljudi saha:) brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
moyo Posted June 26, 2011 Report Share Posted June 26, 2011 naleteo slucajno na ovu sliku. Najvisi i najnizi igrac u NBA ikada. I to se potrefilo da su igrali u istom timu :D Manute Bol 231cm Muggsy Bougse 160cm "U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa" Link to comment Share on other sites More sharing options...
sekira Posted June 27, 2011 Report Share Posted June 27, 2011 I lol'd 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
phoeennix Posted June 27, 2011 Report Share Posted June 27, 2011 Ahahahha. Moze li bolji kraj ovog predugog dana od kartanja saha :)) clap-clap moyo :D Kill the boy and let the man be born. Link to comment Share on other sites More sharing options...
branko^ Posted June 27, 2011 Report Share Posted June 27, 2011 (edited) realno kartanje saha je fail, pogledajte samo oznacavenje polja, ideja je kul totalno ali je i fail ogroman :/ (osim ako tako izgleda kartanje saha) E3 je isto kao i E6 kao i B3 i B6 pobogu... edit: za druga kilija http://www.youtube.com/watch?v=A7tMlG9Kg0k Edited June 27, 2011 by ace1 Kada je ptici u losoj formi drug, tada ni ona ne leti na jug. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atomic Posted June 27, 2011 Report Share Posted June 27, 2011 Ja tu vidim jednu sasvim normalnu šahovsku tablu, sa malko ispreturanim slovima i brojevima. Ne znam o čemu ti pričaš. Slika je vrhunska. Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted June 27, 2011 Report Share Posted June 27, 2011 realno kartanje saha je fail, pogledajte samo oznacavenje polja, ideja je kul totalno ali je i fail ogroman :/ (osim ako tako izgleda kartanje saha) E3 je isto kao i E6 kao i B3 i B6 pobogu... edit: za druga kilija http://www.youtube.com/watch?v=A7tMlG9Kg0k demon i licimur Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted June 27, 2011 Report Share Posted June 27, 2011 brate ace, uopste nije poenta dal je tabla funkcionalna, stvarno si demon. pod dva, moze cak i da se igra, samo je okrenes za 90 stepeni, poredjas figure i picis, kakve veze ima sto su istripovali slova... brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted June 27, 2011 Report Share Posted June 27, 2011 naleteo slucajno na ovu sliku. Najvisi i najnizi igrac u NBA ikada. I to se potrefilo da su igrali u istom timu :D Manute Bol 231cm Muggsy Bougse 160cm ej,dzordz muresan je bio vishi za centimetar!:> gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted June 27, 2011 Report Share Posted June 27, 2011 kaze wiki da su obojica 2.31, ja sam mislio da je manute visi, da je tipa 2.40 brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted June 27, 2011 Report Share Posted June 27, 2011 zar nije spud web bio nizi od tajron mugzi bogza? :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted June 27, 2011 Report Share Posted June 27, 2011 nije, magzi je najnizi, spad veb skakuce pa ti je verovatno zato on u glavi. brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 27, 2011 Author Report Share Posted June 27, 2011 Kako ovom liku do sad nisu već 20 puta polomili noge, deluje kao da sa svakim kontaktom postoji rizik za to :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted June 27, 2011 Report Share Posted June 27, 2011 Dobro jutro! jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 27, 2011 Author Report Share Posted June 27, 2011 jel ovo sigurno nije iz nekih pajtonovaca? :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted June 27, 2011 Report Share Posted June 27, 2011 Ne bih znao jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts