skrimke Posted June 24, 2011 Report Share Posted June 24, 2011 taj kajen stoji tu vec 2 meseca, niko nece da ga kupi. mukica. :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted June 24, 2011 Report Share Posted June 24, 2011 ni ja nisam kontao u cemu je fora :) sreca pa imamo top gear ekipu na forumu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
немач појма Posted June 24, 2011 Report Share Posted June 24, 2011 plin u Porsche Cayenne imas plin koji ne smanjuje snagu auta i ok ga je stavit u neko manje auto al u dzipa kapiram ko ga kupi taj ima i da puni u njega Link to comment Share on other sites More sharing options...
branko^ Posted June 24, 2011 Report Share Posted June 24, 2011 Realno Cayenne je poprilicno star model, veoma tezak terenac koji puno trosi, ne vidim sto je lose ugraditi plin koji je duplo jeftiniji ;) Kada je ptici u losoj formi drug, tada ni ona ne leti na jug. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vićsa Posted June 24, 2011 Report Share Posted June 24, 2011 Ma čista glupost... Link to comment Share on other sites More sharing options...
func1030 Posted June 24, 2011 Report Share Posted June 24, 2011 This sentence defines me. Link to comment Share on other sites More sharing options...
moyo Posted June 24, 2011 Report Share Posted June 24, 2011 ne znam, ne razumem se toliko. Meni je samo prva pomisao bila da neko ko ima za Cayenna bi trebao da ima za punjenje rezervora istog. Plin mi je uvek bila asocijaciji za losija kola tj za ljude kojima znaci svaki ustedjeni dinar. E sad ja sam laik za kola , mozda taj Cayenne i nije tolki luksuz ili je lik koji ga je kupio znacajno finansijski oslabio pa je ugradio plin "U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadlord Posted June 24, 2011 Report Share Posted June 24, 2011 Ja koliko nemam pojma o kolima, znam da plin chini da gubish 20% snage zarad 50% ushtede na gorivu. Cayenne bi trebao da je jak dzip koji u principu ide i preko (limitiranih?) 250km/h, ako tju da ushtedim 50% para zarad toga da netju motji da idem 250km/h nego >>SAMO<< 200km/h svakako bih to uradio, jer ionako neverujem da bih prebacio 100km/h pogotvu ako sam uzeo dzipa shto nekako vezujem za 'cruising' gospodu kojima je bitnija ugodnost nego performanse. Tako iz chisto praktichne strane plin bi pre ugradjivao u luksuznija kola, nego jeftinija koja ionako imaju malo snage. ALI tbh, mi je smeshno ugradjivati plin u Cayenne-a...ako si zhuj, budi zhuj do kraja. poz voz 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted June 25, 2011 Report Share Posted June 25, 2011 ako si seljak, stavi plin u cayena i budi seljak do kraja. :) Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
Immortalis Posted June 25, 2011 Report Share Posted June 25, 2011 ala ste vi prsli, ne vidim sto je sramota. Pogledajte koliko se ti automobili prodaju kod nas ispod cene upravo zbog potrosnje. Ustedece dosta kesa i lepo ce se voziti, za razliku od nekih koji ce 2 puta mesecno da ga isteraju iz garaze. This video contains content from Jimmy Kimmel Live, who has decided to block it in your country. [23:47] <manager-> jao dete jao dete :D chickenonaraft.kom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vićsa Posted June 25, 2011 Report Share Posted June 25, 2011 Neće stići da uštedi na tom ugrađivanju plina. Za par godina neće biti više toliko ekonomično. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 25, 2011 Report Share Posted June 25, 2011 pa jebi ga, da je pametan, ne bi vozio cayenne :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted June 25, 2011 Report Share Posted June 25, 2011 haters gonna hate Link to comment Share on other sites More sharing options...
skrimke Posted June 25, 2011 Report Share Posted June 25, 2011 Ja koliko nemam pojma o kolima, znam da plin chini da gubish 20% snage zarad 50% ushtede na gorivu. ja mislim da je to bilo ranije, cuo sam da je sa sekvent plinom razlika u performansama neznatna. neka me ispravi neko ako gresim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted June 25, 2011 Report Share Posted June 25, 2011 bas mi je pre mozda nedelju dana pricao ortak da Papalukas (kapiten kosarkaskog kluba Olimpijakos) vozi nekog ludog dzipa, ne znam tacno koji, ali da je ugradio gas i, kako kaze, to je uradio zbog manjeg zagadjivanja vazduha. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sekira Posted June 25, 2011 Report Share Posted June 25, 2011 Zasto neko ko prelazi 50kkm godisnje ne bi ugradio plin i time ustedeo 1000e godisnje? Ne razumem tu filozofiju "ko ima za kajena ima i za benzin". Link to comment Share on other sites More sharing options...
~JungleBoY~ Posted June 25, 2011 Report Share Posted June 25, 2011 1 1 :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 25, 2011 Report Share Posted June 25, 2011 Ne postoji middle ground između smernosti i bahatosti! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted June 25, 2011 Report Share Posted June 25, 2011 A kad bi ugradio plin u BMW m5 iz '99 ? sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sd D1ablo Posted June 25, 2011 Report Share Posted June 25, 2011 Hoes before NGOes Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted June 25, 2011 Report Share Posted June 25, 2011 Jok, nek urade Povratak Kralja u gifu. У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
lawl_ Posted June 25, 2011 Report Share Posted June 25, 2011 :v Link to comment Share on other sites More sharing options...
SleepeR^ Posted June 25, 2011 Report Share Posted June 25, 2011 klinke iz frizidera? :O Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted June 25, 2011 Report Share Posted June 25, 2011 Zasto neko ko prelazi 50kkm godisnje ne bi ugradio plin i time ustedeo 1000e godisnje? Ne razumem tu filozofiju "ko ima za kajena ima i za benzin". zato sto ce na neplaniranom servise puci jos 2000e (mozda i vise), na gume 1000e i onda mu ta usteda na plinu kurcu ne sluzi... ljudi plin obicno stavljaju da bi ustedeli na gorivu jer nemaju para da se voze na benzin, a ako si kupio kajena onda si ga uzeo da bi se kurcio tim parama. u suprotnom bi uzeo toyotu land cruser ili nekog terenca sa dizel motorom. a ne razumes tu filozofiju jer si navikao da je u srbiji sasvim normalno imati mobilni od 500eur, dzipa benzinca sa 3000+ kubika, al zato kad dodje racun za telefon, trk kod ortaka da se uzajmis... benzin necu ni spominjati. Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
branko^ Posted June 25, 2011 Report Share Posted June 25, 2011 A npr, mozda je taj Cayenne od nekog Rusa koji plin kupuje na bonove preko firme i jednostavno ga jako malo kosta da sipa Putinove corbe u auto. Mozemo tako u beskonacnost, meni je sasvim kul ugraditi plin u takav auto kao sto je Cayenne i ici sa ribom na more u Grcku. Kada je ptici u losoj formi drug, tada ni ona ne leti na jug. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts