Jump to content

pričajte

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Jos jedan jebeni emotivni breakdown sam imao..... Dosao iz Doma Omladine predveche gajbi da odmorim za

rejv u Tjubu i odspavam....... i umesto da zaspim mozak krene da renda ko lud... i tako minut po minut

i propadnem do emotivnog dna u talog neki.... I nikako da se iskobeljam... Nit sam se odmorio, nit sam

raspolozen da vrtim mjuzu veceras..... Jebeno nishta...

Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије!

Ja ne znam šta je sa ovim "prolećnim umorom". Proteklih dana sam se raspadao i jedva ustajao iako legnem u normalno vreme, sinoć legnem oko četiri i ustanem u devet.

Ionako treba da nešto odem do grada, pa ajd' da iskoristim priliku.

taj rad lacky, ovih dana mi se spavalo samo tako, i juče legnem u 3, i ustanem u 9, i kao wtf šta sad

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi

@lesko: +1 :D

a gle, mogu i proti da odgovorim :D

I ja sam alergican na polen ali pored toga jos na hrpu stvari tako da nisam siguran da l' je zbog polena trenutno. Moguce je da je zbog jos necega, uradi onaj test da vidis na sta si sve tacno alergican.

Ja muku mučim sa alergijama vec godinu, jednostavno ih je nemoguce sabiti...

Edited by mali_buda

Najeo sam se :) Bio kod babe na ručku, tek kada sam strpao u usta salatu pomenula mi je "e da, ta voda u kojoj je salata, to sam presula iz tegle sa feferonama" :))

A pre toga sam išao to do grada, sad ne znam dal' zbog lepog vremena, ili zbog "mitinga" podrške Japanu i deljenja besplatnih stabala trešnje, tek, iz pravca Slavije ka centru išla je reka ljudi, kao ono kad se pokvare trole pa stanu sve odjednom :)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...