Diego Posted May 13, 2011 Report Share Posted May 13, 2011 postoji jedna bitna stvar koju moras odraditi do kraja leta :D I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted May 13, 2011 Report Share Posted May 13, 2011 Ja mislim da bi trebalo da vodis Hristinu na reprizu nove godine... ja mislim da je ovo odlicna ideja! Sta kazes Hristina? Ali da se zna, po Pejinom proracunu, sinusoida je tad na vrhu, tako da su ocekivanja velika! some idi kod doktora za sportske povrede pa ako krenem sve ispocetka, dobicu nervni slom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted May 13, 2011 Report Share Posted May 13, 2011 Leshko je l si ishao ti na magnetnu rezonancu ranije ? Ja sam imao puno problema sa kolenima ranije, od meniskusa do ligamenata, tako da znam kako ti je :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted May 13, 2011 Report Share Posted May 13, 2011 ja mislim da je ovo odlicna ideja! Sta kazes Hristina? Ali da se zna, po Pejinom proracunu, sinusoida je tad na vrhu, tako da su ocekivanja velika! a da ides kod privatnika?:) Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted May 13, 2011 Report Share Posted May 13, 2011 Leshko je l si ishao ti na magnetnu rezonancu ranije ? Ja sam imao puno problema sa kolenima ranije, od meniskusa do ligamenata, tako da znam kako ti je :( pa nisam isao na magnetnu, jer kao nije moglo zbog otoka. I sad kad je konacno spao otok (iako cak i ja vidim da nije skroz nestao), kao ne mora da se snima, "sve je to u redu". Jebo sam im ja bas mater! a da ides kod privatnika?:) pa na kraju cu verovatno morati tako. Platicu boga oca, ali ako to podrazumeva da cu srediti kako valja, sigurno necu zaliti novac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 13, 2011 Report Share Posted May 13, 2011 truperu, meni forum proglasi SVE teme pročitanim kada tako overim jednu na brzaka, view new posts ne izbacuje ništa starije od momenta kada sam to uradio. možda sa novijim juzerima ne baguje tako, ovaj forum je mnogo velika budževina ako niste znali :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted May 13, 2011 Report Share Posted May 13, 2011 Govorite o razlicitim funkcijama foruma Truper prica o opciji kada odes na topik da te sibne odma do posta koji si zadnji procitao, a ti ivke pricas o opciji da ti izlista nove postove od tvog zadnjeg logovanja. OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted May 13, 2011 Report Share Posted May 13, 2011 (edited) Upravo sam kliknuo View New Content i na mobu i na pcu i izbacio mi je iste neprochitane topice. 6godina star user. Ivane pravi novi onda... Edited May 13, 2011 by jasamnepismen . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted May 13, 2011 Report Share Posted May 13, 2011 Forum je preveden sa aramejskog posle Ivanove registracije :) jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted May 13, 2011 Report Share Posted May 13, 2011 postoji jedna bitna stvar koju moras odraditi do kraja leta :D mozheee Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 13, 2011 Report Share Posted May 13, 2011 mohi, znam. Upravo sam kliknuo View New Content i na mobu i na pcu i izbacio mi je iste neprochitane topice. 6godina star user. Ivane pravi novi onda... uradi to u razmaku od sat-dva il koliko već treba forumu da mu istekne neki timeout Forum je preveden sa aramejskog posle Ivanove registracije :) a preveo ga je tadašnji admin n.š. :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaurin Posted May 13, 2011 Report Share Posted May 13, 2011 scena sa danasnjeg razgovora za posao: kandidati smo bili ja i jos jedan krupan momak sa bosanskim naglaskom pitaju njega "Koju si poziciju imao u prethodnoj firmi" on odgovara: "Pa IT (aj-ti)... Aj ti ovo, aj ti ono" Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted May 13, 2011 Report Share Posted May 13, 2011 Idemo svi kod Hristine na kafu don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted May 13, 2011 Report Share Posted May 13, 2011 Eeee jadan čovek, slomio se pod pritiskom odgovornosti jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atelas Posted May 13, 2011 Report Share Posted May 13, 2011 (edited) http://www.thekoalition.com/2011/05/mortal-kombat-arcade-collection-announced-for-pcpsnxbla/ Mortal Kombat Arcade Kollection Announced For PC/PSN/XBLA Jako sam srecan! :) Edited May 13, 2011 by Atelas Link to comment Share on other sites More sharing options...
VELIKI KURAC Posted May 13, 2011 Report Share Posted May 13, 2011 Appear IRL poceo rano ovog petka! Ja inace bio u citaonici danas, ostavio bajs u servisu, a uskoro idem da prcam! \o/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted May 13, 2011 Report Share Posted May 13, 2011 Lol nisam znao da sada jedna od titula je i "Tehnical Evangelist" LoLolOlOl - stigao mail od micrsofta (ex kolega) koji je clan Microsoft Evangelist tima...mislim wtf You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted May 13, 2011 Report Share Posted May 13, 2011 Кома, вероватно одговор MSa на Apple Генијалце :)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted May 13, 2011 Report Share Posted May 13, 2011 hehe, igor ce da pise jevandjelja! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miksa Posted May 14, 2011 Report Share Posted May 14, 2011 Ne mogu da spavam. Born of a broken man, never a broken man. Ko je jebo preko rura, taj se usrećio u pičku materinu Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted May 14, 2011 Report Share Posted May 14, 2011 Dobro jutro u picku materinu! Vitjo gde si ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted May 14, 2011 Report Share Posted May 14, 2011 BRAVO VITJO!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted May 14, 2011 Report Share Posted May 14, 2011 Uf... prevrcem se vec 2 sata po krevetu...nikako da ustanem.... Mislim da cu da zapucam na Adu...:) QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted May 14, 2011 Report Share Posted May 14, 2011 ahahha.... pre cemo onda da zablejimo na basket terenima :))) QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 14, 2011 Report Share Posted May 14, 2011 čekaj, nemke ne radi danas? i am disappoint. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts