Jump to content

pričajte

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Ja mislim da bi trebalo da vodis Hristinu na reprizu nove godine...:tf:

ja mislim da je ovo odlicna ideja! Sta kazes Hristina? Ali da se zna, po Pejinom proracunu, sinusoida je tad na vrhu, tako da su ocekivanja velika!

some idi kod doktora za sportske povrede

pa ako krenem sve ispocetka, dobicu nervni slom.

2ch4bup.jpg

ja mislim da je ovo odlicna ideja! Sta kazes Hristina? Ali da se zna, po Pejinom proracunu, sinusoida je tad na vrhu, tako da su ocekivanja velika!

[roflmao]

a da ides kod privatnika?:)

Нема  будућности без истине.

Leshko je l si ishao ti na magnetnu rezonancu ranije ?

Ja sam imao puno problema sa kolenima ranije, od meniskusa do ligamenata, tako da znam kako ti je :(

pa nisam isao na magnetnu, jer kao nije moglo zbog otoka. I sad kad je konacno spao otok (iako cak i ja vidim da nije skroz nestao), kao ne mora da se snima, "sve je to u redu". Jebo sam im ja bas mater!

a da ides kod privatnika?:)

pa na kraju cu verovatno morati tako. Platicu boga oca, ali ako to podrazumeva da cu srediti kako valja, sigurno necu zaliti novac.

2ch4bup.jpg

truperu, meni forum proglasi SVE teme pročitanim kada tako overim jednu na brzaka, view new posts ne izbacuje ništa starije od momenta kada sam to uradio. možda sa novijim juzerima ne baguje tako, ovaj forum je mnogo velika budževina ako niste znali :D

Govorite o razlicitim funkcijama foruma

Truper prica o opciji kada odes na topik da te sibne odma do posta koji si zadnji procitao, a ti ivke pricas o opciji da ti izlista nove postove od tvog zadnjeg logovanja.

OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVE

BEST VIEWED WITH A MONITOR

postoji jedna bitna stvar koju moras odraditi do kraja leta :D

mozheee

Does sponsors helping to you and your team or?

-Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors.

kole ce prevesti.u redu je...

mohi, znam.

Upravo sam kliknuo View New Content i na mobu i na pcu i izbacio mi je iste neprochitane topice. 6godina star user. Ivane pravi novi onda...

uradi to u razmaku od sat-dva il koliko već treba forumu da mu istekne neki timeout

Forum je preveden sa aramejskog posle Ivanove registracije :)

[roflmao] a preveo ga je tadašnji admin n.š. :D

Lol nisam znao da sada jedna od titula je i "Tehnical Evangelist" LoLolOlOl - stigao mail od micrsofta (ex kolega) koji je clan Microsoft Evangelist tima...mislim wtf

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...