Jump to content

Portal 2

Recommended Posts

Hvala Peji za savete za coop kako da ga opravimo, seo sa ortakom i četir' i po sata igrali bez prestanka, do poslednje mape. Tu se javlja problem, jer nivo puca uvek na istom mestu

...kad se uđe kroz vrata koja se otvaraju istovremenim pritiskom na dva prekidača iznad njih, i kad u sledećoj prostoriji ono plavo sranje treba da se sprovede i sruči na turrete, igra po pravilu puca (izgubi se konekcija između igrača).

Jel ima neki lek za ovo i dal' se neko uopšte susretao sa tim problemom?

"You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?"

"By my deeds I honour him, V8."

nije mi se to desavalo...probajte da stavite najnoviji (skidrow) update

a mozda i prelazite kako ne treba pa vas igra izbacuje :tf:

edit: ako imate prvu verziju crack-a, ona fejluje i crashuje igra, bar je meni crashovala u singlu i to je bio poznat bug, ali vec prvi update je resio problem

The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars!

nije mi se to desavalo...probajte da stavite najnoviji (skidrow) update

a mozda i prelazite kako ne treba pa vas igra izbacuje :tf:

edit: ako imate prvu verziju crack-a, ona fejluje i crashuje igra, bar je meni crashovala u singlu i to je bio poznat bug, ali vec prvi update je resio problem

Oba apdejta plus taj krack koji je cirkulisao od prvog dana, i opet stalno zabada na istom mestu, u istom trenutku

čim plava sluz dotakne turrete, oni se ne isprevrću, već ostanu da stoje i tad već piše da se drugi igrač diskonektovao.

Vrebam neku imba akciju na steamu pa pazarim original, samo da posle izbacuju nove mape i modove, ovo praktično nema nikakav replay value (naročito coop).

"You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?"

"By my deeds I honour him, V8."

• 2 weeks later...
  • 1 month later...
  • 3 weeks later...

Jel sam ja super genije ili se ova igra prelazi za <6h?

Super je, igrao sam samo P2...kapiram da je rokno prvog robota u P1?

Pricha mega, fora super, grafika super, atmosfera super sve dok ponovo ne krenu sa testovima. Suvishe puta se ponavljaju jedne te iste fore - vec u prvoj 'turi' su krenuli da mi budu zamorni. Trebali su da uzmu svih ~20 + ~15 nivoa, i od toga naprave 10-15 kvalitetnih - ili da cela igrao bude onaj deo van 'testova' ono sa blue/red/white gelom mi je triesputa bilo zanimljivije. Bash sam bio dokle vishe sa smor testovima kad su ubacili taj deo u starom delu - gde sam se odushevio - i onda duplo smorio kad sam se vratio na testove.

Ovako me je bash umaralo druga etapa testova, pogotovu shto su mega retardirani - kapiram pricha i sve....ali brate, zheshtje sam se smorio....mozhda zato shto sam igrao dosta neispavan. Jedino gde sam se zapravo zamislio vise od 60s je onaj poslednji valjda gde 3-4 robota 'chuvaju' dugme - i to zato shto je suvishe prosto reshenje, pa sam ushao u loop 'nemogutje da je to' dok na kraju nisam bio u fazonu ma koga jebe - da probam...svi ostali testovi su poprilichno easy mode.

TLDR; Super igra, vishe mi se svidja onaj deo van testova jer zapravo treba da se ponekad upotrebi i neka vijuga - mada vise percepcija.

Jel vredi da igram sad P1 ili?

Edited by Dreadlord

poz voz 2011

ne vredi, ima za nijansu manje percepcija.

Lyesmith kept his orange-blond hair pretty much shaved. You could see the lines of his skull. "Tell you what, though. This country started going to bell when they stopped hanging folks. No gallows dirt. No gallows deals."

• 3 weeks later...