Corey Posted March 15, 2011 Report Share Posted March 15, 2011 Hoćeš da prodaš to ili ne, zovem te od jutros!!!! vrisnuo sam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted March 15, 2011 Report Share Posted March 15, 2011 Te shto gase telefon kad spavaju i mogu da razumem, al' one shto ne nose mobilni sa sobom nikako ne mogu. Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atelas Posted March 16, 2011 Report Share Posted March 16, 2011 Imam osecaj da ce ovaj da ga zove ponovo ujutru :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted March 16, 2011 Report Share Posted March 16, 2011 hahahahahaahah jebote vristim Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KingLui[FOG] Posted March 16, 2011 Report Share Posted March 16, 2011 Jebote bog, odredjeni ovde imaju stav kao da su prvi mobilni dobili umesto cucle... Quote The only light at the end of the tunnel is light of upcoming train. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted March 16, 2011 Report Share Posted March 16, 2011 Te shto gase telefon kad spavaju i mogu da razumem, al' one shto ne nose mobilni sa sobom nikako ne mogu. A mi sto nemamo mobilni? Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted March 16, 2011 Report Share Posted March 16, 2011 pa kupite ga!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted March 16, 2011 Report Share Posted March 16, 2011 relano Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 16, 2011 Report Share Posted March 16, 2011 lol fiksni Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atelas Posted March 16, 2011 Report Share Posted March 16, 2011 ako je hitan slucaj nek zove policiju AHAHHAA Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted March 16, 2011 Report Share Posted March 16, 2011 Ili instaliras ovako nesto https://market.android.com/details?id=net.velurex.CallFirewallDemo&feature=search_result I stavis da nocu mogu samo najblizi prijatelji i rodbina da te zovu i poz. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted March 16, 2011 Report Share Posted March 16, 2011 bravo statore :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WuDu Posted March 16, 2011 Report Share Posted March 16, 2011 @ stator To moze i bez aplikacije, stavis ljude koji hoces da mogu da te zovu u 'family' ili 'vip' grupu i postavis im ringtone koji zelis. Quote People don't stop playing because they get old, they get old because they stop playing. Link to comment Share on other sites More sharing options...
REAL~ Posted March 17, 2011 Report Share Posted March 17, 2011 Ili instaliras ovako nesto https://market.android.com/details?id=net.velurex.CallFirewallDemo&feature=search_result I stavis da nocu mogu samo najblizi prijatelji i rodbina da te zovu i poz. A sta ako neko od familije nema kredita pa te zove sa nekog random broja? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dz Posted March 17, 2011 Report Share Posted March 17, 2011 Svi koji su davali ikakve oglase zale se da ih obavezno zovu neki ludaci... Kad smo vec kod toga, ja vec pizdim nacisto jer otkad sam se preselila SVAKO JEBENO JUTRO KAD NE RADIM neko mora da me budi na interforn, vrata i fixni - neke 'komsije', sto dele letke, cistaci iz zgrade, lokalni klinci smaraci koji prolaze i ispritiskaju sve dugmice na interfonu i 95% neindentifikovanih jer nemam snage da ustanem i da im se izvristim u slushalicu (interfona pretezno) i ne znam sta da radim, a ovo vec traje... Quote oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaurin Posted March 17, 2011 Report Share Posted March 17, 2011 (edited) mene subotom ili ponedeljkom probudi zena koja cisti ulaz da sipa vodu u kofu. ispizdim kad me probudi, ali se uvek sazalim i sipam joj vode u jebenu kofu edit: @dz ako rejdzujes na klince koji se sprdaju, posle neces moci da ih skines sa vrata jer ce znati da imaju koga da zajebavaju Edited March 17, 2011 by Kaurin Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted March 17, 2011 Report Share Posted March 17, 2011 da ste vi meni živi i zdravi, preselite se u kuće Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted March 17, 2011 Report Share Posted March 17, 2011 brate ja te zovem sve vreme ! xD Quote don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted March 17, 2011 Report Share Posted March 17, 2011 xD Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted March 17, 2011 Report Share Posted March 17, 2011 Svi koji su davali ikakve oglase zale se da ih obavezno zovu neki ludaci... Kad smo vec kod toga, ja vec pizdim nacisto jer otkad sam se preselila SVAKO JEBENO JUTRO KAD NE RADIM neko mora da me budi na interforn, vrata i fixni - neke 'komsije', sto dele letke, cistaci iz zgrade, lokalni klinci smaraci koji prolaze i ispritiskaju sve dugmice na interfonu i 95% neindentifikovanih jer nemam snage da ustanem i da im se izvristim u slushalicu (interfona pretezno) i ne znam sta da radim, a ovo vec traje... imas interfon koji mozes da ugasis :) pa eto kupi taj namontiraj i ugasis ga i nema budjenja :) Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted March 17, 2011 Report Share Posted March 17, 2011 kalimero brainiac Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dz Posted March 18, 2011 Report Share Posted March 18, 2011 imas interfon koji mozes da ugasis :) pa eto kupi taj namontiraj i ugasis ga i nema budjenja :) thanks, gde to ima? Quote oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted March 18, 2011 Report Share Posted March 18, 2011 mom ulazu su ugradili pre mesec dana interfon :) i dobili smo slusalicu sa opcijom da ugasis kad neko zvoni :) kuci se vracam u ponedeljak pa mi posalji poruku na fejs da me podsetis pa cu da trazim broj telefona :) Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
brue Posted March 18, 2011 Report Share Posted March 18, 2011 3:51 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted March 23, 2011 Report Share Posted March 23, 2011 (edited) E ljudi koji se javljaju na oglase su 50% mentoli, čisto sa strane bontona, a o ostalim glupostima da ne pričam. Mada ima strava bisera, kao npr. ovo što ja doživljavam par dana na jednom domaćem poznatom oglasnom portalu. Tačnije, sledeću prepisku: Potencijalni kupac: Imate li HALF LIFE episode 3? pozz Ja: Ne postoji Half Life Episode 3. Samo HL2, HL2: Ep. 1 i HL2: Ep. 2. Potencijalni kupac: Postoji igrao sam. kad Gordon i Alyx idu helihopterom negde na Severni pol...A ima i Half Life 3... izgleda da samo u ovoj zemlji nicega nema... Ja: Aham, pa onda ako nema kod nas, jer smo takva zemlja kakva smo, jedino gde možeš da pogledaš je http://store.steampowered.com pa bi trebalo sigurno tamo da nađeš. Potencijalni kupac: Ok hvala, igrao sm prosle godine kod brata u sloveniji pa sam mislio da je i ovde sad ima.. Ja: Pa Slovenija je naprednija zemlja od nas, oni sigurno imaju neke igre par godina ispred nas... i ostatka sveta. ...... baš me zanima dal će odgovoriti... a možda se i neko zajebava. Edited March 23, 2011 by CheighLee Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts