Jump to content

random acts of violence


Recommended Posts

Mislim da sam ovo već pisao, ali kod mene u kraju su bili cigani do relativno skoro stacionirani u dve neke kuće, ono, dve kuće njih 30 ... :) i onda su neki od njih prebili jednog lika iz kraja, on sačekao neko vreme, došao jedan dan u pola noći, isključio im struju, stavio motokacigu na glavu, uzeo palicu i isprebijao ih sve ... doduše, i staro i mlado i decu i "stasale" i sve, ali posle toga su se (jedno vreme) smirili.

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 65
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Kako bez razloga? Pa držali su noge na stolu! :)

Mnogo negativne energije u vazduhu, iskombinovano sa nezaposlenošću, besparicom i ostalim problemima. Nažalost, ovo ništa na dobro ne može da izađe.

Gledao sam neke kao tuče i potencijalne tuče koje su se završile bez težeg makljanja. Srećom, nisam morao da učestvujem u istim ikad. I u glavnom su bile sa tupavim razlozima. Jbga, svako rešava nesuglasice sa onim u čemu nije mnogo loš. Obično takvi divljaci nisu dobri u igri rečima.

Potpuno netacno sto se tice omladine... Vecina omladina u Srbiji ne zivi od svog rada i uglavnom ima sve sto pozeli, tako da novac nije uzrok... Problem je nastao od moralnih nacela koja deca primaju prvenstveno od roditelja, onda skole, okoline... Vecina roditelja "nema" vremena da se bavi vaspitanjem dece i njihovim ponasanjem, sto mislim da je glavni uzrok, mada postoje jos masa istih...

Da li biste ikad verovali u reci i pesme moje, da vam u intervjuima zvucim poput Viki, Miki, Stoje, da sam nepismen k'o majmun, besprizoran poput proliva, da sam isti kao oni, zar bih bio POBUNA ?

Link to comment
Share on other sites

Pre par godina, sedeo sam sa drugarima u basti zatvorenog kafica, bilo je bas kasno - nigde zive duse. Neki lik nam je prisao, pogledao nas, cutali smo svi jedno 5 sec i onda je lik izvadio neku sablju, mac ili tako nesto, ali OGROMNO je bilo i krenuo ka nama...tako nas je gledao jos par sekundi i rekao "idem da ga ubijem" i otisao.

Uglavnom, usro sam se :D

Za Kaurinovu pricu - moguce je da su samo odlucili da iskale bes na nekome...ima debila na svakom cosku, jednom sam izlazio iz ortakove kuce i javio mi se neki lik (nisam siguran bio da li ga znam) pa sam se i ja njemu javio...onda je on bio u fazonu "sta se ti meni javljas bre?" i krenuo na mene ali ga ortak zaustavio u fazonu "zasto moras da se bijes svaki dan?" ...

Imam jos gomilu takvih prica, tipa da mi pridju njih sestorica i pitaju koje sam godiste a onda kao "aj necemo njega, klinac je" ...???

Meni je gora ta tvoja prica u busu, da te neko nabode u glavu dok spavas u busu i uzme naocare...izasao bih i pitao ga "koji kurac", evo ti naocare jebale te naocare majmune

Edited by Atelas
Link to comment
Share on other sites

Meni stvarno nisu jasne te clockwork orange stajl batice, što im je jedino i primarmo zadovoljstvo u životu nasilje i iživljavanje nad drugima, isključivo radi nasilja samog. Da li se tako osećaju važno, jako, opasno, da li misle da se ribe lože na to, ili da su tako pokazali da su kao zajebaniji od drugih? Pola takvih majmuna su najobičnije pičke koje imaju potrebu da nedostatak sposobnosti za bilo šta u životu nadomeste tako što će stvarati veštačku sliku o sebi (za sebe) da su eto, mnogo zajebani i opaki momci.

Ok, imam i ja potrebu ponekad da ubijem nekog, koliko puta svako želi nekog da ulemi od batina iz raznih razloga, ali živeti život gde je cilj svakodnevno i sistematsko traženje žrtve za verbalno i fizičko maltretiranje, to ne razumem, kakav to sklop faktora mora da utiče na te ljude pa da se stvore takvi jadinici.

Uvek sam se pitao da li je jednostavno biološka stvar, ili je do vaspitanja, sredine i ostalih spoljnih faktora.

У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. 
Радоје Домановић - "Страдија" 1902. -

Link to comment
Share on other sites

ljudi, sociologija, pedagogija i (by far) psihologija su car:)

mislim, neke od stvari o kojima se diskutuje su ustanovljene i osnovne, nije kao da se pitamo sta je svrha postojanja (ili da je rasprava o nekim tripovitim i/ili subjektivnim pitanjima). sve sto treba da se uradi je da se cita. pitanja tipa 'zasto oni to rade' imaju svoje odgovore i njihove podvarijante odavno. nemojte da me pogresno shvatite da popujem ili siljim paju, nego cisto konstruktivno kazem za topic at hand, recimo savke, ako te to zaista interesuje, onda guglas ili u biblioteku, ali ono, nema instant tripova za te stvari (tipa 'srpske batice podvrste skins su takve i takve zbog toga i toga') nego od veceg ka manjem, i moze da bude tedious ako te ne interesuje. ako si samo prokomentarisao u formi retorickog pitanja, onda disregard moj post:)

slicno kao kad bi neko doso sa multilemom tipa 'kako se jebote pravi hleb, kako od trave ispadne has' [:D] lepo guglas hleb, odes u pekaru ili savatas pekarmana na PM.

onda protoss ne bi fejlovo (iako je pohvalno sto koristi mozak za dedukciju, ali takodje treba znati kada se osloniti na ustanovljene stvari, a kada sumnjati i vrsiti dedukciju kefalom), a ljudi bi kontali zasto je ono sto je brue rekao tacno.

brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :)

Link to comment
Share on other sites

kad ih vidim kako se lože po školi, jasno mi je kakvi će biti za dve godine...

imam jednog bisera koji ceo čas peva " Mišoooo lopoooveeeeee...Mišooo lopove..." pa onda promeni tekst pa krene " nastavnice lopooveee...." i pije sok od jagode...

a mali petaci na spominjanje muslimana u textu koji prevodimo govore " ubi muslimana ! "

I wanna take you home...

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.




×
×
  • Create New...