Kal1mero Posted March 25, 2011 Report Share Posted March 25, 2011 ja sam dobio ponudu za 1990 din karte za taj sahrhr :) pa ako neko hoce mogu da uzmem Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted March 25, 2011 Report Share Posted March 25, 2011 Nema veze, i onako sam skinuo celu 3. sezonu u hdu da bih pri pocetku gledanja video da je sa poljskom sinhronizacijom. synd.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted March 25, 2011 Report Share Posted March 25, 2011 jao, odoh da gledam Hadersfild. Mislim da nikad nisam bio ovoliko uzbudjen oko neke predstave. :D Bar 6 meseci se razmishljam da odem da pogledam predstavu i nikako da odem i vidim kad tachno ima. ;/ Chitav dan sam proveo napolju. Prolece car! \o/ Sad cu da zabodem uz neku igru/film. . Link to comment Share on other sites More sharing options...
~JungleBoY~ Posted March 25, 2011 Report Share Posted March 25, 2011 (edited) ja sam dobio ponudu za 1990 din karte za taj sahrhr :) pa ako neko hoce mogu da uzmem daj ocu ja ako moze :D Edited March 25, 2011 by Mr. Nobody :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 25, 2011 Report Share Posted March 25, 2011 ja sam dobio ponudu za 1990 din karte za taj sahrhr :) pa ako neko hoce mogu da uzmem ako je za share, oću ja dva kompleta za 4k! Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted March 25, 2011 Report Share Posted March 25, 2011 opak smor ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoocky Posted March 25, 2011 Report Share Posted March 25, 2011 jedan trening, pa trening sa faksom, pa 2 sata termina.... Ne osecam noge :( a sad, analiza celu noc, jer kolokvijum je za samo 8 sati ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
~JungleBoY~ Posted March 25, 2011 Report Share Posted March 25, 2011 sve što treba da znaš :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoocky Posted March 26, 2011 Report Share Posted March 26, 2011 sreca, funkcije ne pripadaju ovom delu! :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted March 26, 2011 Report Share Posted March 26, 2011 sabio hadersfild, ja gledo! predstava je stvarno majstorska! Nema greske, potpuni uzitak. Places od smeha, places od tuge, posle ne znas sta da osecas. Kako? :O preko faksa. :) Bar 6 meseci se razmishljam da odem da pogledam predstavu i nikako da odem i vidim kad tachno ima. ;/ nemoj vise da odlazes, fantasticna predstava. Usraces se od smeha i od tuge. Svaka preporuka! Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted March 26, 2011 Report Share Posted March 26, 2011 Usraces se od smeha i od tuge. ali treba da imas u vidu sledece: The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
REAL~ Posted March 26, 2011 Report Share Posted March 26, 2011 Ustajanje vikendom, fuuuuuuuuuuuu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted March 26, 2011 Report Share Posted March 26, 2011 fuuuuu Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted March 26, 2011 Report Share Posted March 26, 2011 radna subota :C Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted March 26, 2011 Report Share Posted March 26, 2011 :( ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
reiser Posted March 26, 2011 Report Share Posted March 26, 2011 o/ :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljok Posted March 26, 2011 Report Share Posted March 26, 2011 joo, shta je ovo? Zashto nema sunca? pa rekli su.... :((( imam neki test na faxu, pa posle na fudbal na Olimpu, i tako....valjda tje izatji ovo sunce bangavo... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bjela Posted March 26, 2011 Report Share Posted March 26, 2011 Na onom terenu na olimpu su i dalje ostaci klizalista, nema tamo jos uvek fudbala. Jedino ako nisu juce skinuli, u cetvrtak je jos uvek bilo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted March 26, 2011 Report Share Posted March 26, 2011 joj glavaaaa..... ukleto mesto je onaj Palas... step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted March 26, 2011 Report Share Posted March 26, 2011 bože petra Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted March 26, 2011 Report Share Posted March 26, 2011 ali treba da imas u vidu sledece: haha, ajde, i to sto kazes. :) Danas ce mi dan biti nikakav. Em sto me datum mrtvi smara, em sto je danas turnir u fudbalu na faksu, a ja i moje mrtvo koleno ne mozemo da igramo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted March 26, 2011 Report Share Posted March 26, 2011 sad idem u simanovce sestricu na rodjendan, pa vecheras izlazim sa jednom devojkom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandar_ Posted March 26, 2011 Report Share Posted March 26, 2011 Ustao oko 12h, jeo sad idem do 3D-a, pa na fudbal! :))) "When you want to succeed as bad as you want to breathe, then you'll be successful". "Nearly all men can stand adversity, but if you want to test a man’s character, give him power". Superbia in Proelio Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted March 26, 2011 Report Share Posted March 26, 2011 Pošteno se zapio juče, danas se valja seminarski završiti, pa na rodjendansku pijanku kod drugara. У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted March 26, 2011 Report Share Posted March 26, 2011 svi koji su trazili kartu za 2000din nista od toga :) istekla je ponuda :) sad jedino za 3990... Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts