WuDu Posted March 30, 2011 Report Share Posted March 30, 2011 ^ lol'd People don't stop playing because they get old, they get old because they stop playing. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted March 30, 2011 Report Share Posted March 30, 2011 Šule? to je taj vitja humor :| fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted March 30, 2011 Report Share Posted March 30, 2011 poručio sam neke stvari od nekog garija iz bg-a, stigao mi paket jutros, kad unutra pored onoga što sam poručio i jedan rejv biciklistički dres, narandžasto-ljubičasti, zajebo se gari valjda, uglavnom prijatno sam se iznenadio :D em je džabe, em mi je jako zanimljiv dizajn dresa, skroz je nenormalan, ono, oči vadi i ne bih se usudio da izađem u tom napolje nikada :D možda se iscimam sutra da se slikam u njemu pa kačim :D i tako... sad blejkauskasz (poz Leškice!) pa na fuzbal u 19h Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted March 30, 2011 Report Share Posted March 30, 2011 daj meni taj dres, zamalo da me spiče kola dok sam vozila do Galovice elem...sutra samo dva časa, otišli osmaci na exurziju !!!! jeeee !!! step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted March 30, 2011 Report Share Posted March 30, 2011 istraživanje podataka, predavanja, profa nabada infosphere warehouse ko pile u gvožđari, nema kompa ovde de sam se pa postujem sa moba sa vintage operativnim sistemom :hipstercat: symbian, you probably never heard of it postovao sam samo da prospem losu foru, dosadno mi je, prastajte... jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted March 30, 2011 Report Share Posted March 30, 2011 shek stari drug trolla...kad ce bre vise taj vikend u picku materinu Link to comment Share on other sites More sharing options...
dNte Posted March 30, 2011 Report Share Posted March 30, 2011 poručio sam neke stvari od nekog garija iz bg-a, stigao mi paket jutros, kad unutra pored onoga što sam poručio i jedan rejv biciklistički dres, narandžasto-ljubičasti, zajebo se gari valjda, uglavnom prijatno sam se iznenadio :D em je džabe, em mi je jako zanimljiv dizajn dresa, skroz je nenormalan, ono, oči vadi i ne bih se usudio da izađem u tom napolje nikada :D možda se iscimam sutra da se slikam u njemu pa kačim :D i tako... sad blejkauskasz (poz Leškice!) pa na fuzbal u 19h c/p dizajn za RUR majice tekuce godine :D infidel Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grgile Posted March 30, 2011 Report Share Posted March 30, 2011 Jel zna mozda neko neku kopirnicu , koja bi mi odstampala crtez olovkom na tripleks papir? zvah copy centar kazu da ne rade to :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
svinja Posted March 30, 2011 Report Share Posted March 30, 2011 vratićeš gariju dres, nidžo? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted March 30, 2011 Report Share Posted March 30, 2011 Nadjoh na Ebayu cvike za duplo manje para. Lik prodaje sve i svashta i ima 100% positive feedback. Dal' da zagrizem? :) . Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted March 30, 2011 Report Share Posted March 30, 2011 vratićeš gariju dres, nidžo? Pa znaš kako, kod njega sam poručio 1 dres i gaće, postoji mogućnost da mi je poslao ovo kao poklon, u fazonu "koji će mi, aj da mu zapakujem i ovo"... Ako me bude iscimao možda ću da mu vratim, ali ću tražiti da mi odobri neki popust prilikom naredne kupovine ili tako nešto :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaurin Posted March 30, 2011 Report Share Posted March 30, 2011 Pre 2 sata sam uradio "save as" iz chrome-a za neku sliku, i u tom trenutku hard disk je krenuo da seekuje (da krklja) kao blesav. odem do dnevne sobe da vidim shta machka grebe, vratim se do kompa nazad posle 5 minuta, kad ono: "windows system repair" penis vergla neverending progress bar uz poruku da ce disk check potrajati duze od sat vremena. zavrsi se to, resetuje se komp, kad ono opet prokleti windows system repair uz isto obavestenje da ce disk check potrajati duze od sat vremena. Sad proveravam jebeni HDD programom MHDD da vidim da li je zapatio bad sektore, i ako nije da probam da vratim windows u hodno stanje uz windows repair butanjem sa win7diska jebem ti kompjuter. odem 5 minuta od njega i crkne :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted March 30, 2011 Report Share Posted March 30, 2011 da bog da crkli svi nasi teniseri gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted March 30, 2011 Report Share Posted March 30, 2011 gruja: 'dacete mi dva trodupla espresa, ima neki tenis ove noci' The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted March 30, 2011 Report Share Posted March 30, 2011 lol ...sreda i ja prs :D " dođi da ostarimo zajednooooooo" :DDDD step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
konfuzni Posted March 30, 2011 Report Share Posted March 30, 2011 lol ...sreda i ja prs :D " dođi da ostarimo zajednooooooo" :DDDD I jao de spomene tu pesmu omiljena moracu sada da je pustim ! cheers! sabke I wish that BACKSPACE works in life!. Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted March 30, 2011 Report Share Posted March 30, 2011 topljeni kajmak majka Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted March 30, 2011 Report Share Posted March 30, 2011 I jao de spomene tu pesmu omiljena moracu sada da je pustim ! cheers! sabke pa zar ti nisu rekli vec? The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sd D1ablo Posted March 30, 2011 Report Share Posted March 30, 2011 Pijem pivo i ucim HDLC okvire. Jebo me faks. Hoes before NGOes Link to comment Share on other sites More sharing options...
konfuzni Posted March 30, 2011 Report Share Posted March 30, 2011 pa zar ti nisu rekli vec? shta pejo? opet neki hejt bacate? I wish that BACKSPACE works in life!. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandar_ Posted March 30, 2011 Report Share Posted March 30, 2011 Šta peja oće da kaže je da nećeš prcati "When you want to succeed as bad as you want to breathe, then you'll be successful". "Nearly all men can stand adversity, but if you want to test a man’s character, give him power". Superbia in Proelio Link to comment Share on other sites More sharing options...
konfuzni Posted March 30, 2011 Report Share Posted March 30, 2011 jadan ja [|)] trolovi I wish that BACKSPACE works in life!. Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted March 30, 2011 Report Share Posted March 30, 2011 Kuku ko ce opet dustane ujutru :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
REAL~ Posted March 31, 2011 Report Share Posted March 31, 2011 Kuku ko ce opet dustane ujutru :( Onaj ko je legao ranije, a mi sto lezemo u 2 i kasnije ko nas jebe! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandar_ Posted March 31, 2011 Report Share Posted March 31, 2011 Treba ustati u 6. Poz vićo \o "When you want to succeed as bad as you want to breathe, then you'll be successful". "Nearly all men can stand adversity, but if you want to test a man’s character, give him power". Superbia in Proelio Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts