Sinistral Posted March 24, 2011 Report Share Posted March 24, 2011 Fight the power. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted March 24, 2011 Report Share Posted March 24, 2011 danas mi je klinka pretila pred psihologom da će me "nabosti" jer sam joj na času rekla da je "poremećena" :P poješće je mrak dnevnika.... mislim da profanu nikad ne treba da se dogodi da na taj način iskomentariše đaka, šta god ovaj uradio, stariji sa i treba da iskuliraš 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted March 24, 2011 Report Share Posted March 24, 2011 Ne treba da iskulira, deca su idioti realno, al' ne treba da ih vredja. Postoje nachini da se deca dovedu u red, tek treba da nauchi. . Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted March 24, 2011 Report Share Posted March 24, 2011 realno dunja ti treba da budes pedagog,a ne sparing za ultimate fight gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trans-Lucky Posted March 24, 2011 Report Share Posted March 24, 2011 Rade Jorovic - Kocije bele Svenevideći Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted March 24, 2011 Report Share Posted March 24, 2011 mislim da profanu nikad ne treba da se dogodi da na taj način iskomentariše đaka, šta god ovaj uradio, stariji sa i treba da iskuliraš znam.... u afektu sam to uradila a i u afektu ovo napisala, pa sam zaboravila da navedem da sam se dotičnoj izvinila... ali me je više iznervirala mala koja je bila u fazonu "nastavnice, naobošću vas..." jel to normalno za nekoga ko ima 14 godina i mlađi je od tebe 11 godina da ti govori pred psihologom ? step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted March 24, 2011 Report Share Posted March 24, 2011 Ako si joj rekla pred celim razredom, dete tih godina u svojoj glavi ima hiljadu razloga da ti to kaze./no shit sherlock Idem kod ortaka igramo riziko(lol) pomaze iskustvo sa Vikingsa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaurin Posted March 24, 2011 Report Share Posted March 24, 2011 danas mi je klinka pretila pred psihologom da će me "nabosti" jer sam joj na času rekla da je "poremećena" :P poješće je mrak dnevnika.... ti si prosvetni radnik i tinejdzeru kazes da je "poremecen"? Y U NOT IN KITCHEN? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted March 24, 2011 Report Share Posted March 24, 2011 raspravljati se sa 11 godina mladjim detetom i koristiti takve reci pred njim? l2pedagogija Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cela Posted March 24, 2011 Report Share Posted March 24, 2011 profesori samo muche decu,svi su isti !!11 When the going gets tough, the tough get going Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted March 24, 2011 Report Share Posted March 24, 2011 pa....videla bih vas koje biste reči koristili u afektu da vas neko toliko izvede iz takta .... i opet... ne opravdavam sebe... kriva sam...ali uništiću ih specijalnim vaspitno obrazovnim sredstvom koje se zove "kontrolni iznenađenja" step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted March 24, 2011 Report Share Posted March 24, 2011 jebiga, ako si se već upustila u avanturu edukacije današnje dece, moraš da uđeš u neki zen za vreme časa +1 za kontrolni iznenađenja , samo se spremi za još veći hejt nakon toga :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted March 24, 2011 Report Share Posted March 24, 2011 jebiga, ako si se već upustila u avanturu edukacije današnje dece, moraš da uđeš u neki zen za vreme časa +1 za kontrolni iznenađenja , samo se spremi za još veći hejt nakon toga :) pa nije mi ni cilj da me zavole nego da ne ustaju sa mesta i da ćute tokom časa... step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaurin Posted March 24, 2011 Report Share Posted March 24, 2011 time si pokazala da je uspela da te izvede iz takta. zasto si joj dopustila da trijumfuje? kapiram da nije lako raditi sa ovom degenerisanom decom, ali ne dozvoljavaj im da shvate da su uspeli da te destabilizuju. ideja sa kontrolnim je odlicna: iako pogan, sistem "kazni sve kad jedan zajebava" je jako efektivan. u vojsci se to najbolje uci, a lako je primeniti isti sistem kaznjavanja na skolu. e sad, ako krenu da ti dolaze rage roditelji zbog toga sto im kaznjavas nevino dete, you are on your own Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnn1e Posted March 24, 2011 Report Share Posted March 24, 2011 Jebo sam jeza u ledja, evo ga peti dan sa temperaturom 39-40, ne pomaze nista od tabletica paracetamol, andol, diklofen, nimulid, ibuprofen a doktorka na infektivnom mi drugi put vec menja antibiotsku terapiju jer ova bakterija ne jebava izgleda antibiotike i sve mi je gore i gore. Jos je pitam danas reko kako da skinem temperaturu a da ne idem uvek u hitnu po injekciju, kaze izdrzi do ponedeljka, pocece ovo da deluje! -.- Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted March 24, 2011 Report Share Posted March 24, 2011 time si pokazala da je uspela da te izvede iz takta. zasto si joj dopustila da trijumfuje? kapiram da nije lako raditi sa ovom degenerisanom decom, ali ne dozvoljavaj im da shvate da su uspeli da te destabilizuju. ideja sa kontrolnim je odlicna: iako pogan, sistem "kazni sve kad jedan zajebava" je jako efektivan. u vojsci se to najbolje uci, a lako je primeniti isti sistem kaznjavanja na skolu. e sad, ako krenu da ti dolaze rage roditelji zbog toga sto im kaznjavas nevino dete, you are on your own ma pusti...već su krenuli da dolaze....a čujem da je ova mala svojoj kevi pred razrednom rekla "idi bre u kurac".. step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaurin Posted March 24, 2011 Report Share Posted March 24, 2011 ja znam sta bih ja uradio, ali nisam siguran da je najpametniji savet. saslusao bih svakog od roditelja. razumnim bi objasnio zasto su deca kaznjavana, a nerazumne bih saslusao, i klimao glavom i slagao se sa njima dok ne odu, i onda bih opet nastavio sa istom praksom. uostalom, zar te rage roditelje ne treba da saslusava razredna ili direktor ili ko god? kako ide ta komandna hijerarhija u skoli uopste? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted March 24, 2011 Report Share Posted March 24, 2011 pa trebalo bi...ali u ovoj jednoj školi oni se samo pojavljuju pred čas...kreteni step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted March 24, 2011 Report Share Posted March 24, 2011 pozdrav iz seoskih ambulanti brdovite sumadije koje je bog zaboravio Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted March 24, 2011 Report Share Posted March 24, 2011 realno za ovu današnju decu po školama je kasno, možeš slobodno da ih teraš u pičku materinu :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted March 24, 2011 Report Share Posted March 24, 2011 Da deus jos radi organizovao bih neku akciju "ko cuti na casu, 2 sata wowa besplatno" You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
noiser_ Posted March 24, 2011 Report Share Posted March 24, 2011 jebe me sad ponovo ona noga, imam isti osecaj kao i prosli put stim sto sad kao imam upalu misica a nikakve vece fizicke aktivnosti nisam imao i gde god da stisnem nogu osecam bol Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 24, 2011 Report Share Posted March 24, 2011 kapiram da ne znate kako izgleda dunja u rl-u, pa joj pričate to o autoritetu itd, al ono, teško je to sprovesti kad izgledaš ko da si iz istog odeljenja sa klincima kojima predaješ :D hahahhahahhaaa to me je podsetilo na ortakinju iz osnovne dok je zevala pocepala je usta jebi ga, razradila mi se vilica pa sam ipak mogao da pričam, a onda sam je opet sjebao kad sam zinuo da zagrizem sendvič. mogu da pričam a ne mogu da jedem, fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miksa Posted March 24, 2011 Report Share Posted March 24, 2011 Skapirao sam da sam depresivan samo kad ne radim nista.. :S Elem, pravda za Dunju. Born of a broken man, never a broken man. Ko je jebo preko rura, taj se usrećio u pičku materinu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted March 24, 2011 Report Share Posted March 24, 2011 meni se jos nije namestila vilica, mada sad me ne boli, samo skljoca jebem joj ja mater... brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts