exile Posted February 21, 2011 Report Share Posted February 21, 2011 Ako mozes da nabavis preko firme sto si pominjao, go for ip4 u suprotnom je naravno preskup, mada opet ti mozes da ga nabavis lagano iz neke druge drzave kao sim free, tako da ti opet dobro izadje HD je jednostavno prevelik telefon, a ovaj je normalne velicine, a opet dobar sto se tice ekrana.. i naravno fon sa ios koji kad je jailbreak-ovan moze i da lici na telefon, bez toga je kurac kurac Jedino sto mu baterija ne traje nikako duze od 2 dana, to je nemoguce... Ako ga maltretiras bas ceo dan onda tesko da moze i jedan ceo dan da izdrzi, uvece ga vec moras puniti da bi ti radio kvalitetno za sledeci dan. Ocigledno ovaj HD ima do jaja bateriju ili je mohi haker pa ga je nasevao nekako :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 22, 2011 Report Share Posted February 22, 2011 Ovo drugo! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted February 22, 2011 Report Share Posted February 22, 2011 Mohi, to su statistike sa originalnom baterijom? Drugar ima isto Desire HD i kupio je vecu bateriju: http://www.dealextreme.com/p/replacement-3-7v-1550mah-li-ion-battery-for-htc-desire-hd-51202 a opet nema sanse da mu baterija toliko izdrzi :) YOU TEH HACKER !1 Originalna baterija. I nije prevelik telefon. Kad pocnes da ga koristis prosto ti nije jasno kako si uspevao da funkcionises sa manjim ekranom. Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted March 3, 2011 Report Share Posted March 3, 2011 je l' smem i ja da se kurcim sa baterijom? :D juce ujutru skinut sa punjaca, sinoc pred spavanje bacim pogled na bateriju, 80%. skoro sam stavio ovaj build, a prvih par dana nije zahvalno davati ocenu za bateriju (mada kapiram da je i ovaj slucaj poseban) hd2 najcarskiji telefon ikada! Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted March 3, 2011 Report Share Posted March 3, 2011 samo još da mu dodaš spojler i neonke, i kralj si Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
coll Posted March 4, 2011 Author Report Share Posted March 4, 2011 (edited) Na kraju sam uzeo Desire HD, za iphone su mi rekli da moram da sacekam mesec dana ... le fu Najvise me je brinula baterija kod Desire Hd ali posle malo tvikovanja i namestanja, izdrzi oko dan i po, vise nema sanse :) Mada ja koristim dosta stvari, cesto wifi, mobile net, browser, aplikacije etc (posto sam neizivljen pa sve testiram :) ) Edited March 4, 2011 by Coll Quote sex, drugs and bio food! Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted March 4, 2011 Report Share Posted March 4, 2011 samo još da mu dodaš spojler i neonke, i kralj si cuo sam da samsung ima neke brutalne plasticne spojlere, moracu da overim! Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted March 4, 2011 Report Share Posted March 4, 2011 Na kraju sam uzeo Desire HD, za iphone su mi rekli da moram da sacekam mesec dana ... le fu Najvise me je brinula baterija kod Desire Hd ali posle malo tvikovanja i namestanja, izdrzi oko dan i po, vise nema sanse :) Mada ja koristim dosta stvari, cesto wifi, mobile net, browser, aplikacije etc (posto sam neizivljen pa sve testiram :) ) \o/ vremenom ces doci do oko 2 dana i vise dana normalnog koriscenja Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted March 4, 2011 Report Share Posted March 4, 2011 Aha znaci vremenom sto ga vise koristish baterija mu duze traje ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted March 5, 2011 Report Share Posted March 5, 2011 Pejo, koji ti je to build? Hocu da probam neshto novo, neshto divlje! Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted March 5, 2011 Report Share Posted March 5, 2011 je l' si stavio magldr za nand android? ako nisi iscimaj za linkove (mada naci ces ih sam, al ako ti nesto nije jasno! :D), a build je ovaj - http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=918899 Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted March 5, 2011 Report Share Posted March 5, 2011 bash lepo izgleda ;) shteta shto me mrzi da se drndam sa tim :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted March 5, 2011 Report Share Posted March 5, 2011 cuo sam da samsung ima neke brutalne plasticne spojlere, moracu da overim! mogao bi, taman kad budeš vršio redovno dnevno reinstaliranje ROM-ova Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted March 5, 2011 Report Share Posted March 5, 2011 ne radim to Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted March 5, 2011 Report Share Posted March 5, 2011 how yes no Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted March 5, 2011 Report Share Posted March 5, 2011 lol Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goga[TT] Posted March 16, 2011 Report Share Posted March 16, 2011 Dajte mi neki link koji rom da ubacim na desire hd, imam neki kodiran na telenor... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted March 16, 2011 Report Share Posted March 16, 2011 http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=754 mislim da oni koji imaju desire hd furaju stock, niko nije rutovo. pogledaj sta ti se svidja pa izaberi Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted April 22, 2011 Report Share Posted April 22, 2011 nemoj ajfon pratice te cia !:D http://24sata.rs/vesti.php?id=93842 Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted April 22, 2011 Report Share Posted April 22, 2011 Postoji vec topic kali... =] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted April 22, 2011 Report Share Posted April 22, 2011 hahah vidi stvarno !:) e pa kad je naslov na engleskom :D samo sam presao preko njega :D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 23, 2011 Report Share Posted April 23, 2011 To ti je borba za očuvanje Srbije i integriteta! Više ni ne čita engleski! :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted April 23, 2011 Report Share Posted April 23, 2011 pa da ! sve sto je na engleskom je strana propaganda !:D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts