Jump to content

Kladionice #3

Lucky

Recommended Posts

pre nekih godinu dana jedan zaljubljeni degenerik je u kladzi liku kucao singl od 5 hiljada,umesto iz keca u kec,on mu drkno iz 2 u 2.E sad,ja ne znam ko je tu veci degenerik,ovaj lik koji nije pogledao tiket od pet hiljada i da mu je dobitak 33 hiljade,ili ovaj koji mu je pogresno otkcuao.Enivej,naravno da je doslo iz 2 u 2.

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.

ja sam u punktu pre recimo 12-13 godina hteo da igram na romu dvojku protiv lecea, kvota je bila 1.2 cini mi se i trebala im je pobeda za titulu ili tipa da ostanu na prvom mestu i da sledece kolo overe titulu gajbi. ja se zajebem i stavim keca, jos me riba koja kuca pita ' kec na rominoj tekmi?' i onako me pogleda sa cudjenjem, a ja onako smekerski klimnem glavom :D

naravno da je roma dobila, ali je lece vodio 1-0 do pred kraj :)

ja uvek vratim tiket da mi preprave (par puta nisam, posto su mi stavljali h1 umesto 1 samo), ali desavalo mi se dosta puta da dodje to sto je pogresio, a ja ispravio naravno :c

al kad vec pricamo zanimljive price iz kladze, moram jednu da ispricam!

davno je to bilo, ja nisam bio punoletan jos, a mali aca je bio u pelenama... uglavnom, igrali smo u kladzi Monako, posto nas je tu neka riba pustala digramo. i sad, tu je postojala fora ako odigras 7 parova, oni ti daju bonus od 20%, ali tako sto napisu skroz dole kao par "monaco 20%NESTO 1" i kvota 1.20 jelte. ortak, nub za kladzu, odigrao bezveze tiket i dobije taj bonus, a ja ga nalozim da mu je taj poslednji par ova sjebala i da ide da stornira tiket, posto 20%NESTO nije uopste los, a monako je totalno van forme. prica se zavrsava tako sto on reklamira tiket i mi i cela kladza smo na podu, koliko smo se smejali! evo i sad se smejem dok ovo kucam :>

i tako

csb znam, al moradoh da podelim

ps. mendzi hrenovka o/

Um caruje, Dundo Maroje!

kad smo vec kod tih prica,jako davno,dok je jos plus postojao,takodje maloletan bio,odigrao tiket za to vreme kao i uvek 2-3 k dinara i primetio gresku na utakmici atletiko madrid - hetafe,lik mi kucao dvojku,dobitak otisao oko 16 k ako se secam,prepravim to,sve prodje,hetafe udje 2 :)

steta, juce sam imao 0/2 singla, trabzon gg3+ koji vodi 2-0 u 20min protiv eskirsehira a gosti u prvom imaju 4x 1na1 sa golmanom i ostane 2-0

a druga akranes hafnafjodur 4+, nameste 1:2(1:0) i ne dodje taj cetvrti :c

ali zato ovaj vikend dobijamo!!! do konacne pobede uz blog koji je apdejtovan!! :D

http://betcool.blogspot.com/2012/12/petak-21122012.html[/CODE]

• Upvote (+1) 1

Danas drugari moji odigrajte:

1 CrystalPalace 1.75

2 Partizan 1.5

2 PSV 1.35

tm2 1+ Norwich 1.38

kvotica 4.85 u mozartu na veci ulog

Alfa ako vam treba bloger na blogu u vezi kladze prihvatam se posla :)

Juce pao na 1 gol: za 6 soma

Atletico 1 i tm1 2+ (1-0 :( )

PSG 2 i tm2 2+

Valensija 1

Besiktas 1

Derbi 2+

Bury 3+

Edited by CONFY

I wish that BACKSPACE works in life!.

76561197968543066.png