Shomi~ Posted December 9, 2012 Report Share Posted December 9, 2012 Konacno jedan da prodje http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1030-3311155-1040 300>8500 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted December 9, 2012 Report Share Posted December 9, 2012 tako je bre, barem neko da uzima pare kladionicama! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted December 9, 2012 Report Share Posted December 9, 2012 http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1104-5704038-1040 Moralo je doci! :D 175/3400 A na drugom samo vitesse za 5k a ubodoh pul, juve, mila i junajted :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted December 9, 2012 Report Share Posted December 9, 2012 koliko su bedne kvote u ovom mocartu, uzas Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shomi~ Posted December 9, 2012 Report Share Posted December 9, 2012 Jedina kladionica na medaku, jbg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArktickaLubenica Posted December 9, 2012 Report Share Posted December 9, 2012 Jajarski all in sa kvotom 4 me je vratio na stanje malo bolje od petka. Inace sreca je stvarno zajebana stvar, od 40 utakmica koliko sam ravno gadjao za ceo vikend, 36 sam pogodio. Izasao samo jedan tiket. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted December 9, 2012 Report Share Posted December 9, 2012 (edited) Pa koliko si to utakmica igrao po tiketu? :D I koliko si puta ponavaljao je takodje bitno :D inače ja uglavnom vikendom imam po jednu tekmu malko jaču kvotu za koju sam u svojoj glavi siguran,juče mi je to na primer bio Čelsi danas Pul pa ih više puta stavljam inače to nikad ne radim :D Edited December 9, 2012 by trn Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArktickaLubenica Posted December 9, 2012 Report Share Posted December 9, 2012 (edited) 6 tiketa, razliciti broj utakmica. I da, dve sam ponovio sa jednog na jos jedan tiket, ali njih nisam racunao ... Edited December 9, 2012 by ArktickaLubenica Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pittsburgh Posted December 10, 2012 Report Share Posted December 10, 2012 U zadnje vreme teska kletva zadnjih sekundi u svim sportovima. Danas Everyon X za isplatu, City dobija ostatak meca na 2-1 za UTD, Tampa vs Phila bh1(NFL) u zadnjoj sekundi Phila postize TD. I pored toga cu izgleda vikend zavrsiti u plusu 3-4k. Kako ne znam... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
norman Posted December 10, 2012 Report Share Posted December 10, 2012 Početnička sreća il` šta već: http://www.mozzartbe...33-7986524-1040 http://www.mozzartbe...33-2273336-1040 http://www.mozzartbe...33-3827118-1040 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted December 10, 2012 Report Share Posted December 10, 2012 jebote ja ne mogu da verujem da se jos ljudi hvale da je utd bio sigurica..usla je lopta u 90m na najvecu srecu i odbitak zivog zida, sta je vama..da se igralo jos 5-6min siti bi ga uvalio na silu preko dzeka ili nekog..svaka cast dobili su, ali nikako nije bilo ocigledno, niti lako..a ni zasluzeno da se razumemo..drugo pol su ih razvalili.. Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted December 10, 2012 Report Share Posted December 10, 2012 brate, hart je uhvacen na krivoj nozi, jos je bio markiran, nema boga da bi stigao... tako se poklopilo nije on nju cenio da izlazi napolje, to ti garantujem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shomi~ Posted December 10, 2012 Report Share Posted December 10, 2012 Jeste izgledao mnogo smesno kako cupka, ali nema sanse da je ista mogao da uradi, krenuo je u pogresnu stranu i vise nema nazad :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArktickaLubenica Posted December 10, 2012 Report Share Posted December 10, 2012 Pa normalno da je uhvacen na krivoj nozi, ono ni Radisa Ilic ne bi cenio :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čamuga Posted December 10, 2012 Report Share Posted December 10, 2012 http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1078-1140458-1040 500 > 15 500 pae Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BakiZ Posted December 10, 2012 Report Share Posted December 10, 2012 wtf Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArktickaLubenica Posted December 10, 2012 Report Share Posted December 10, 2012 (edited) Sampdoria - Udinese; Academica - Braga; Fulham - Newcastle Sve tri utakmice bih odigrao istu igru zato sto su sve timovi na cijim mecevima ne ocekujem manje od 2 gola. Svi ovi timovi nemaju neku pouzdanu odbranu, mozda jedino Braga ima, i ne bi bilo cudo i da kao domacini primaju golove. Sa druge strane gosti su svi ofanzivni, sto ostavlja prostora za golove . 2-4 1.48 , 1.50 na Fulham - Newcastle Bologna - Lazio Ovde bih pomerio granicu za jos jedan gol, znaci 3-5, samo zbog istorijata medjusobnih duela. 2.05 AEL - Enosis Neon Ael je na neocikavnoj petoj poziciji i posle pada forme dobili su Marsej 3:0 i trebalo bi da iskoriste ovu sansu i prukljuce se vodecim ekipama, 1 1.30 Vallecano - Saragosa Vallecano koji sasvim fino igra ove sezone igra protiv Saragose koja je barem po meni jedna od najgorih ekipa Primere. Nije ni domacin neka odlicna ekipa, ali u boljem raspolozenju docekuju mec, a Saragosa nije poznata po blistavim igrama na strani . 1 2.20 Kvota je 20. Edited December 10, 2012 by ArktickaLubenica Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted December 10, 2012 Report Share Posted December 10, 2012 (edited) apdejtovan blog!!! http://betcool.blogspot.com/[/CODE] ajmo golovi veceras! :) Edited December 10, 2012 by manager Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted December 11, 2012 Report Share Posted December 11, 2012 kao i uvek, prodala je najmanja kvota, portugalci ispostovali Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted December 11, 2012 Report Share Posted December 11, 2012 pa dobro, dobio si :) ja juce katastrofa, iako su mi prosla oba para na blogu (prosto neverovatno, posto tamo nista ne mogu da pogodim sta napisem), nisam nista pogodio ovako.. popizdeo sam i u 70.min zuvao da ce na bolonja lacio pasti bar jedan gol.. naravno da nije doslo ali sam se malo izvukao na nba, GSW mi je bio jako jaka dvojka, ali nedostatkom hrabrosti zbog sranja koja su se izdesavala na fudbalu, nisam smeo za jako jako da uzmem... a da stvar bude jos smesnija, pogodio sam i nba tiket, tako da je juce 'podnosljivih' ~14e minusa... kako je moglo da bude super je Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manda <die bitch> Posted December 11, 2012 Report Share Posted December 11, 2012 na arsenal i romu veceras, kvota 2 ukupno 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted December 11, 2012 Report Share Posted December 11, 2012 nisi lud da igras italijanski kup :) vrhunac namestanja! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manda <die bitch> Posted December 11, 2012 Report Share Posted December 11, 2012 nek nameste revans, vec sam uplatio! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted December 11, 2012 Report Share Posted December 11, 2012 pae onda navijamo za romu ;) inace apdejtovan blog! a tamo: Eskisehirspor - Karabukspor 17h i Valensijen - PSG 19h :) 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandar_ Posted December 11, 2012 Report Share Posted December 11, 2012 Sunderland:Reading X Valensijen:PSG X Nimes : Chateauroux X Auxerre: Niort X 92,96 50>4,648 Quote "When you want to succeed as bad as you want to breathe, then you'll be successful". "Nearly all men can stand adversity, but if you want to test a man’s character, give him power". Superbia in Proelio Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts