Vlada_ Posted August 16, 2014 Report Share Posted August 16, 2014 bezveze odigrao danas, cisto eto, 300 dinara sam stavio, smor :] https://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1725-9850595-1214 Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted August 27, 2014 Report Share Posted August 27, 2014 igrao sam u balkan betu lopez - dodig 10+ I set i posto je predat mec da li se u ovoj kladzi vazi kvota 1 ili ostaje na snazi rezultat? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted August 27, 2014 Report Share Posted August 27, 2014 Prvi set se odigrao, pao si. Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted August 27, 2014 Report Share Posted August 27, 2014 e jbg posto npr u mocartu ako se preda u petom setu kvota je 1 za sve igre :D Član 28. Za sva klađenja, koja su primljena, a odigrana su na tim ili igrača koji je iz bilo kog razloga ispao ili odustao od daljnjeg takmičenja, smatra se da nisu dobitna i računa se kvota 1,00 (jedan), osim ukoliko se drugačije ne navodi u listi programa ponuđenih događaja. da ga jebem sad Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marks Posted August 27, 2014 Report Share Posted August 27, 2014 Igram često u balkan betu i mislim da si pao :c Da si odigrao 0-9 gemova, i da se desi da igrać preda, tebi bi se računala kvota (kolika god da je), dok bi u mozzartu bila kvota 1 tako da je to nekad dobro a nekad loše :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted August 27, 2014 Report Share Posted August 27, 2014 Prestanite da igrate u BB-u, nećete jebati one pičke :DNisam znao to za Mocart, tako da ipak proveri Grbo. Mada mi je nekako logično da si pao, zato što si mogao da baciš tiket posle prvog seta :) 1 Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atelas Posted August 29, 2014 Report Share Posted August 29, 2014 Prijatelji kumovi Rurovci.....kvota 330, sjebe mene i ortaka samo Jangbojs. Evo nemam snage ni da vam linkujem tiket... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tyr Posted September 14, 2014 Report Share Posted September 14, 2014 https://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1086-6463708-1222 300 din uplata, tuga braco :( Quote Najbolje su subare od Kolubare! Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted September 14, 2014 Report Share Posted September 14, 2014 Ja sam pao samo na X2 tu :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted September 15, 2014 Report Share Posted September 15, 2014 Nafatirale se kladže love, bruka. :( qft Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted September 15, 2014 Report Share Posted September 15, 2014 to samo ovaj put, inače nije ta priča :D Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted September 15, 2014 Report Share Posted September 15, 2014 ja sam juce dobio, za vas ne znam :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tOMABRE Posted September 21, 2014 Report Share Posted September 21, 2014 Ja sam za citav vikend pogodio mozda 3 para, od 15 :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chikakure Posted September 23, 2014 Report Share Posted September 23, 2014 http://www.oddsportal.com/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted September 23, 2014 Report Share Posted September 23, 2014 hvala 1 Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted September 27, 2014 Report Share Posted September 27, 2014 (edited) ajmo danas uzet novce: Liverpul - Everton GG, 4+ - kapiram da ce ovde everton dati gol liverpulu, lepo igraju ove sezone, tj dosta efikasno, a liverpul je u stvari luzerpul :) Monako - Nica 0-2 - niti jedna niti druga ekipa se ne mogu pohvaliti dobrim napadom.. slabo postizu golove a i u medjusobnim duelima nema istih.. Frajburg - Leverkuzen 3+ - za razliku od ovih gore, ovi se kidaju :) Hal - Man Siti 2 - JEBIGA! ako hoce titulu morace da pobedjuju na ovakvim mecevima. svakako kvalitet na strani gradjana Viljareal - Real 3+, 4+ - ovo mi je i za 7+. viljareal poznat kao tim koji moze da da gol i vise realu a real je masina, tj ronaldo je masina :) Zenit - Spartak Moskva 3+ - mnogo efikasne obe ekipe na startu sampionata.. jos uvek je koliko toliko lepo vreme u rusiji i mislim da ce to iskoristiti i odigrati jedan efikasan mec! Tuluz - PSG 2 - nesto kao i siti, stim sto te mid tier ekipe iz francuske nisu nikako kao i engleske Roma - Verona 3+ - verona je sposobna napadacka ekipa i dace gol romi, minimum GG ako ne i 3+ Rijeka - Zagreb 3+ - rijeka napadacki orijentisana, proslo kolo izgubili kod kuce od d.zagreba, osecam da ce se izduvati na zagrebu.. najbolji napadac lige, kramaric, u odlicnoj formi! Cvole - Herakles 3+ - naziv klubova me vuce da igram golove.. verovatno preskacem Atalanta - Juventus 2 - nesto kao za siti i psg stim sto je juve JUVE! mada ne verujem da ce sve tri proci, mora se izbeci bomba vikenda naravno, ne treba odigrati sve, nego izabrati 2-3 :) Edited September 27, 2014 by manager 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted September 27, 2014 Report Share Posted September 27, 2014 man utd 1 i gg city 2 sveci 1 i 3+ piterboro 1 usrao me notingem forest za pare :/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted September 27, 2014 Report Share Posted September 27, 2014 nisam zadovoljan danas... bilo je dosta NEVEROVATNIH rezultata... ali najveca misterija mi je 0-0 na frajburg lever :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tyr Posted September 30, 2014 Report Share Posted September 30, 2014 https://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1086-6162996-1227 Za 300 > 53500 :( GG kladionica, od svih ruja ja sam danas morao ovog probisveta da izaberem...thats it for me. Quote Najbolje su subare od Kolubare! Link to comment Share on other sites More sharing options...
leitito Posted September 30, 2014 Report Share Posted September 30, 2014 Bar si pao odmah na pocetku... da si cekao sa isplatu vec bi umro :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted October 21, 2014 Report Share Posted October 21, 2014 imam city 2 i gg i 2 i 2-3 i mrtvi sudija izmisli penal za cska a kolarov uopste nije imao kontakta sa dumbijom,nevera ko sve sudi...sestru mu jebem mrtvu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
agrsv Posted October 21, 2014 Report Share Posted October 21, 2014 Evo mene ce verovatno sjebati samo siti... imao sam siti 2, pariz 2, barsu 1-1, sahtjor 2, celzi 1-1, porto 1 i pariz bh1... 200 > ~5k 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
deK!sa Posted October 23, 2014 Report Share Posted October 23, 2014 (edited) http://kocka.org/ Nemam nista sa ovim sajtom da ne ispadne da je neka reklama, ali sam u zadnjih mesec dana pogodio par tiketa iskljucivo zahvaljujuci njemu. Jos bolje ako cepate singlove, momak stvarno do jaja izanalizira svaku tekmu. Edited October 23, 2014 by деки Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lawl_ Posted October 28, 2014 Report Share Posted October 28, 2014 (edited) E pa došlo i vreme za NBA. Možda kasno dajem tipove al' jbg tek sam sad našao vremena da sve sklopim i opikam tiket :D Dirk Nowitzki (-) - razlog tome, Dallas se dosta pojačao u odnosu na prethodnu sezonu, a i ovo je prva utakmica svima, pa mislim da ih neće baš toliko forsirati i da granica od 21.5 poena neće biti prevaziđena. Anthony Davis (+ 22.5) - lik je životinja. tvrdim da će za godinu do dve osvojiti MVP. Ključni igrač pelikansa. Carlos Boozer (- 13.5) - s obzirom da igra u LAL u kojima će opet Kobe da dominira, i da privatizuje loptu, on teško da će imati isti broj minuta kao što je imao u CHI. I plus, ovo mu je prva (oficijelna) tekma sa novim timom. Takođe, veoma lako može da se desi da uđe u probleme sa faulovima (igra protiv životinje Howarda). Dwight Howard (+ 18.5) - pored Hardena, u tom Hjustonu nema više valjanih igrača koji mogu da postignu toliko koševa. Sve će da se igra na njega ili Hardena. Ajde pa srećno svima. Ja sam na ove igrače uplatio 100din čisto da oprobam i testiram novu sezonu :) Edited October 29, 2014 by lawl_ 2 Quote :v Link to comment Share on other sites More sharing options...
lawl_ Posted October 29, 2014 Report Share Posted October 29, 2014 50% pogođeno, baš sam više očekivao od Howarda al ispostavilo se kontra :D nema veze, večeras dajem nove tipove xD Quote :v Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts