Jump to content

Kladionice #3

Lucky

Recommended Posts

https://www.facebook.com/pages/Premium-Win/620877057937750?hc_location=timeline

Evo vam za igrace i NBA lik stalno daje analize za dz i tikete, i u ogromnom je plusu protekle dve nedelje, ja nisam a pratim ga, zato sto nemam bas kesa da igram double i treble, vec igram 4 dok ne izgradim bankroll za kladzu, ali definitvno ga treba pratiti , salje i na pm uvek ako mu zatrazim da dopuni kvotu 

Ne znam zasto nece lik, ukucajte Premium Win profil slika mu je nesto sivo na cemu pise Slow but sure ...

Edited by ArktickaLubenica

probajte ovako

https://www.facebook.com/pages/Premium-Win/620877057937750

Ne bih se slozio sa njim za LBJa jer daje po malo glup argument,Vejd se vraca iz povrede ali sigurno nece igrati kao sto i inace igra i ne bih rekao da ce lagano pobediti veceras,juce je slabo sutirao LBJ pa mislim da ce danas dati vise, naravno to je moje vidjenje :D

ajde obrazlozite neke evroliga igrace, nemojte samo da nabacate, posto danas nista drugo nema u ponudi :D

ja juce ZNAO da harden ide under (nesto je rovit), ali me je totalno iznenadio dirkacha, ubacio 35p, grana bila 19.5 ja igrao under :) igrao under i dankana, grana 14.5 on 13p ili 14p nisam siguran..

i poslusao vitju za portland, lagano dosao i hendi

Karmelo više od 25.5

Harden više od 26.5

igrao bih i Kajria i Kleja Tompsona više koševa

ae

дошли сви сем Хардена, који се прописно испромашивао, а играо је 42 минута :с

ja juce ZNAO da harden ide under (nesto je rovit)

"ровит" је био пртив Никса па је набио 36 поена :D

следеће две текме је практично одмарао, зато што су биле лагане победе

тако да то нема везе са тим што није пробио, па играо је 42 минута на крају крајева, једноставно га није хтео шут и то је то

Edited by алфа

Um caruje, Dundo Maroje!

mislim da bi danas DRose konacno mogao da postigne 2+ poena...

igraju protiv denvera u gostima, denvera koji, koliko vidim po statistikama, ne igra odbranu (105 primljenih prosek dosada).

jes da i chikago ne odusevljava u napadu, ali bi svakako veceras trebao da postigne 100+ poena, a tu se drouzu otvara sansa za povratak samopouzdanja..

granica u sokeru je 15.5 @ 1.85 ali kapiram da ce se povecati na nekih 18.5 cim pljusne neka jaca uplata ili kada uvide gresku, posto je u vecini granica oko 18p

granica u pinnu je 16.5 @ 1,85 tako da i to moze da se igra ako soker poveca...

mislim da je ovo za jacu uplatu