Atomic Posted January 27, 2011 Report Share Posted January 27, 2011 Pff, niste true! Ja samo plasma cutter furam! Zato mi je i trebalo 3 sata do 6. chaptera, oni mali govnari me useru od života. Btw, je l' i vama loading time ~1 minut, il' je to samo meni? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 27, 2011 Author Report Share Posted January 27, 2011 Definitivno nešto nije u redu sa tvojim loadingom. Verovatno ti se nakon tako kratkog učitavanja ne učita sve, i onda nemaš sve teksture, a moguće je i da ti se učitao znatno manji broj protivnika po nivou, što bi objasnilo i to kako si tako brzo završio igru. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fushi.ryuu Posted January 27, 2011 Report Share Posted January 27, 2011 Ili možda igra iz Višnjice, pa mu treba 7 minuta do kraja? Quote .: l@w.: co-founder of kouteki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atomic Posted January 27, 2011 Report Share Posted January 27, 2011 Ali, ali, ja još nisam ni do pola stigao! :( Tj. ima 11 chaptera, bar mi se tako čini. Hm, ne znam, mene kad ubiju, izbedačim život. Čekam sigurno minut da mi se sve učita. Sve na max, 1680x1050. Može li da bude do lošeg kreka ili tako nešto? Imam klon + krek. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spu [RuR] Posted January 27, 2011 Report Share Posted January 27, 2011 krenuo sam i ja da peglam jer ste me zaintrigrali, ali me brutalno smara ponasanje nisana svaki put kad pomerim mis kao da ima inerciju, ostane da se krece jos malo u smeru u kojem se kretao Jel' moze to nekako da se iskljuci? Quote Everytime I cross the line I push the boundaries out a little... Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 27, 2011 Report Share Posted January 27, 2011 Ugasi vsync u opcijama. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atomic Posted January 27, 2011 Report Share Posted January 27, 2011 (edited) Hvala, beskonačno! Namučih se ko crv sa tim. -edit- Vsync mi je rešio i loading probleme \o/ Edited January 27, 2011 by Atomic Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spu [RuR] Posted January 27, 2011 Report Share Posted January 27, 2011 Ugasi vsync u opcijama. Jebes me ... nevera ... hvala Vudi! Ko da sam pijan igrao :D Doduse, ne mogu da povezem u svojoj glavi kakve veze ima vsync sa tim, ali mi je drago da radi! Quote Everytime I cross the line I push the boundaries out a little... Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 27, 2011 Report Share Posted January 27, 2011 By default vsync uses double buffering, which means the GPU has to sit idle after it finishes drawing each new frame to the back buffer while waiting for the refresh to be completed from the front buffer, hence the lag you notice. Triple buffering reduces that latency by allocating memory to store a frame while waiting for vsync, so the GPU can continue rendering as it does when not using vsync and potentially produce a newer frame in time for the next vsync. You can use D3DOverrider which is included with RivaTuner to force triple buffering D3D applications. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Katsu Posted January 27, 2011 Report Share Posted January 27, 2011 (edited) Taj problem je igra imala od kako je izasla jebem ih u dupe. Neciji komentar je bio:"Ma to su namerno stavili tako,posto nosis tesko odelo da imas pravi filing" ;) I meni ucitava za par sekundi.Ja sam igrao onaj rip. Naravno da se koristi samo plazma kater...ja sam lupio save prvi put kad sam igrao na jednom mestu pored prodavnice,bencha pred kraj igre i onda isprobao sva oruzija.Kater je majka,rail gun dobar jer moze da sasece vishe neprijatelja odjednom,ona testera je ok vizuelno,rifle je dobar kad se nabudzi skroz,ostala oruzja su meh. U igri su me najvishe smarali oni mali jadnici kad mi se nakace kao drkaj E,dok ih zbacis ode hp Poginuo sam jednom od njih i jednom kad sam pretrcavao preko broda...spicio me kamen jer sam preforsirao trcanje. edit:lazem...umro sam i 2 puta na onaj mrtvi energetski zrak sto izlazi iz zemlje,ne pazim kuda hodam ;) Edited January 27, 2011 by Katsu Quote Is there a flower shop in the tahraji desert? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 27, 2011 Report Share Posted January 27, 2011 ja zbog tog laga nisam odigrao igru kad je izašla, moraću sad da je obrnem. :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted January 27, 2011 Report Share Posted January 27, 2011 (edited) to ti je do misha... edit: kasnim pola veka sa odgovorom, lulz Edited January 28, 2011 by fatboy Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atomic Posted January 27, 2011 Report Share Posted January 27, 2011 Evo završih je upravo! Kakva igra! Presekla me par puta, ali JEBENA NIKOL KAD VRISNE NA KRAJU ... i dalje mi srce lupa .. Jao, jao, ajde dvojka. Btw, Aftermath je solidan filmić. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 16, 2011 Author Report Share Posted February 16, 2011 Ja pređoh, oko 9 sati mi je ukupno trebalo, na mediumu. Vođen savetima ovde, i ja sam koristio samo kater, zbudžio ga na maks, kao i odelo, i to je to. Doduše kad sam naišao prvi put na onog tenka nisam mogao da ga srokam katerom (?) pa sam kupio bacač plamena i onda mi je on ostao do kraja igre, pa sam ga koristio s vremena na vreme. Jedino nisam nešto impresioniran završetkom, ne znam ni sam šta sam očekivao kad je osnovna ideja igre da se pobegne sa planete, ali nekako dal' mi je suviše kratko trajao taj završetak, šta li ... ne znam ni sam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 16, 2011 Author Report Share Posted February 16, 2011 Vidi ga ovaj što se "pretplatio" na topic. To sam sve radio ... nisam pucao na njega spreda nego odazada, i to kad krene od mene (a ja kad odem na stepenice). Pa onda i kad se napravi u onu "kuglu" tj. kad se sakrije opet mu priđem iza leđa i pucam, ali prosto nije radilo. Katerom sam istrošio jedno 100 municije i kara. A bacačem plamena je bio gotov veoma brzo. Sad ću lagano dvojku, kao i keca uostalom, al' ne pre vikenda. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 16, 2011 Author Report Share Posted February 16, 2011 Sve se razumemo, samo to kod mene nije radilo pos'o :)) Nemam pojma ... i to samo kod tog ... posle kad ga sretneš još koji put, pa čak i kad je "crn" ubijanje ide pet puta lakše ... nemam pojma, neki zabag se tu desio :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted February 26, 2011 Report Share Posted February 26, 2011 Drugari nek mi pusti neko na pm dobar (aktivan) link za ds keca, ove što sam nalazio po netu su sve mrtvi torenti :( Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts