Jump to content

pričajte

Guest

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

'deste drugovi i drugarice.

Bio sam juče do DIS-a u kupovini, tamo umesto HiperCorta što je, i čini mi se da je ok, tj. deluje da su u redu cene. A i nije bila gužva, oko 22h, tad je u Tempu i dalje prilčan broj ljudi.

I našao sam onu "kuglu" za čaj sa hvataljkom, tako da sad mogu da pravim čaj brzo i lako!

Kupovao si kod Cmane iz Krnjeva :D

Je l' si uzeo neke "Dobro" viršle? :tf:

"This deck of cards is a little frayed around the edges, but then again so am I and I've got fewer suits..."

Ne znam ko je Cmana iz Krnjeva.

Ništa "dobro" nisam kupio, što, jel trebalo? :)

Pa Cmana iz Krnjeva drži DIS :D Tamo je sedište DIS-a :)

Inače uzmi "Dobro" bilo koji proizvod i videćeš da druge firme prave za njih a ovi samo udaraju etiketu i ambalažu. Pa tako "Dobro" sokove proizvodi npr. Nectar itd i tako obara cenu malo.

"This deck of cards is a little frayed around the edges, but then again so am I and I've got fewer suits..."

Inače uzmi "Dobro" bilo koji proizvod i videćeš da druge firme prave za njih a ovi samo udaraju etiketu i ambalažu. Pa tako "Dobro" sokove proizvodi npr. Nectar itd i tako obara cenu malo.

to je tačno. jednom je jedna riba sto radi u nekoj pekari pola sata ubedjivala moju sestru da je dobro jogurt u stvari isti onaj granice, samo druga ambalaza. Ova mala ostala tvrdoglava i nije uzela, a riba nam je čak čitala te deklaracije na njima.

Obojeni program je brutalan bend!

Opet sam bolestan, fak jea.

taman da se organizuje kanterica sad! :)

raspadam se od posla bas bi mi prijalo malo lesk(o)arenja :)

hahaha :))

Kako ste drugari? Ja sam danas nesto mestimicno, delimicno (sto bi rekao jedan moj drugar :D). Moram da citam nesto sad, pocnem da pisem neki rad, koji sutra treba da zavrsim...a veceras kod drugara, zvali neke kucke da igramo asocijacije i tako te drustvene igre. :D

edit: gotti, ako zaista mogu bilo kako da pomognem, vrlo rado.

Edited by LESkOpoz

2ch4bup.jpg

taman da se organizuje kanterica sad! :)

hahaha :))

Kako ste drugari? Ja sam danas nesto mestimicno, delimicno (sto bi rekao jedan moj drugar :D). Moram da citam nesto sad, pocnem da pisem neki rad, koji sutra treba da zavrsim...a veceras kod drugara, zvali neke kucke da igramo asocijacije i tako te drustvene igre. :D

icon_smile_blush.gif

masne fote

QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)

relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom

lol bio mi nismo andjeli na teveu i reko aj da sednem pet minuta i odgledam ceo:)

izgleda da mogu da odgledam taj film kad god se daje lol.

i nikad mi nije jasno da covek koji napravi ovakav film posle uzme i napravi dvojku i trojku...

brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...