voodoo_ Posted February 4, 2011 Report Share Posted February 4, 2011 Nisi joj dovoljno tužan Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladica^.^ Posted February 4, 2011 Report Share Posted February 4, 2011 'deste drugovi i drugarice. Bio sam juče do DIS-a u kupovini, tamo umesto HiperCorta što je, i čini mi se da je ok, tj. deluje da su u redu cene. A i nije bila gužva, oko 22h, tad je u Tempu i dalje prilčan broj ljudi. I našao sam onu "kuglu" za čaj sa hvataljkom, tako da sad mogu da pravim čaj brzo i lako! Kupovao si kod Cmane iz Krnjeva :D Je l' si uzeo neke "Dobro" viršle? "This deck of cards is a little frayed around the edges, but then again so am I and I've got fewer suits..." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 4, 2011 Report Share Posted February 4, 2011 Ne znam ko je Cmana iz Krnjeva. Ništa "dobro" nisam kupio, što, jel trebalo? :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
lawl_ Posted February 4, 2011 Report Share Posted February 4, 2011 Ajoj, NIKADA U ZIVOTU NE UZIMAJTE TO "DOBRO" sranje. Ocaj kakav im je kvalitet svih proizvoda. Mislim cokolade su kostale 28din, ratluk 30din, pola kila virsli fazon 150din :D :v Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted February 4, 2011 Report Share Posted February 4, 2011 zato u SOS marketu kilo virsli 138 din. ali ti nije dobro 10 dana Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted February 4, 2011 Report Share Posted February 4, 2011 Ne znam ko je Cmana iz Krnjeva. Ništa "dobro" nisam kupio, što, jel trebalo? :) trebao si roze kecap duzmes :/ fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted February 4, 2011 Report Share Posted February 4, 2011 PETAK! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladica^.^ Posted February 4, 2011 Report Share Posted February 4, 2011 Ne znam ko je Cmana iz Krnjeva. Ništa "dobro" nisam kupio, što, jel trebalo? :) Pa Cmana iz Krnjeva drži DIS :D Tamo je sedište DIS-a :) Inače uzmi "Dobro" bilo koji proizvod i videćeš da druge firme prave za njih a ovi samo udaraju etiketu i ambalažu. Pa tako "Dobro" sokove proizvodi npr. Nectar itd i tako obara cenu malo. "This deck of cards is a little frayed around the edges, but then again so am I and I've got fewer suits..." Link to comment Share on other sites More sharing options...
lawl_ Posted February 4, 2011 Report Share Posted February 4, 2011 E sad, jos da mi kazes da one njihove plasticne cokolade proizvodi bambi a oni ih samo pakuju u drugu ambalazu ne bih ti verovao :v Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladica^.^ Posted February 4, 2011 Report Share Posted February 4, 2011 Pročitaj jednom prilikom onu deklaraciju za par proizvoda :) Inače nisam spavao celu noć i baš sam super! "This deck of cards is a little frayed around the edges, but then again so am I and I've got fewer suits..." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 4, 2011 Report Share Posted February 4, 2011 ma super si Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted February 4, 2011 Report Share Posted February 4, 2011 Stigao mi je kamion dokumentacije koju treba pregledati...;( Ode dioptrija...:( QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted February 4, 2011 Report Share Posted February 4, 2011 odmazes trazi se kolegijum u sastavu dr. ljubavni lesko i dr. all around dulio upravo don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandar_ Posted February 4, 2011 Report Share Posted February 4, 2011 fml "When you want to succeed as bad as you want to breathe, then you'll be successful". "Nearly all men can stand adversity, but if you want to test a man’s character, give him power". Superbia in Proelio Link to comment Share on other sites More sharing options...
Codeic Posted February 4, 2011 Report Share Posted February 4, 2011 Inače uzmi "Dobro" bilo koji proizvod i videćeš da druge firme prave za njih a ovi samo udaraju etiketu i ambalažu. Pa tako "Dobro" sokove proizvodi npr. Nectar itd i tako obara cenu malo. to je tačno. jednom je jedna riba sto radi u nekoj pekari pola sata ubedjivala moju sestru da je dobro jogurt u stvari isti onaj granice, samo druga ambalaza. Ova mala ostala tvrdoglava i nije uzela, a riba nam je čak čitala te deklaracije na njima. Obojeni program je brutalan bend! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted February 4, 2011 Report Share Posted February 4, 2011 (edited) Opet sam bolestan, fak jea. taman da se organizuje kanterica sad! :) raspadam se od posla bas bi mi prijalo malo lesk(o)arenja :) hahaha :)) Kako ste drugari? Ja sam danas nesto mestimicno, delimicno (sto bi rekao jedan moj drugar :D). Moram da citam nesto sad, pocnem da pisem neki rad, koji sutra treba da zavrsim...a veceras kod drugara, zvali neke kucke da igramo asocijacije i tako te drustvene igre. :D edit: gotti, ako zaista mogu bilo kako da pomognem, vrlo rado. Edited February 4, 2011 by LESkOpoz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sd D1ablo Posted February 4, 2011 Report Share Posted February 4, 2011 to je tačno. jednom je jedna riba sto radi u nekoj pekari pola sata ubedjivala moju sestru da je dobro jogurt u stvari isti onaj granice, samo druga ambalaza. Ova mala ostala tvrdoglava i nije uzela, a riba nam je čak čitala te deklaracije na njima. sprco? Hoes before NGOes Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted February 4, 2011 Report Share Posted February 4, 2011 taman da se organizuje kanterica sad! :) hahaha :)) Kako ste drugari? Ja sam danas nesto mestimicno, delimicno (sto bi rekao jedan moj drugar :D). Moram da citam nesto sad, pocnem da pisem neki rad, koji sutra treba da zavrsim...a veceras kod drugara, zvali neke kucke da igramo asocijacije i tako te drustvene igre. :D masne fote QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Codeic Posted February 4, 2011 Report Share Posted February 4, 2011 sprco? Obojeni program je brutalan bend! Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted February 4, 2011 Report Share Posted February 4, 2011 Ahahaha, današnji blic horoskop ovan Danas obradujte sebe novim automobilom koji vam se dopada. ovo se pretvorilo u otvorenu zajebanciju Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvis J. Kurtovic Posted February 4, 2011 Report Share Posted February 4, 2011 Хахахах, до јаја :)))) Naposletku ti si navek znala da sam svirac,brosic sto se tesko pribada,da me moze oduvati najblazi nemirac,da cu u po reci stati,da se necu osvrtati nikada... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted February 4, 2011 Report Share Posted February 4, 2011 lol bio mi nismo andjeli na teveu i reko aj da sednem pet minuta i odgledam ceo:) izgleda da mogu da odgledam taj film kad god se daje lol. i nikad mi nije jasno da covek koji napravi ovakav film posle uzme i napravi dvojku i trojku... brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted February 4, 2011 Report Share Posted February 4, 2011 http://www.facebook.com/home.php?ref=home#!/pages/Nevjerojatno-Dokaz-da-je-2x25/149244691799933 Link to comment Share on other sites More sharing options...
lawl_ Posted February 4, 2011 Report Share Posted February 4, 2011 hhhahahahahaahahhaaha :D :v Link to comment Share on other sites More sharing options...
REAL~ Posted February 5, 2011 Report Share Posted February 5, 2011 http://www.facebook.com/home.php?ref=home#!/pages/Nevjerojatno-Dokaz-da-je-2x25/149244691799933 29,852 People Like This Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts