Jump to content

EXIT 2011

Doca

Recommended Posts

A šta sam failovao? Što sam napisao da bih od Deadmau5-a, Digitalism-a i Steve Aoki-ja, jedino slušao Kalkbrenner braću (kog kod dovedu)? Ili sam možda failova što nisam napisao "TO DEADMAU5!!!1!11" Ili sam možda failovao što sam okačio malo veću sliku?

'ajde beži u kurac.

Edited by Manny Calavera

"This deck of cards is a little frayed around the edges, but then again so am I and I've got fewer suits..."

Napisao sam braću zato što nije bilo 100% potvrđeno u trenutku pisanja da li dovode samo Paul-a ili Fritz-a. Tako da mi je bilo svejedno da li Paul ili Fritz, srećan sam svejedno. [|)] Samo zato sam rekao slušao bih "braću", a ne "Šta je ovo sranje, neće obojicu da dovedu, smradovi"...

Mada realno mogao sam bolje da se izrazim, ali eto, ne moramo odmah da se teramo :D

"This deck of cards is a little frayed around the edges, but then again so am I and I've got fewer suits..."

Zato što ti je post bio u fazonu "šta dovode jednog, samo braću bih slušao icon_smile_cool.gificon_smile_cool.gificon_smile_cool.gif" . Ako sam ja pogrešno razumeo onda jebi ga, izvini.

fejlovao si, nije to napisao zato što samo paul nije dovoljno dobar, nego da pokaže kako zna da postoji i fric kalkbrener, a ne samo paul, za kojeg su nubovi čuli kad su gledali berlin calling. kapiraš, on je u toj priči, ima lejbel i svoje veče u klubu, pa zna takve stvari.

i mene si našao da hraniš ovim govnima od muzike (deadmaus, aoki).

doca zajebani klaber, nosilac urban2000 spomenice :D

i mene si našao da hraniš ovim govnima od muzike (deadmaus, aoki).

nemoj da mi hejtujes japanskog hipstera!

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.

iskidao.

doca zajebani klaber, nosilac urban2000 spomenice :D

više sam mislio na to što je dj vudu taj koji bi trebalo da se loži na tu muziku, ali dobro, može i tako!

Edited by Doca.

Novi forum smrdi

3do1AEy.pngyxHzIOp.png

• 2 weeks later...