Atelas Posted July 11, 2011 Report Share Posted July 11, 2011 posle toga na mainu me shy fx tj. Digital Soundboy soundsystem oduševio, STAMINA definitivno najveći MC car ikada... ono, ne znam, iako su realno puštali hit do hita, jako dobro je bilo <3 http://www.youtube.com/watch?v=UzYlQFGAb24 Istina! Jako je dobro bilo a sasvim slucajno sam bio tamo i ostao do kraja... Magnetic i deadmau5 u isto vreme bili - NAJVECI FAILLLLLLLLLLLLLL Sto hejtujete Miju? Ja nisam imao pojma ko je to, ali okej je zvucalo iako sam bio samo pola sata Da li je bio neko na Fedde le grandu, cini mi se da je on napravio najbolju atmosferu na dens areni ili sam samo bio u takvom delu gde su svi skakali i vristali Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted July 11, 2011 Report Share Posted July 11, 2011 meni je dens bio generalno smor. sve zajedno sam proveo tamo 3 sata, od toga 2 na underworldu, ostatak kad god sam otisao zajebao sam se. garo rofl, zabiela manje vise, underworld fantastican, bio nesto malo na kregu koji je bio okej. isao na gruvarmadu, al sam cuo nesto malo fede la grand, okrenuo se i otisao. u sustini najbolji stejdz mi je bio fusion gde sam cuo tgg i house of pain, ozvucenje je bilo dobro. elektrana isto okej s vremena na vreme, mada je treci dan pretezno bio smor tamo. sve u svemu, los exit. samo jedan brutalan dan i tri dana koja sam protracio. sledece godine cu dobro da razmislim dal cu da idem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atelas Posted July 11, 2011 Report Share Posted July 11, 2011 Ali moras da priznas da je vatromet sabio Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted July 11, 2011 Report Share Posted July 11, 2011 ja i dalje ne mogu da preplacem jorisa kojeg su stavili u pola 7,jebo im retardirani pas mater Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted July 11, 2011 Report Share Posted July 11, 2011 Ali moras da priznas da je vatromet sabio boga mi, jeste. ja i dalje ne mogu da preplacem jorisa kojeg su stavili u pola 7,jebo im retardirani pas mater qft shuki i ja smo to prokomentarisali jedno 10 puta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoocky Posted July 11, 2011 Report Share Posted July 11, 2011 gluplji potez od propustanja voorna nisam mogao da napravim :( sinoc je bilo vise nego kul. Portishead <3 i odem posle do mejna, bio neki rege dram, i car je odvojio pola sata i vise na pustanje rege klasika Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted July 11, 2011 Report Share Posted July 11, 2011 ZA NAS NARKOMANE JORIS JE BIO TAMAN NA VREME AL NAS IZVOZAO ZHVRNJAUUUUUUUUUU Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted July 11, 2011 Report Share Posted July 11, 2011 Са киме се преклапао Joris? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted July 11, 2011 Report Share Posted July 11, 2011 s doruckom. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted July 11, 2011 Report Share Posted July 11, 2011 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted July 11, 2011 Report Share Posted July 11, 2011 (edited) 01. Christian Prommer - Sueno Latino (DJ Hells All U Need Is Love Remix) 02. Todd Terje - Ragysh 03. Maceo Plex - Your Style 04. Mario Vidis - Changed feat Ernesto 05. Paneoh - Lateral 06. Loops - Madre - Rodriguez Jr Remix 07. Frann Delice & Xuzav - Disco - Hitz 08. Simon Baker - Grey Area 09. Mark Fanciulli - The Tide (Joris Voorn Edit) http://djurl.com/t11pjhvz http://uploaded.to/file/q3uwoe46/Joris_Voorn_-_DJ_Mix_for_Exit_Festival_%28Serbia%29_July_2011.mp3 Inače EXIT je bio vrlo zanimljiv. Upoznah protu i šukija kom posebno moram da se zahvalim što nam je nabavio 2 kamp mesta za EXIT. Inače Joris je car, bio je iza nas na VIP terasi dok je radio smormau5 i popričali smo sa njim, dali mu promo :) Mogu da kažem da retko koji DJ to radi, ali eto prosto smo se tu našli. Takođe upoznali smo i njegovog menadžera za Balkan region koji i sam za njega ima sve reči hvale tj. da je kao ličnost vrh tip :) Joachim Garraud je imao najbolji live nastup tog dana iako je puštao cheesy electro trake i klasike. Ipak je lik mixovao, svirao, bacao one njegove maske, zajebavao se sa kamerom i još 100 stvari. Imao sam prilike da malo popričam sa njim i da mu čestitam na prvom nastupu u Srbiji, stvarno je odradio 110%. Inače deadmau5 i Zabiela su bili očajni + su sjebali tamo opremu. Dok je od cele dance arene Underworld potpuno objasnio. Šteta što je tako kratko trajalo :( Mali insight: Deadmau5 sad uzima između 35.000E i 50.000E za nastup, dok je pre 3 godine radio za 1.500E :D Edited July 11, 2011 by Mr.Minus 1 Quote Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljok Posted July 11, 2011 Report Share Posted July 11, 2011 bas se pomucio Joris da napravi mix povodom EXIT-a :)) http://www.1001tracklists.com/tracklist/5023_nic-fanciulli-joris-voorn-at-worldwide-sounds-june-2011-06-09.html Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted July 11, 2011 Report Share Posted July 11, 2011 @egzajl izvini druze moj, stvarno sam mnogo radio, a kad sam imao malo vremena, pio sam do iznemoglosti. Nemoj se ljutiti, nadoknadicu, obecavam! :* @inferno poy drugar! Hahahah, mi smo plakali od smeha za ovog drugara, neverovatno koliko je on bio uporan. :D Exit je sve u svemu losiji i losiji. Jako sam se razocarao na Magneticu, ozvucenje je bilo katastrofalno, usrali su mi ceo dozivljaj. Zabiela se meni bas svideo, jaaako je lepo vozio. Underworld nisam ni cuo, iako sam bio na Areni, ali sam toliko bio mrtav pijan da sam se naslonio na zid i spavao. Deadmaus nista posebno. Kalkbrener jebeni majstor! Prijatno me je Nastic iznenadio, bas je fino vrteo, drzao masu, mada nisam ostao do kraja, jer imam drugare debile. I na kraju, moram da pohvalim mejn stejdz u kasnim satima, odnosno momenti kad je isao dnb ili dubstep. Ranije mi se takva muzika nije dopadala, ali ove godine sam umeo bas dobro da se provedem. Na kraju, ja sam celom pricom Exita zadovoljan (tu ubrajam i volontiranje, kamp, sam festival...), i verovatno cu ici i sledece godine. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted July 11, 2011 Report Share Posted July 11, 2011 Bolje bi ti bilo znash! :* Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted July 11, 2011 Report Share Posted July 11, 2011 @Inferno: To je mix FOR EXIT, a ne onaj sa EXIT festivala :) 1 Quote Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted July 12, 2011 Report Share Posted July 12, 2011 ako izumem to sto kasljem krv i sto mi iz nosa curi crna tecnost , onda su ovo bili jedni od bolje provedenih dana u zadnje vreme - dopunuio listu domacih bendova koje nisam gledao nikad, a trebalo je na beer festu 2006 - swe pohvale za underwolrd - kreator (in before kreki) bog otac, le click bubnjar zivotinja doca car nabacivanja drugarica coka car pozitivne energije reki car bleje po kaficima i brzih kafa dragan car sedenja u grupama ljudi uvek vecih od 10 nikola car svih crnaca iz banata rapid car 2m visok daki gej kurac za sve druge koje nisam video i najveci za immz-a i najveci poz za random likove sa rur majama Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted July 12, 2011 Report Share Posted July 12, 2011 @killy <3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted July 12, 2011 Report Share Posted July 12, 2011 (edited) Mali insight: Deadmau5 sad uzima između 35.000E i 50.000E za nastup, dok je pre 3 godine radio za 1.500E :D brate, ko te to slagao? Edited July 12, 2011 by fatboy Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 12, 2011 Report Share Posted July 12, 2011 "karl koks uzima 50000e za nastup" je mit u rangu "branda rasel ima stan u beogradu" :D je l i ove godine nastić zatvorio dens arenu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 12, 2011 Report Share Posted July 12, 2011 Koliko ja znam jeste. Kad sam išao na posao u pon ujutru bio neki "prenos" tj. novinar se javljao sa lica mesta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted July 12, 2011 Report Share Posted July 12, 2011 (edited) brate, ko te to slagao? Čovek koji je doveo Voorn-a na EXIT :[ A za EXIT je mau5 uzeo valjda 35.000... Ne bi me čudilo. Imaš neki drugi info? Edited July 12, 2011 by Mr.Minus 1 Quote Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted July 12, 2011 Report Share Posted July 12, 2011 ja bih mu dao dve nule manje :D 1 Quote Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljok Posted July 12, 2011 Report Share Posted July 12, 2011 Voodoo, nisi razumeo. Kao mix for exit ovo ono, a uzeo set od kad je radio kod Fanciullija na radiju :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted July 12, 2011 Report Share Posted July 12, 2011 Pa to su manje-više svi uradili :D 1 Quote Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted July 12, 2011 Report Share Posted July 12, 2011 ЏејДиВуду је сигурно лоше чуо тог менаџера, овај му је вероватно рекао "35 hundred" а он конвертовао у 35k. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts