togFU Posted April 11, 2011 Report Share Posted April 11, 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted April 11, 2011 Report Share Posted April 11, 2011 koliko ustvari ima levorukih ljudi . 1 u 20? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted April 11, 2011 Report Share Posted April 11, 2011 ja sam foru skapirao kao ogledalo :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted April 11, 2011 Report Share Posted April 11, 2011 И јесте као огледало, види страну алфа нумеричког дела тастатуре. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted April 11, 2011 Report Share Posted April 11, 2011 kili ciger :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
milutin_mica Posted April 11, 2011 Report Share Posted April 11, 2011 I ko proizvodi tastature naopacke i ko je bre celav!? Koja laz slika.Inace, drzao sam ruku bas tako dok sam skrolovao, lol. Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted April 11, 2011 Report Share Posted April 11, 2011 e pa zasto nije rekao da je ogledalo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljok Posted April 11, 2011 Report Share Posted April 11, 2011 ja sam semi-facepalmovao dok sam gledao :)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaurin Posted April 11, 2011 Report Share Posted April 11, 2011 ja nisam pesnicom drzao facu, vec otvorenom sakom, ali to je to! cenim da je i pogled ubo :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Codeic Posted April 11, 2011 Report Share Posted April 11, 2011 Dzizs. Nemojte da stalkujete na fb-u... Obojeni program je brutalan bend! Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted April 11, 2011 Report Share Posted April 11, 2011 Nemojte da stalkujete na fb-u... Link to comment Share on other sites More sharing options...
djole89r Posted April 11, 2011 Report Share Posted April 11, 2011 http://www.demotivation.us/newest/thinking-1247522.html Thinking Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheJack Posted April 11, 2011 Report Share Posted April 11, 2011 There are people who almost never smile but are almost always happy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Codeic Posted April 12, 2011 Report Share Posted April 12, 2011 Obojeni program je brutalan bend! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted April 12, 2011 Report Share Posted April 12, 2011 (edited) Problem, officer? Dal ga je usralo il je čekao? Edited April 12, 2011 by Santa Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomkeus Posted April 12, 2011 Report Share Posted April 12, 2011 Tomke ... objasni! 1. Problem zaustavljanja. Pitanje je sledeće: Ako imaš Univerzalnu Tjuringovu Mašinu, da li postoji opšti algoritam koji može utvrditi da li za proizvoljni program i input, mašina izvršava taj program za konačno vreme, ili ga izvršava beskonačno mnogo vremena. Odgovor: Tjuring je pokazao da takav algoritam ne postoji. Jedna od posledica ovoga je da ne postoji opšti algoritam koji može utvrditi da li je neka proizvoljna tvrdnja o prirodnim brojevima istinita ili ne, pošto se problem zaustavljanja Tjuringove Mašine može preslikati na problem nad skupom prirodnih brojeva. Dalje čitanje: http://en.wikipedia.org/wiki/Halting_problem, 2. Hajzenbergov princip. Mislim da ovo ne treba razjašnjavati, pošto su skoro svi upoznati sa njim. 3. Drugi Gedelov teorem nekompletnosti. Peano je bio matematičar koji je formalizovao prirodne brojeve, tj. postavio skup aksioma (tzv. Peanova aritmetika) iz kojih je moguće dokazati sva svojstva prirodnih brojeva. Drugim rečima, to je skup aksioma na osnovu koga je moguće utvrditi da li je bila koja tvrdnja o prirodnim brojevima istinita ili ne. Ovo sve važi samo pod uslovom da su aksiomi konzistentni, a to znači, da polazeći samo od ovih aksioma ne smemo da dođemo do kontradikcije, kao što je npr. 0=1. Dokazivanje konzistentnosti Peanovih aksioma je zato bio važan matematički problem i David Hilbert ga je uvrstio među svoja 23 problema (izbor važnih matematičkih problema sa početka XX veka). Problem je u neku ruku rešio Kurt Gedel teoremom koji tvrdi, ne samo da takav dokaz nije moguće dati u okviru Peanove aritmetike, već i da nije moguće konstruisati takvu Peanovu aritmetiku u okviru koje će biti moguće dokazati njenu konzistentnost. Dalje čitanje: http://en.wikipedia.org/wiki/Hilberts_second_problem#First_incompleteness_theorem, http://en.wikipedia.org/wiki/Hilbert%27s_problems You're all gonna die. Then you'll be dead for way longer than you're alive; like, that's mostly what you're ever gonna be. You're just dead people that didn't die yet... Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted April 12, 2011 Report Share Posted April 12, 2011 nisam svatio nista ali ovaj tomke je car Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 12, 2011 Author Report Share Posted April 12, 2011 Jel može i moj drugar da dođe na večeru? :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spu [RuR] Posted April 12, 2011 Report Share Posted April 12, 2011 Tomke presao fiziku na hard :D Everytime I cross the line I push the boundaries out a little... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted April 12, 2011 Report Share Posted April 12, 2011 Niko od vas ne bi voleo da ima ovu tablicu? Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted April 12, 2011 Report Share Posted April 12, 2011 ja videh NS 007 FU. pa bih radije nju da imam. mada može i ova, ae. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted April 12, 2011 Report Share Posted April 12, 2011 Ja bi pored TF nalepio nalepnicu :) Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaurin Posted April 12, 2011 Report Share Posted April 12, 2011 jeli je TF "taj fazon" ili "team fortress" kad smo vec kod tablica, sestra mi je pre 3 dana poslala SMS "Videla sam tablicu LOL" prva reakcija mi je bila "zasto je smesna cinjenica da je videla tablicu, i od kad ona koristi "lol"?" da bih posle 3 sekunde shvatio da je zapravo videla tablicu na kojoj pise "lol" :)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomkeus Posted April 12, 2011 Report Share Posted April 12, 2011 BTW, good one. Okačeno na vrata kancelarije. Malo da trolujem studente You're all gonna die. Then you'll be dead for way longer than you're alive; like, that's mostly what you're ever gonna be. You're just dead people that didn't die yet... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted April 12, 2011 Report Share Posted April 12, 2011 TF = TrollFace koji se jelte na ovom forumu kuca kao ": TF :" (bez razmaka). :( Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts