Jump to content

Zanimljive slike

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Pa nemam pojma, iskreno, pošto se sad vodi neka polemika oko toga, jer su iz Hyundaia kao krenuli u neku "kampanju" - "aufiderzen tim" ... doduše na svom FB-u ne na glavnom sajtu. Po meni to smrdi na prosto pokušaj da se "operu" za ovakav mail. A sam mail kao mail me uopšte ne iznenađuje, skroz ga vidim kao realan.

edit: na kraju, gore se kod datuma nazire y na kraju, znači ili january ili february mogu biti pošto je 2011. u pitanju. Pa kao, valjda nije april fools. Doduše, kako je tek sad dospelo do interneta, ne znam, ali nekome je dozlogrdilo izgleda :)

Sto da se "operu" ?

jbg, zikra je

sta ce im neproduktivni radnici

Pa zato što se to ne piše u mailu, ne u ovakvom mailu, ne možeš da imaš penale a nagrađivanja MOŽDA budu i slično. Nego kažeš baš tako - kriza je, imamo ove targete, ako se ne ispune jebi ga, moraćemo da sečemo radna mesta, itd.

meni je ta gotivna:) crnja ima skroz gotivnu facu "hmm contemplating, jej igramo saha", mada bi bilo bolje da je malo razvijenija partija

brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :)

pa jesu, ali mogu da budu prilicno jednaki i u mid-gameu, nekako mi ovaj camuga deluje ko da mu nije dobro kolko kombinacija tripuje u glavi, a nije ni prvi potez poceo:)

brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...