banman Posted January 10, 2011 Report Share Posted January 10, 2011 Interesuje me gde se moze naci taj dodatak za pravljenje guste pene za perace ali da ima foru adaptera ili da je predvidjen za kranzle. Kranzle ima M22 prikljucak. Uglavno sam nailazio na dodatke namenjene karcher-u ali taj prikljucak ne odgovara niti mogu napraviti neki spoj. Quote Ladies and gentlemen, Frank Sinatra Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted January 10, 2011 Report Share Posted January 10, 2011 Ja imam Karcher, vidis, mogao bi izjuriti negde taj dodatak za penu :) Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
banman Posted January 10, 2011 Author Report Share Posted January 10, 2011 http://www.eurooriginal.rs/index.php?option=com_content&task=view&id=379 tu ti je 15 evra sto mi se cini fina cena Quote Ladies and gentlemen, Frank Sinatra Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 11, 2011 Report Share Posted January 11, 2011 Dobra fora što piše 15,- ali ne i čega, i plaćanje u dinarskoj protivvrednosti i ti odeš tamo i kažeš - jel 15 forinti i napraviš trollface, a da smo na zapadu morali bi da ti prodaju po toj ceni jer nigde nisu naznačili u kojoj je valuti cena, ili ja nisam pogledao dobro :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
banman Posted January 11, 2011 Author Report Share Posted January 11, 2011 laki, zaboravio da je ovo dovitljiv narod: gospodine trenutno nemamo na lageru a dok budemo imali na zalost sledi korekcija cena +trollface prodavca Uglavnom, ovi dodaci se kod nas susrecu uglavnom za karcher i njegove plagijate, pa su i izvedbe prikljucka slicne karcher-u. Quote Ladies and gentlemen, Frank Sinatra Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 12, 2011 Report Share Posted January 12, 2011 Pa ti traži da kupiš ali nemoj da pominješ 15 forinti, pa tek kad izvade to što ti treba (da izvineš) ti onda lansiraš tu "15 forinti" šemu. Tad ne mogu da kažu da nemaju na stanju :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
phantomq Posted January 23, 2011 Report Share Posted January 23, 2011 a oni kazu znate ovo je uzorak, samo da proverim dali stvarno imamo u magacinu ;) Quote ((((Q)))) SRBI su najgluplji narod na svetu!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts