fatboy Posted December 22, 2010 Report Share Posted December 22, 2010 ...... sa jednog bloga... simpa pogled na celu tu gungulu sa najavama "naj-zurki" za docek NG... nije daleko od istine svakako... Svake godine u ovo vreme ista priča. Zatrpani smo flajerima, najavama i pozivnicama za novogodišnje žurke. Ali kako u moru tih najava da znamo šta se zaista krije iza tih reklamnih poruka i kako da odaberemo gde ćemo ići? Po prvi put u Srbiji, web portal Trojka.rs donosi vam ekskluzivno vodič za tumačenje novogodišnjih reklamnih poruka. Vreme je da konačno saznate šta se krije iza svih tih bombastičnih rečenica. A verujemo da ste dosta toga i sami već iskusili. Pa, da počnemo. NEOGRANIČENE KOLIČINE HRANE I PIĆA - Od hrane očekujte dva pleha kiflica koje je umesila organizatorova keva, nešto malo čajne kobasice na čačkalicu, i jednu činiju ruske salate koju će pojesti prvih pet gostiju. Što se tiče pića: odmah posle ponoći, nakon pada mobilne mreže očekujte da nestanu najpre sve zalihe žestokih pića osim Vinjaka. Do jedan sat nestaće i sva vina osim par litarskih flaša Carice Milice. Nakon dva sata posle ponoći u ponudi će ostati samo vruće Apatinsko Pivo u plastičnoj flaši od dva litra, Knjaz Miloš, Koka Kola, i pola tetrapaka soka od breskve sa nekoliko pikavaca unutra. EKSKLUZIVNA LOKACIJA NA DEDINJU - Predratna napuštena kuća spremna za rušenje, na periferiji Dedinja prema Voždovcu, preuređena za potrebe žurke. Na brzinu počišćene fekalije i špricevi lokalnih narkomana koji su se unutra okupljali. Pri glasnijoj muzici sa tavana se odronjava malter. WC je prepun paučine i nema svetla pa morate da ostavite odškrinuta vrata ili da osvetljavate wc šolju ekranom svog mobilnog telefona. U dva sata ujutru muzika se stišava na pola jer baba iz komšiluka preti da će da zove inspekciju. RENOMIRANI NEMAČKI DJ - Organizatorov kum koji je radio kao cepač karata u gastarbajterskoj diskoteci u Minhenu. Pušta komercijalni trens i haus iz Windows Media Playera na svom raspalom laptopu. Pristao je da radi bez honorara jer su mu obećali da će mu nabaciti onu medicinsku sestru iz Batajnice na čije slike sa Fejsa balavi poslednjih šest meseci. Ofarbao kosu u plavo i stavio minđušu u uvo da se ne provali da je Srbin. VELIKA NOVOGODIŠNJA ŽURKA - Dvadeset ljudi NAJVEĆA NOVOGODIŠNJA ŽURKA - Trideset ljudi NAJVEĆA NOVOGODIŠNJA ŽURKA U SRBIJI - Četrdeset ljudi NAJVEĆA NOVOGODIŠNJA ŽURKA NA BALKANU - Četrdeset ljudi i dva pijana Slovenca EXCLUSIVE VIP GUEST STARS - Pojaviće se pevaljka u najlon čarapama koja je ispala u prvom krugu Zvezda Granda, Big Lale koji će izvesti trik sa nestajanjem ping-pong loptice ako ga u tome ne spreči parkinsonova bolest, i goluždravi maloletnik mlada nada radijskog festivala koji će otpevati par pesama od Tozovca. GO-GO DENSERKE U BAZENU - Kratkonoga debela prekvarcovana mrdačica dupeta u crnom šorcu i bodiju, igra iznad bazena okružena sa nekoliko bankara u košuljama na kose pruge koji je snimaju mobilnim telefonima. U bazenu nema ljudi ali zato ima pregršt opušaka i plastičnih čaša. ALL INCLUSIVE - Moraćete da platite svako piće koje nije domaće, a izbor hrane je kao u vašoj lokalnoj pekari u osam uveče pred zatvaranje. Kokteli su misaona imenica, osim ako u njih ne ubrajate đus votku i džin tonik. TRADICIONALNI AMBIJENT U SRCU BEOGRADA - Propali državni restoran okićen kineskim novogodišnjim ukrasima. Za stolovima sede brkati teča koji ljušti lozu i tetka zift plavuša sa mini-valom. Tu su i dečko i devojka na pragu tridesete koji su u vezi već sedam godina i uzeće se kad ona završi medicinu. Konobari su mršavi ispijenog lica, sa naramenicama triput širim od njihovog tela. Starogradsku muziku oko stolova svira bend koji se zove isto kao neka pesma od Desanke Maksimović. ŠVEDSKI STO - Nekoliko praznih činija u kojima su razbacane čačkalice i koštice od maslina. U plehu za meso, pršuta i kulen su davno pojedeni, a preostala su dva lista praške šunke podriguše. Ako na stolu prekopate po iskorištenim papirnim tanjirima prekrivenim masnim salvetama, možda pronađete parče gibanice. ŽURKA NA TRI STEJDŽA - Stejdž 1: Dnevna soba, okoreli narodnjaci. Stejdž 2: Spavaća soba, lagani pop narodnjaci. Stejdž 3: Vešernica, komercijalni haus. POŽURITE, OSTALO JE JOŠ JAKO MALO KARATA - Prodato je sve zajedno sedam karata pa su organizatori u paničnom strahu da će cela žurka pući. Po ceo dan sede na Fejsu i šalju ovu rečenicu svima u Inbox i na Wall. Ironično, ova glupa fora još uvek pali čak i u 2011, pogotovo ako je prodajete momcima koji se slikaju bez majice i devojkama koje su napisale da im je omiljeni predmet fizičko. SLIKE ZGODNIH AMERIKANKI U BIKINIJIMA NA FLAJERU - Očekujte na žurci uglavnom večite studente srdačnog telećeg osmeha u crnim košuljama zakopčanim do krajnika, koji drže u ruci točeno pivo. Što se tiče dobrih riba sa flajera, možda sretnete neku njihovu sirotu lepuškastu drugaricu koju su uspeli da ubede da krene sa njima kako bi i ove godine neuspešno pokušali da je smuvaju pričajući joj viceve. Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SHMEKER Posted December 22, 2010 Report Share Posted December 22, 2010 Vrhunski! :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted December 22, 2010 Report Share Posted December 22, 2010 EKSKLUZIVNA LOKACIJA NA DEDINJU - Predratna napuštena kuća spremna za rušenje, na periferiji Dedinja prema Voždovcu, preuređena za potrebe žurke. Na brzinu počišćene fekalije i špricevi lokalnih narkomana koji su se unutra okupljali. Pri glasnijoj muzici sa tavana se odronjava malter. WC je prepun paučine i nema svetla pa morate da ostavite odškrinuta vrata ili da osvetljavate wc šolju ekranom svog mobilnog telefona. U dva sata ujutru muzika se stišava na pola jer baba iz komšiluka preti da će da zove inspekciju. lol, ovo sam čuo od jedne ribe, bila za NG na Dedinju u i fazonu kuća nema JEDAN ZID, znači samo prebačena najlonska folija, jakne im ubacili u neku maltene šupu koju su likovi zaključali i otišli do ujutru, uvoštili su se od ladnoće, u tom prostoru gde je kao "pokriveno" bila gužva ko u autobusu, jedino je plaćanje prošlo kako treba. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted December 22, 2010 Report Share Posted December 22, 2010 mislim da je ovo sa vukajlije, al svejedno je dobro. mada, ja sam jednom išao na tako neku organizovanu žurku u random prostoru i bilo je do jaja. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted December 22, 2010 Report Share Posted December 22, 2010 b92 blog. ili je i tamo repost sa vukajlije? \o/ ja idem nigde i ovo je utesno :) Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
kasandro Posted December 22, 2010 Report Share Posted December 22, 2010 Poslase mi ovu sliku pa da podelim Ne bih nikad ostao kuci za ng sa ribom, cisto da se razume. Idem da karam kurve i smrcem kokain. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted December 22, 2010 Report Share Posted December 22, 2010 smejao sam se kao debil jedno 5 puta u toku teksta, pogotovo na big laleta i jebenim gutanjem ping pong loptica koji kurac :D inace, podrazumeva se da je ceo tekst od a do š skroz jebeno tačan, e gle latinična slova od sad ovako pišem đaos Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted December 22, 2010 Report Share Posted December 22, 2010 đaoš Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SHMEKER Posted December 22, 2010 Report Share Posted December 22, 2010 Bespotreban post, mogao si makar da sacekas malo vise od jednog, nepunog, minuta da postujes nesto. Napisao sam tako da nebih sad isao ospirno sve jer se slazem sa ovim i na zalost sve je tacno sto je gore napisano.. ako smeta post ti obrisi slobodno ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted December 22, 2010 Report Share Posted December 22, 2010 hoce da kaze da nisi mogao da procitas sve za tako kratko vreme i da si samo lupio genercki odgovor Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kasandro Posted December 22, 2010 Report Share Posted December 22, 2010 Kako ovi ivanovi puleni brane jedan drugog! Pravda za sekiru! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted December 22, 2010 Report Share Posted December 22, 2010 ne branim ga, zapravo pokusavam da izvucem nesto od nikole da bih onda naduvao nea sto je naduvao nikolu Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted December 22, 2010 Report Share Posted December 22, 2010 Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted December 22, 2010 Report Share Posted December 22, 2010 mrzi me da čitam sad, ali kontam da je slično ovom http://www.trojka.rs/zanimljivosti/4241-kako-da-dizajnirate-svoj-trash-flajer-za-novogodisnju-zurku.html Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
kasandro Posted December 22, 2010 Report Share Posted December 22, 2010 ne branim ga, zapravo pokusavam da izvucem nesto od nikole da bih onda naduvao nea sto je naduvao nikolu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SHMEKER Posted December 22, 2010 Report Share Posted December 22, 2010 (edited) Shvatio si zasto sam to rekao, bravo. Veruj mi da sam procitao sve,da nisam ne bih ni komentarisao ;) Edited December 22, 2010 by N1k0L4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kasandro Posted December 22, 2010 Report Share Posted December 22, 2010 Da si naucio gramatiku ne bi komentarisao? :OHa ha, nema sad edita! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted December 22, 2010 Report Share Posted December 22, 2010 sad si slagao i vise ne mogu da te branim, jebi ga Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SHMEKER Posted December 22, 2010 Report Share Posted December 22, 2010 haha nisam slagao al ajde nmvz da se nerspravljamo dzabe :/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted December 22, 2010 Report Share Posted December 22, 2010 (edited) ehehehe okacio sam zbog paznje haha Edited December 22, 2010 by dustman Quote sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted December 22, 2010 Report Share Posted December 22, 2010 What else is new Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rbds Posted December 22, 2010 Report Share Posted December 22, 2010 Docek nove 2011 godine uz CECU SLAVKOVIC. ALL INCLUSIVE BOGAT NEOGRANICEN MENU: Hladno predjelo...BOGATO...... Glavno jelo...zemunski stek....i mnogo, mnogo toga Salate......... Dezert... Ma svega u ogromnim kolicinama Pice NEOGRANICENO I DOMACE I STARNO...... VATROMET I POKLONI........... NEZABORAVAN DOCEK SA CECOM SLAVKOVIC Ali zemunski stek.. Quote i'm not fat, i'm just easy to see.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Failure.Sanitarium Posted December 22, 2010 Report Share Posted December 22, 2010 lol, ovo sam čuo od jedne ribe, bila za NG na Dedinju u i fazonu kuća nema JEDAN ZID, znači samo prebačena najlonska folija, jakne im ubacili u neku maltene šupu koju su likovi zaključali i otišli do ujutru, uvoštili su se od ladnoće, u tom prostoru gde je kao "pokriveno" bila gužva ko u autobusu, jedino je plaćanje prošlo kako treba. Hahahah tu sam i ja bio. Ako je to bilo pre jedno 4 god, to je to :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted December 22, 2010 Report Share Posted December 22, 2010 VELIKA NOVOGODIŠNJA ŽURKA - Dvadeset ljudi NAJVEĆA NOVOGODIŠNJA ŽURKA - Trideset ljudi NAJVEĆA NOVOGODIŠNJA ŽURKA U SRBIJI - Četrdeset ljudi NAJVEĆA NOVOGODIŠNJA ŽURKA NA BALKANU - Četrdeset ljudi i dva pijana Slovenca Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladica^.^ Posted December 22, 2010 Report Share Posted December 22, 2010 Salama podriguša FTW! Koliko god ovo bilo ovako izkarikirano u suštini je tačno. Prosto se čovek smori kad mu dođe NG. Vidim da većina Beograđana ide negde van Beograda za NG jer je ovde najbolji provod u Areni za NG. Quote "This deck of cards is a little frayed around the edges, but then again so am I and I've got fewer suits..." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts